1093 2254

china-nato-embassy.jpg
 

Kuva- sivu: ~ https://uvmedia.org/2022/03/21/kiina-vastasi-naton-moralisointiin-emme-koskaan-unohda-etta-kuka-pommitti-suurlahetystoamme-jugoslaviassa/ - |EEE

..

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/paavovayrynen/olisiko-keskustan-ja-sdpn-aika-painaa-jarrua/ - 

"

Olisiko Keskustan ja SDP:n aika painaa jarrua?

"

***

 

..

Puolueettomuus sotilaspoliittisesti |* on ketteryyttä välttää sodat!
 
Puolueeton valtio varaa itselleen enemmän liikkumavaraa kuin yhteen suuntaan lukkiutunut - tässä se tarkoittaa myös osallistumattomuutta vieraiden omiin meille kuulumattomiin sotiin, yhteenottoihin kuin pakoterintamiinkaan - .. näin varaamme sotilaspoliittisella puolueettomuudella ketteryyttä ruotsalaisten tavoin välttää sodat - tunnetusti Ruotsi on saanut turvallisen selkämme |1 takana nauttia täydestä rauhasta jo yli 210 vuotta; melkoinen saavutus kaukaiselta suurvallalta, joka oli innokas myös puolustautumisen ohella hyökkäilemään erityisesti itään |2 - Venäjän tsaarien kimppuun.
.
|* katso viimeisin puolueeton ja medialtaan pelottelematon MTS 11/2021 tutkimus maanpuolustushengestä, puolueettomuudesta kuin Natostakin - natokielteisyys oli 51 prosenttista ja vaade ylläpitää sotilaspoliittinen puolueettomuus ylsi jopa 53 prosenttiin.
 
|1 Vuoden 1808-1812 tapahtumat [ ~ https://yle.fi/aihe/kategoria/elava-arkisto/suomen-sota-1808-1809 - ] olivat Ruotsin kuningaskunnalta itäisiä alamaisiaan kohtaan suoraviivaista "hylkäämistä", jota kiitetään ainakin jälkikäteen, sillä näin pääsimme itsenäisyyden tielle, jota verhotusti Suomen tsaarit tukivat! Ruotsi jätti "ikuiset sodat" ja asettivat suomalaiset - armeijoidensa aiemmat "miinanpolkijat" omilleen ja barrikadikseen - itsensä ja tsaarien väliin. Ovela ja kauaskantoinen päätös. Me kiitämme nyt.
 
 
..
Suomi sijaitsee geopoliittisesti, geneettisesti, historiallisesti, kulttuurillisesti ja vieläpä kielellisesti idän ja lännen vedenjakajalla Me tiedämme mitä merkitsee slaavilainen luonne niin hyvässä kuin pahassa -
 
.. kävimme kaksi sotaa - ensimmäisen puolustimme kunniakkaasti saavuttaen todellisen torjuntavoiton ja toisen taas de facto liitossa Saksan kolmannen valtakunnan kanssa yhdessä huolella varustautuen ja lopulta hyökäten Neuvostoliittoon - Operaatio Barbarossassa.
 
Tuolloin 1941 teimme karkean, puolustellen vaikeuskertoimella - raskaan virheen, jota emme halua toistaa [ ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/92931/toistammeko-tanaan-1930-ja-40-lukujen-virheita - ] Nato-Isäntämaa pöytäkirjan jatkeella |E- liittymisellä Natoon, jolloin olemme 1300 kilometrillä lännen sotakoneen askellauta itään mahdollisessa suursodassa. Tätä meidän kansakunta ei halua ---
 
--- ja onkin vahvasti oletettavaa että mielipidetiedustelut vaihtavat äkkiä suuntansa kun meidän oma media, joka jopa kutsuu itseään laatumediaksi - lopettaa kiihtyvän ja jopa infernaalisen pelottelukampanjansa ja Venäjän sättimisen "pahan valtakuntana".
.
.
 
On selvää että 'natottajat' hyödyntävät Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan, .. mutta jo lähiviikkoina on odotettavissa Minsk 3 rauhansopimus [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/minskin-sopimus-on-kuollut-kauan.html - ], jota jo sorvataan esiasteellisena vaiheena Turkin myötävaikutuksella - .. nyt odotamme miten Kiina, maailman suurimpana talousvaikuttajana voisi ratkaista [ ~ https://www.uusisuomi.fi/uutiset/olli-rehn-kreml-on-selvasti-yllatetty-kiinan-valmius-tukea-vladimir-putinia-huolettaa/41317f18-ba09-4abb-afa9-381325e0e253 - ] pelin rauhansopimukseen asti.
 
--
 
Kysehän on lopulta paljon suuremmastakin kuin vain "Ukraina" - nyt asemoidaan uutta maailmanjärjestystä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/ukraina-on-vain-sivujuonne-muuttuvan.html - ja valitettavasti idän ja lännen vastakkain asettelun |** kiihdyttämänä!
.
 
-- Slaavirauhan tullen mediapelottelu aiheettomana päättyy ja kansakunta palaa normaaleihin lukuihin [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/mediapaatoksen-rauhoittuessa-palaamme.html - ], joissa Nato - lännen sotakoneena (muistamme Serbian ja Afganistanin) - saa noin 16-26 prosentin kannatuksen.
 
 
Nyt on vähintäänkin kansalaisten voimalla vaadittava kansanäänestys, sillä pelotevaikute näkyy nyt gallup-luvuissa -
 
.. olemme laajasti demokratian seuraavan vaiheen kynnyksellä, jossa kansa ottaa suoran päätösvallan suurissa asioissa ja tämä nyt päällä oleva massiivinen 'nato-jenkaus' hylätä kansa päätösprosessista [ ~ https://yle.fi/uutiset/3-12381177 - ] on vähintään "kahtiajakoa estävästi väkevän vastustamisen paikka" -tähän mennessä TP Niinistö on kannattanut kansan mielipiteen asianmukaista ja puolueetonta kyselyä - juuri kansanäänestyksenä - onko mieli muuttunut, kun kolmatta kautta ei enää voi tulla. Olisi hyvä tietää ketkä kansanedustajat vastustavat nato-kansanäänestystä! Kansaäänestys Natosta on jopa tärkeämpi kuin aikanaan masinoitu ja harhauttamalla toteutettu EY-kansanäänestys |EE. [24-1]
.
--
 
Nyt meillä ei ole varaa nostaa kansakuntaa barrikadeille,
 
. sillä suomalaiset ovat arkirivistöistä kuitenkin he, jotka "pesevät ne ruumiit mitä hyvin pieni välikädellinen päätöskoneisto voisi meille yhteiseksi tuskaksi ruumiskasoina tehdä" - .. muistamme kohtalokkaan 1941 ratkaisun, jossa luovutimme Saksan kolmannen valtakunnan Wehrmacht' lle ja Waffen-SS' lle koko Pohjois-Suomen sotilaspoliittisesti ja Saksa hyödynsi tämän - hyökkäämälle sieltä itse suoraan Neuvostoliittoon - tosin huonolla menestyksellä.
 
 
Nato toisi meille raskaan perintölastin lapsillemme ja heidän lapsilleen!
[ ... uhka lapsillemme ... ! ]
 
. Jos olisimme Natossa, joutuisimme esimerkiksi tukemaan omilla ilmavoimillamme [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/06/us-taistelukoneet-kuopion-rissalaan.html - ] Viroa, jos se provosoituen onnistuisi konfliktoimaan itsensä Venäjän kanssa, mikä ei ole mahdotonta, jos esimerkiksi muistamme Pronssisoturi kahakan Virossa -
 
. onhan hyvä muistaa, että Virossa on suuri venäläisvähemmistö ja heidän tilannettaan ei voida toistuvasti enää polkea - viisaampaa olisi oppia elämään rinnan, tosiasiat hyväksyen -ehkä näin onkin jo tapahtunut?
 
 
Jos olisimme Natossa -
 
. olisi seuraus idästä varma; se tuottaisi vahvat sotilasvoimat erityisesti pohjoiseen ja etelään - Kuolaan rajamme läheisyyteen ja Pietarin kynnyksille, sillä Venäjä on jo tehnyt esivaraumat aikanaan eduskunnalta ja kansakunnaltamme salassa tehdyn Nato - Isäntämaa pöytäkirjan pohjalta.
 
Kuolassa sijaitsevat Venäjän, sen toisen ydinasesuurvallan täysydinsodan esto- ja uhkajärjestelmät [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - ], ettei sitä sotaa koskaan käydä. Suomi säilyttäkööt oman notkeutensa ja tavoitelkoot presidenttimme Sauli Niinistön haavetta tarjota eripuraisille "hyviä palveluksia" ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78192/kolme-suurta-suomeen-presidentti-sauli-niiniston-tayttymys - ,
 
.. sillä niitä tarvitaan - konfliktipesäkkeitä on jo nyt riittävän paljon. [T4]
 
Suomelle sopii erinomaisesti tämä neuvottelupöytien ratkaisu, sillä se on sitä parasta ja kansakuntamme hyväksymää ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa. Sotien jälkeen on aina rauha - ja tarvitaan luotettavuutta, puolueettomuutta ja rehtiä henkeä olla sekaantumatta vieraiden omiin sisäisiin asioihin ja tätä me suomalaiset olemme suuren arkijärkisen kansan osalta lämpimästi kannattamassa, tosiasioita viisaudeksi hyväksyen.
 
Ratkaisu sotilaspoliittisesti on kirkas - .. oma asevelvollisuuteen perustuva vahva armeija, joka saakoot kaikki modernit lelunsa - unohtamatta tehokasta sissisodankäynnin koulutusta, sillä se on se tae, ettei maahamme paraatissa marssita. Voimme lisätä helposti omaa kykyä puolustaa itsenäisesti omaa Isänmaata - asepalvelus pakolliseksi kaikille - jo tasa-arvon nimissä.
 
 
Palvelusajat tuplataan ja kertausharjoituksia joka toinen vuosi -
 
.. kahden viikon ajan - soveltuvasti kaikille armeijan käyneille - on huomattavaa, että maanpuolustus on myös siviilitoimenpiteitä - ja tähän löytyy myös riittävä asiantuntemus, jolla hyödynnetään yhteiseksi hyväksi kaikkien palveluksessa käyneiden taidot kullekin tämän parhaan motivaation mukaisesti! Edesmennyt Suomen sinivalkoinen ääni - jalkaväen kenraali Adolf Ehrnrooth:
.
"Suomi on hyvä maa ja sitä parhaiten puolustaa suomalainen itse"
 
.
..
 
| TIEDE | TIEDE | TIEDE | 207 SUOMI24 378 | VU | BLOG | TWITTER | FB | 2014 |
 
 
..
|EEE
 

"Toukokuun 7. päivänä 1999 ohjukset räjähtivät Kiinan suurlähetystössä Belgradissa, tappaen kolme kiinalaista toimittajaa ja haavoittaen 20 muuta.

Ohjusisku oli seurausta CIA:n operaatiosta, jonka kohteena oli samalla kadulla sijaitseva Jugoslavian sotilastukikohta, mutta ohjusten ei uskota harhautuneen etäällä olevasta toisesta kohteesta.

Aluksi kerrottiin, että CIA oli tunnistanut koordinaatit väärin, mutta myöhemmin tehty tutkimus paljasti, että pommitus oli suunniteltu. Pommi-iskun päivänä Kiinan hallitus antoi julkisen lausunnon, jossa se kutsui Naton pommitusta ”barbaariseksi teoksi”.

 

..

TIETOISKU

Paavo Väyrynen tietää juuri nyt mitä pitää tehdä - kansakuntansa edun nimissä - pitkäjänteisesti palaamalla sotilaspoliittisesti aitoon puolueettomuuteen!

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bcfeb48a-454b-48f8-905b-de6267e95eac - , mediaotsikoituna näin: "

Paavo Väyrynen: ”Suomen Nato-jäsenyydessä ei olisi mitään järkeä”

"

IJL-kommentti: "... hämmästyttävää kyllä; tässä tuo Paavon tuoreus on viisautta eilisestä. Sotilaspoliittisesti puolueeton on notkea kaikissa tilanteissa, kts. MTS 11/2021 tutkimus, jossa suomalaiset edellyttivät 53% voimalla maahamme tuota puolueettomuutta, ollen viimeinen luotettava, manipuloimaton aito haastattelu ennen kuin media aloitti väkevän pelottelukampanjan Venäjästä "sen kaikkine uhkauksineen Suomea kohtaan"!

Natossa olo sitoo meitä ottamaan vastaan vieraita taistelujoukkoja aina Yhdysvaltoja myöten (!) ja antamaan taisteluapua vaikkapa Virolle, jos se joutuisi kahnauksiin esimerkiksi Venäjän kanssa ja näin me Suomenakin olisimme heti sodassa mukana ja hyökkäyksille alttiina, vaikka meillä ei olisi mitään osaa Venäjän ja Viron yhteenotossa.
Paavo Väyrynen ymmärtää kokonaisuuden ja sen, että meidän vieressä on 1300 kilometrillä tuo toinen ydinasesuurvalta -
... tämän oivaltaminen on sitä paasikivimäistä viisautta osata tunnustaa tosiasioita; siksikin media ja monet vähemmistöpoliitikot eivät halua kansanäänestystä Natosta, koska kansakuntamme edustaa tuota paasikivimäistä otetta huomisesta ja tuntemusta meidän omasta turvallisuudesta nähdä tosiasiat valtioviisautena.

 

..

EKSTRA 

Nykyinen Naton kannatus perustuu paljolti mediamme raskaaseen manipulaatioon, joka on kiihtymässä yksipuoliseksi sotapropagandan levittämiseksi - pelotellen suomalaisia hyväksymään Suomen liittyminen poliitikkojen toimesta - ohittamalla kansanäänestys - Natoon - lännen sotakoneeseen - Ukrainan tilanteen vuoksi, jossa kiistatta Venäjä toimi hyökkääjänä, mutta millaisten syy-seuraussuhteiden vallitessa; tästähän media ei meille juurikaan mitään kerro ...

Entä UPI-FIIA, jonka tavoite pitäisi olla puolueettoman asianruntijatiedon tuottaminen eduskunnalle, politikoille ja myös myös meille suomalaisille veronmaksajille, jotka maksamme kaikkien UPI-FIIA -asiantuntijoiden palkat - miten on?

.

Julkaisutiedote 30. maaliskuuta 2022

Venäjän sota Ukrainassa vaatii länsimailta jäsenneltyä lähestymistapaa - Kolme näkökulmaa on keskeisiä suurvaltahyökkäyksen vastaisen strategian kehittämiseksi

Länsimaiden hallitukset ovat kehittäneet nopealla aikataululla poliittisia vastatoimia Venäjää vastaan sen jälkeen, kun maa aloitti täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan. Tähän asti pakotteet ja muut toimenpiteet ovat pitäneet sisällään eriasteisia taloudellisia, teknologisia ja poliittisia Venäjän-vastaisia rajoitteita, jollaisia ei ole nähty sitten kylmän sodan.

Uusimmassa Ulkopoliittisen instituutin julkaisussa vanhempi tutkija Edward Hunter Christie globaalin turvallisuuden tutkimusohjelmasta ehdottaa kolmea näkökohtaa, joille lännen entistä jäsennellympi suurvaltahyökkäyksen vastainen strategia voisi rakentua: sotilaallinen päättäväisyys, geoekonomia ja teknologinen patoaminen.

Tutkijan mukaan viimeaikaiset kehityskulut on syytä nähdä länsimaiden nousevana pelote- ja rajoitestrategiana merkittäviä ydinasevaltioita vastaan.

"Tämä on vain alkua haasteellisella mutta tarpeellisella matkalla kohti uudelleen virkoavaa läntistä maailmaa", tutkija kirjoittaa.

 

Julkaisun voi lukea ja ladata instituutin verkkosivuilta:
https://www.fiia.fi/julkaisu/vastatoimia-venajan-aggressioon

 

..

IS-oimittaja Seppo Varjus avaa tavallansa historiaa [ ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008722931.html - ], jotta ymmärtäisimme myöskin kansalaistavallamme amaa historiaa - Varjus onnisyui hyvin siinä, kun kertoi miten saarit ja johtajat Venäjällä - Neuvostoliitossa joutuivat myös hyökkäyksien uhriksi, tosin tätä ei Seppo osannut täysin selvästi ilmasta - vaan oli verhottua todellisuuden kerrontaa...

Otsikoituna näin:

"

Seppo Varjuksen kolumni: Putinin sota on kuin vanha kirous – tuhon kuvat ovat ikuisia

"

..

HS-toimittaja n.n. (ei antanut nimeään HS-pääkirjoitukseen - mutta kuvansa pisti framille) ei löydä enää yhtään Naton vastustajaa - voiko natotus enää mennä pidemmälle ja kuinka nyt suomalaisia lukijoita ja katselijoita sumutetaan pelotelluilla kansalaiskyselyillä, joissa käytetään internetpaneelia, joihin on helpompi antaa mitä sillä hetkellä sattuu päähän pälkähtämään - ohjatun - manipuloidun nettikysymyksen avulla! Hyvän tavan haastattelut kansalaisille tehdään henkilökohtaisina haastatteluina - puhelimitse, tuolloin on mahdollisuus saada totuudellisempi vastaus - mutta nyt tämäkin toimittaja vetoaa näihin internetpaneeleihin, jotka lupailevat jo noin 60 prosentin natokannatusta! Ken uskoo - vain kansanäänestys on oikea ratkaisu - tai sitten sopuloituneiden poliitikkojen herääminen - TP Sauli Niinistö heidän mukana.

.

~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008722430.html -

HS-otsikko näin:

"

Suomen viimeinen Naton vastustaja

"

"HS-ote: " ... MUTTA se ei paljon lohduta, kun pelottaa. Siksi nyt vaaditaan päitä vadille. Eikä silloin tarkoiteta sitä päättäjien ja kansan suurta enemmistöä, joka on aivan viime aikoihin asti sitkeästi vastustanut Suomen Nato-jäsenyyttä. Keitähän he muuten olivat? Enää heitä ei näy missään. ... "

 

..

Nyt jopa pelotellaan ydinsodalla, jonka juuri Venäjä aloittaisi "kevytiskulla Ukrainaan"!

~ https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000008689112.html -

Otsikoituna näin:

"

Ydinaseen pelko palasi

"

 

Kuva: ~ https://www.verkkouutiset.fi/a/salainen-asiakirja-usa-laski-paljonko-suomalaisia-kuolisi-ydinsodassa/#f0eb110f -

 

ydinsota.jpg

24 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/75038/usa-alentaa-ydinaseiden-kayttokynnysta?changed=1648965589 - 176

 

 

e