kim_trump.jpg

 

 

HS: Hanoin kokouksesta on saatava näkyviä tuloksia

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006015630.html -

...
Ilkka Luoma kommentti yllä olevaan linkkikirjoitukseen 27.2.2019 - 17:46:

Tuloksia syntyy näin: Trump & Kim sopivat rauhanprosessin aloittamisesta - Trump lupaa hyvän tahdon eleenä tuoda pois 5000 sotilastaan (samalla toteuttaa vaalilupauksiaan tuoda sotilaat kotiin) - jonka myötä Kim lupaa eliminoida 25 prosenttia ydinaseistuksestaan, jonka kokonaistoimivuutta ei tiedä kuin korealaiset itse ja Kiinan keskushallinto! Kiina palkitsee lopettamalla omat pakotteet ja korvaavan muiden pakotteet turhiksi.

Kun nämä toimenpiteet ovat suoritettu - alkaa rauhanprosessin neuvottelu, jossa US ensimmäisenä allekirjoittaa poistumisensa ja palkkioksi Kim tuhoaa puolet ydinlatauksistaan ja lopettaa uraanin rikastamisen - kiinalaiset tulevat todistamaan tapahtumat. Lopullinen rauha tehdään korealaisten kesken - Kiina kummina, ja US jo taustalla. Pekingin tiekartan mukaisesti!

Rauhansopimus solmitaan ja yhdistämisneuvottelut alkavat hitaan rauhallisesti, siten, että toinen korealainen yhteiskuntajärjestys haihtuu pois pikkuhiljaa - kts. Vietnam, mutta ehkä uutena yhteiskuntamallina, jossa kollektivismi kohtaa lomittuvammin individualismin.

Näin saadaan aivan uusi yhteiskuntamalli, jota sponsoroidaan Kiinasta - malliksi ja koeprojektiksi itse maailman suurimmalle valtiolle - Kiinalle, puhutaan uus-kungfutselaisuudeksi ... mene ja tiedä - kauko-itä on tuottanut aiemminkin ihmeitä, kuten jo 1400 -luvun alussa (keisari Zhu Di*) ja itse korealaisuuden ollen korkeakulttuuri viimeiset 2000 vuotta! ... [ fiktio ]

 

...

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006017467.html