|1231|z |2501|397167|x

erdogan.jpg

Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan

***

 

48x48_20191004131740879.jpg
 2023-03-16  --   09:39:19
 

Neuvottelut on Natosta käyty - nyt saadaan lupaus parlamenttikäsittelyistä (!?) -

-- entä se mahdollinen yllätys, joka voi moraalihenkselit riisuneen Suomen valtiojohdon tosiaan yllättää hyvinkin, kun on olemassa olettama, etteivät niin turkkilaiset kuin unkarilaisetkaan halua tulla Suomeen taistelemaan Venäjää vastaan!

[ ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009455808.htmlHS- -, otsikoituna näin:
"Asiantuntija Niinistön Turkin-vierailusta: ”Neuvottelut on jo käyty”"
-toimittajana Hanna Freyborg.]

__
Joukkopsykoosi on nyt kiirinyt valtiojohdossa, mediassa ja poliitikkojen kasvonilmeissä ja viestinnässä jo ylimpään kvartaaliin -

.. entiset "diktaattoritkin" Turkista ja Unkarista ovat mediassa muuttuneet vahvoiksi johtajiksi ja TP Sauli Niinistökin joutunee kohta toteamaan oman alemmuutensa omaan "natoon kiihkonsa" edessä, jossa Suomen kansaa viedään kansankin ymmärtämänä lähemmäksi sotaa, jopa suursotaa, kun Nato ja Yhdysvallat saapuu Suomeen vieläkin suuremmin sotavoimin! |1 -

.. ehkä jopa vakituisin läntisen sotakoneen taistelutukikohdin - ydinaseineen (?) -

.. tänne Venäjän viereen - ydinasesuurvallan viereen, erityisesti Suomen pohjoisessa -


Lapissamme, jonka lentokentiltä on US-taistelukoneille mahdollisuus vain noin 13 minuutin rynnäköintimatkalle Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtiin Kuolan niemimaalla.

Tämän edellisen asian käsittely on unohtunut sotapsykoosissa olevalta medialta -

.. media on pärisyttänyt Venäjän uhkaa ja Naton autuutta omin rummutuksin enemmän kuin koskaan mitään muuta aiempaa uutista viimeisen reilu vuoden aikana -

.. mitään todellista Venäjän uhkaa ei kuitenkaan näin aikuisten oikeasti ole havaittu!

Voisimme tuon aiheettoman Venäjän uhan lietsonnan sijasta tutkia journalismin hyvein kuka / ketkä räjäyttivät Nord Stream 1 ja 2 maakaasuputket |E -

.. samoin voisimme pohtia USA uutta sotilasdoktriinia siltä pohjalta miten se kävi omia hyökkäyssotiaan 20 vuoden ajan vuosina 2001-21 - useissa lähinnä kehitysmaissa - ilman mitään YK-mandaattia -pl. Libya 2011.

|E ~ https://naapuriseura.fi/pulizer-palkitun-hershin-tulkinta-nord-streamin-rajaytyksesta-saa-tukea/ -
|E ~ https://yle.fi/a/74-20022522 - YLE-otsikoituna näin:
"Tanska: Tuntematon esine löytyi läheltä Nord Stream -putkien räjähdyspaikkaa"
-toimittajana Tomi Pyy.Edellistenkin lisäksi media voisi aikuisten oikeasti pohtia "kansalaiskyselyt Natosta" -ilmiötä, kun niitä tehtailtiin yksipuolisiin tarpeisiin lähinnä kokonaan tai osaksi internet-paneelein. Miten noiden paneelien luotettavuus voitaisiin todistaa kansakunnalle aitoon kansanäänestykseen nähden, jota ei Suomen kansalle nykyisestä valtiojohdosta ja eduskunnasta haluttu järjestää!

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/mita-meilta-on-salattu-nato-isantamaa.html -

__
YLLÄTYS - Yhdysvaltojen uusi sotilasdoktriini!

USA ei halua enää lähettää omia sotilaita omiin tarvehakuisiin hyökkäystaisteluihinsa ja -sotiin vieraisiin maihin - vuodet 2001-21 opettivat konkreettisesti; liian paljon omien sotilaiden sinkkiarkkuja kotimaahan vierailta mailta - lopputuloksin, joita voidaan esimerkiksi tarkastella Afganistanista.


Nyt sotilaiden sijasta USA' sta lähetetään tappavia aseita, raskaita aseita ja aina sen mukaan miten nuo sotaa kiihdyttävät lähetykset ajavat Yhdysvaltojen omia kansallisia etuja |e -

.. sen pitäessä kaikin keinoin kiinni omasta toistaiseksi olevasta maailmanpoliisiroolistaan. Tätä aihealuetta media voisi puolueettomasti ja asiahengessä tarkastella - jopa tutkivan journalismin avuin. Samalla US omin massiivisin aselähetyksin muiden sotiin tukee erinomaisesti amerikkalaista työllisyyttä, verotuloja ja liittovaltion vaikutusvaltaa - kansallisten tarpeiden mukaisesti ..

Näinkö US sodittaa Ukrainan armeijaa sen viimeiseen sotilaaseen - vain tavoitteella heikentää Venäjän konventionaalista iskuvoimaa?

|e ~ https://yle.fi/a/3-10692326 -, YLE-otsikoituna näin:
"USA uhkaa kansainvälistä oikeusistuinta pakotteilla, jos sen sotilaiden tekemiä mahdollisia sotarikoksia aletaan tutkia
Yhdysvaltain ulkoministerin mukaan Kansainvälisen rikostuomioistuimen toiminta uhkaa sen kansallisia etuja."

-toimittajana Yrjö Kokkonen.


__
Entä nyt nuo lupaukset, joita nyt lunastellaan ja joita meidän kansansuosiossa oleva Sauli Niinistö menee itse henkilökohtaisesti kasvotusten vahvoilta johtajilta kuulemaan?

Onko kyse lupauksesta ratifioida Suomen jäsenyys Natoon, vai onko lopulta kyse parlamentarismin ja demokratian hyveiden mukaisesti lupauksista, joissa nyt Turkin ja Unkarin valtion demokratiakoneistot ottavat asian huolelliseen käsittelyyn - vahvojen johtajiensa siunaamina? Näinkö - jää nyt juuri nähtäväksi ja kohta sen tiedämme!

__
PS. Kiinassa kasvojen menetys on pahin mahdollinen tilanne - julkisesti ja yksityisestikin -- mitä tällä tässä tarkoitammekaan?


__


107864

 

 

|  SUOMI24  P  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |  

 

 

 

 

us_kriisissa_suomeen.jpg

 

2

 

EKSTRA

Miten on tässä vaiheessa valtiojohtomme moraalihenkselit |*, kun joukkopsykoosi |2 on nyt korkeimmillaan - jopa 1941-uhoa on havaittavissa tietyistä aktiivipiireistä - varsinkin, kun kokoomus on ehkä saamassa vuosien takaisen tahtonsa läpi -

"Natoon, ilman kansanäänestystä" ~ https://yle.fi/a/3-7696313 -, YLE-otsikoituna ingresseineen näin:
"Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä**
Kokoomuksen pitkäaikaiset kansanedustajat Ilkka KanervaPertti SalolainenKimmo Sasi ja Ben Zyskowicz olisivat valmiita viemään Suomen Naton jäseneksi myös ilman kansanäänestystä."
-YLE-toimittajana tuolloin Pekka Kinnunen.

-
|* ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/turkki-ei-halua-sotia-suomessa-venajaa.html - ote linkin alta:
.. Näinköhän tämän myrkyllisen pesuveden mukana viemäriin menevät myös Suomen anelevat moraalihenkselit repaleisina Nato-pyrkimykset, vaikka eilen televisiossa TP Sauli Niinistö korskui "mies-mies" keskusteluista Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa - .. "

|2 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008770711.html -
|2 ~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/mattivillikari1/tuomiojan-sotapsykoosi/ -
|** ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html -
__

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

Kansalaiskirjoittaja

x

 

 

 

 

 

 

 

__

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

 


__
e