cia.jpg

 

 

Nyt käydään voimallista taistelua US presidentti Donald Trump' in vaalilupauksien toteuttamisen estämiseksi. Trump halusi avata kokonaan uuden sivun Yhdysvaltojen ja Venäjän välille – oli valmis radikaalisti parantamaan suhteita, jopa niin, että kaupallisuus olisi voittanut vastakkain asettelun – nyt sen sijasta jäytää protektionismin aallot.

 

Tämä suhdelämmittely ei käynyt USA' n vahvoille sotahaukoille, jotka eivät halua parempia suhteita toiseen ydinasesuurvaltaan, Venäjään – sillä sota, varustelu ja vastkkain asettelu kehittävät mukavasti eri tyyppisiä liiketoimia [1, voittoja ja junailuverkostoja.

 

Nyt Yhdysvalloissa on kolme erillistä tutkintalinjaa, joilla koetetaan kampittaa Trump & Co -leiriä, kaikin keinoin, jotta harmillisesti haitallinen henkilö saadaan pois liian vaikutusvaltaisesta toimesta – Valkoisesta talosta.

 

Venäjän väitettyjä sekaantumisia Yhdysvaltojen edellisiin presidentinvaaleihin on tutkittu 3 x 8-12 kuukautta – ilman totuudellisia todisteiden esilletuloa – ainakaan julkisesti, vielä.

 

cia2.jpg

 

 

Nyt erikoistutkija Robert Mueller julkistaa syytteet nimetyille venäläisille ja parille muulle – alla HS-analyysia aiheesta

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005576959.html -

 

IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

... Odotamme Venäjän vastinetta. Nythän tässä julkistuksessa ei kyetty osoittamaan mitään yhteyttä itse Venäjään, Moskovaan, Kremliin ja/tai presidentti Vladimir Putiniin. Syytöksiä toki, mutta ei mitään varmoja todisteita.

 

Eräs linkki puuttuu kokonaan, eli CIA* ja NSA, maailmalla tiedetään 100% varmoin todistein heidän operaatiot, moni osin - eli tässä Muellerin väliraportissa jätetään kokonaan selvittämättä CIA/NSA mahdolliset toimet olla junailemassa juuri tapahtumia, että saadaan jäljet halutun näköisiksi.

 

Pietarin "trollitehdas" keksittiin peliin jo vanhoista väitteistä [2, joita on lännenmiehen mediassa hehkutettu pitkään, liki olemattomin todistein, mutta väkevin syytöksin.

 

Elämme siinä samassa vakoilulaitosten sodassa, jota ennen käytiin kentällä, nyt modernisti tietokonein ja somen antamin mahdollisuuksin. Epäiltyjä "toimijoita" on miljoonia, joka sekin on "vain" promille some-käyttäjistä. Todellisuus hukkuu miljardiin käyttäjään, jotka enemmän tai vähemmän seikkailevat tässä amerikkalaisten luomassa some-pilvessä -

 

Facebook [3, Twitter, WhatsApp ... US Piilaakso loi liiketoimet kansainväliselle alustalle, jossa taitavia tosi- ja epätosioperoijia on "pilvin pimein". Lopulta kysymys onkin siitä miksi ja millaisin intressein tämä amerikkalaisoperoitu pilvimaailma luotiin ja mikä ja mitkä sitä valvovat [4 kenen ja keiden eduksi!

 

 

Merkittävä huomio Saksasta, jossa kolmas toimija tekaisi jotain, joka muuttaa näkökulmia!

~ https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005577271.html -

 

IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

... Oiva esimerkki miten kolmas salainen osapuoli saa asian näyttämään miltä haluaa/ halutaan. Amerikkalaiset ja venäläiset ovat vähintäänkin yhtä taitavia näissä tempuissa, joissa musta saadaan valkoiseksi ja amerikkalainen venäläiseksi. Ikuinen suo, jonne astuttuaan jää kiinni.

 

Kysymys on amerikkalaisten luomista sosiaalisen median some-maailmasta, lähinnä Facebookista ja Twitteristä kuin myös tavallisten sähköpostien maailmasta, jonne pari miljardia ihmistä voi luoda oikeastaan "mitä vain".

 

Totuuden nimissä näitä nyt amerikkalaisten hallussa olevia some-maailmoja on muillakin. Kiinalaisilla on on oma "whatsapp" - WeChat, siksi, ettei amerikkalaiset pääsisi valvomaan kiinalaisten some-maailmaa! Venäläisilläkin on omansa.

 

On odotettavissa että suuri osa maailman nettikäyttäjistä suljetaan valtiollisin toimin pois US-vetoisista ja valvotuista systeemeistä - Microsoft, Google, Intel, Cisco, Facebook, Twitter ...

 

Tilalle luodaan omat reviirit täyttävät järjestelmät, kuten esimerkiksi kiinalaisten WeChat ja Baidu. Olemme jo nyt havainneet amerikkalaisten ZTE' n ja Huawein pelon [5! Lopultahan kysymys on täällä tietoverkoissakin reviiripuolustuksesta ja -hyökkäyksestä [6, näitä kutsutaan informaatiosodankäynniksi.

 

Ennen tietokoneita se oli puhekieltä valheina, harhautuksina ja totuuksina - mikään ei ole sinällään muuttunut, vain toiminallinen nopeus ja mittakaava sekä itse kentällä olo on vähentynyt – nyt istutaan operaatiokeskuksissa kuvaruutujen maailmassa.

 

Kellotaajuuksien kasvaessa, yhä useammat ovat "kaikessa kiinni ja mukana, myös tahtomattaan ja tietämättään"!

 

 

Edelliseen merkittävästi liittyvä huomisen suurongelma – robottien haltuunotto!

~ https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/tutkijat-varoittavat-tekoalyn-heikkouksista-rikollinen-voi-kaapata-auton-tai-lennokin-ja-tehda-siita-aseen/6779874

 

Ote linkin alta:

” … Tai vaikka lennokin, tai muun automaattisesti ja itsenäisesti liikkuvaksi suunnitellun tai toimivan esineen? Tai täysin itsenäisesti ja itsenäisiä päätöksiä tekevän aseen, joita jo on käytössä? Tai automatisoitu hakkeri-isku? … ” -Mtv

 

IL - Kommentti ylläolevaan linkkikirjoitukseen:

... Odotettu kirjoitus näki päivän valon. Erittäin vakava huomio. Esiasteena USAF lensi "kotoa" sotaoperaattorin joystick-ohjauksella Grumman B-2 Spirit' in [7 Serbian pommitukseen, tosin lentäjä istui ohjaamossa, tuolloin varmuuden vuoksi. Myöhemmin 9/11 siviilikoneeseen piti laittaa kaappaaja tekemään maailmaa muuttaneen yhteentörmäyksen.

 

Nykyiset liikennekoneet voivat lentää suurimman osan matkastaan automatiikalla. Sota- ja tiedustelulennokit ovat jo täysin joystick-ohjattuja. Ensimmäiset autonomiset robottilennokit ovat jo kokeilussa.

 

Informaatiosodasta on lyhyt matka päästä särkemisen makuun. Oiva esimerkki oli Stuxnet, jolla CIA/Mossad hajottivat iranilaiset ultrasentrifugit [8, tuo vielä vietiin muistitikulla.

 

Amerikkalainen USS Donald Cook tiettävästi operoi testaten "Mobile-Stuxnet" [9 matoa Itämerellä Venäjän Kaliningradin merirajan läheisyydestä - kohteena venäläiset Iskender ohjukset [10, venäläiset huomasivat tämän, tunnetuin seurauksin

 

 

Mitä informaatiosota merkitsee – mistä sumutetaan, miten ja ketä?

 

Ote:

” … Helsingin Sanomat on valtakuntamme vaikuttajamedia, ollut ainakin E4] – ruuti ja kynän terävyys on kuivunut ja tylsynyt ’lööpityksessään’. Tarkkakatseisuus on jäänyt erinomaisten kolumnistityyppisten kirjoittajien haltuun – mainitakseni vaikka Unto Hämäläisen E5], joka jaksaa kaivaa taustoja ja katsella kohdetta sen kaikilta näkökulmilta. Muutoin Hesari on tunnettu natottaja – eli siis jenkaaja E6], jonka päämääränä on viedä Suomea kohti Natoa.

 

Hybridisota …

[Kemppinen/BLOG ~ http://kemppinen.blogspot.fi/2014/09/hybridisota.html - sota, joka ”liukuu” päälle ]

 

Olemme saaneet sanastoomme uuden sotimistavan tai –muodon, hybridisodan, johon sisältyy voimakas informaatiotaistelu vaikuttavuutena ja mielipidemuuttajana. Hybridi on myös kahden energian kulkuneuvo, kuten se on sotanakin – ’monirintamainen’. … ”

 

Jatkuu linkin ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/hybridillista-informaatiosotaa-mista.html – alta -IL/BLOG [2015]

 

 

cia3.jpg

Venäläiset vastaavat ulkoministeri Sergei Lavrovin suulla

~ www.iltalehti.fi/ulkomaat/201802172200752526_ul.shtml -

 

Ote linkin alta:

” … Ulkoministeri ohitti syytökset siitä, että Venäjä sekaantui USA:n vaaleihin, ”pelkkänä höpinänä” … ”

 

IL – Kommentti ylläolevasta linkkikirjoituksesta:

Lavrovilta vastaansanomatonta todellisuutta, niin tältä päivältä kuin historiasta. US ei ole esittänyt mitään vankkoja todisteita Venäjän US-vaaleihin sekaantumisesta. Se sen sijaan tiedetään todisteellisesti, että US NSA salakuunteli muun muassa Saksan liittokansleri Angela Merkeliä.

 

Aikanaan Saksan kolmas valtakunta hyökkäsi Neuvostoliittoon sitoen Suomenkin mukaan idän laajentumissotaan. Ukrainassa taas äärioikean "Galitsian haamut" [11 nousevat ja haluavat venäläismielisen suurvähemmistön pois Ukrainasta (edelleen ei ole julkaistu mitään uskottavaa ja puolueetonta Kiovan Maidan-aukion tutkimusta mitä verimellakoiden takana piilee - viitesana: Saakasvili).

 

Toisaalta Lavrov viestitti vahvaa ja yhtenäistä EU' ta rinnalleen takaamaan yhtenäisemmän Euroopan rauhankehitystä, jatkuuhan Eurooppa aina Venäjän Uralille asti [12! Tämä näyttää EU-Brysselistä usein unohtuvan

 

 

Entä nyt, kun Muellerin selvitystyö on siirtynyt syytevaiheeseen?

 

Mikä on se aikajänne, jonka amerikkalaiset sotahaukat ovat määrittäneet ylläpitämään Trump' lle noitavainoa (Trumpin oma ilmaisu meneillään olevasta painostuksesta) –

 

Milloin saavutetaan se sotimisen taso, joka takaa Yhdysvaltojen sotateollisuudelle ja armeijalle työskentelykentän, aktiivisuuden ja riittävän tapahtumahorisontin, että haukkojen liiketoimi- ja yhteiskuntajärjestyssuunnitelmat pysyvät elinvoimaisina – unohtamatta pysyvyyttä maailmanpoliisina – liki jatkuvine sotineen, taisteluineen ja konflikteineen --- [13.

 

...

PS

Muutoin, muin osin jätämme US presidentti Trumpin arvioinnin tekemättä – teksti liittyy vain hänen alkuperäisiin tavoitteisiin parantaa historiallisesti USA' n Venäjän suhteita, jotka toisivat koko maailmalle paremman mahdollisuuden hallita suurkonflikteja – ovathan nämä kaksi valtiota ydinasesuurvaltoja.

 

cia4.jpg

 

Henkilökohtaisena arviona päättelen, ettei savua ilman tulta – on liki varmaa, että jokin taho (toistaiseksi tuntematon taho) taustaltaan vaikutti – yritti taustaltaan vaikuttaa US presidentinvaalien lopputulokseen. Katso otsikko!

 

...

Viitteet

[1 Sotateollisuus on USA' ssa biljoona business … ~ http://voima.fi/artikkeli/2011/muutaman-biljoonan-bisnes/ -

[2 – West trolling … ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/12/west-trolling-east-trolling-nokittelua.html -

[3

[4

[5 ~ https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000005525089.html -

[6

[7 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Northrop_Grumman_B-2_Spirit -

[8 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/Stuxnet#Iranian_reaction -

[9

.

[10 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/12/uhkaako-venalainen-iskander-suomea.html -

[11 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/07/ukrainassa-ita-ja-lansi-kohtaavat.html -

[12 Venäjän Uralille saakka ulottuva Eurooppa! [120] ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=6493894 - [2015]

[13 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States -

 

EKSTRA *

Eräs esimerkki CIA' n toimista, tässä tapaus Kuubasta ~ https://areena.yle.fi/1-4113420 - Suosittelen katsomaan koko dokumentin, sillä se antaa hyvän kokonaiskuvan, miten systemaattisesti US CIA sekaantui itsenäisen valtion sisäisiin asioihin – jopa henkeen ja vereen puuttuen … tämän päivän maailmaan nähden uskomattomalla rujoudella!

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 162714

 

DOC cia_fsb_22022018.doc – OpenOffice Writer

PVM 22022018

 

1163_10640