|1296| NATO|2683|437413|UHKA

- kuva

us_kriisissa_suomeen.jpg
 
Viemärimediasta otettu autenttinen kuva erään R-Kioskin lehtitelineestä - näin rehellisesti US mediamme kautta asian ilmaisi kansalaisillemme - kun Nato-Isäntämaa pöytäkirja oli kansaltamme salassa allekirjoitettu.
 
Photo by IJL-Productions
 
***
 
 

 

48x48_20191004131740879.jpg
 


2023-10-07  --   18:28:26

Venäjän ydinaseiden voima - kumpuaa arktisten vesien ääreltä ja alta |1

PROLOGI - Nuo Suomen Lapin vieressä olevat Venäjän Pohjoisen laivaston strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat ovat vain noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päässä Suomen pohjoisen lentokentiltä.

|1 ylläpitäen kauhun tasapainoa pidäkkeenä ja pelkona, sillä venäläisten Borei-vedenalaisaluksen ja Bulava monikärkiydinohjuksen yhdistelmä on nyt ylivertainen (?) - ainakin toistaiseksi --- **

__ __
Nyt mediapooli toteaa innostuneesti presidenttimme lausahduksia painetuksi sanaksi:
" .. Presidentti Sauli Niinistön mukaan Yhdysvaltain DCA-neuvotteluissa osoittama kiinnostus Lappia ja Lapin lennostoa kohtaan on myönteistä, koska suomalaiset eivät olisi laajaa pohjoista aluettaan puolustamassa yksin ..  |e "


Ote löytyy HS-linkin ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009872027.html - alta
HS-otsikoituna näin: "Niinistö: USA:n kiinnostus Pohjois-Suomea kohtaan on hyvä asia, mutta sen juurisyy on huolestuttava"
-HS-toimittajana Pilvikki Kause.

 

HS-lisäote: " .. DCA: Toteutuessaan se antaisi muun muassa Yhdysvaltain asevoimille mahdollisuuden käyttää esteettä suomalaista maaperää ja tukikohtia harjoitteluun ja materiaalin säilyttämiseen. .. "

 

|e Herää hyvin vakava kysymys kuinka hyvin toistaiseksi TP Sauli on lukenut kouluaikanaan historiaamme vuodelta 1941, jolloin koko Pohjois-Suomi annettiin myönteisesti Adolf Hitlerin johtaman Saksan kolmannen valtakunnan asevoimien huostaan -sotilaallisesti, vastuurajan kulkiessa Kuusamon korkeudella. Näin ajauduimme uppotukkina (näin jälkiviisaasti todettuna) Saksan Operaatio Barbarossan osaksi - ja hyökkääjäksi itään - Lebensraum im Osten mentaliteetilla - tunnetuin seurauksin + bonuksena saimme kiusallisen Lapin sodan ja menetimme lopulta jäättömän sataman Liinahamarin ja Suomi-neidon oikean käden - juurisyynä 1941-uho


__
[20U19] - Maailmassa on kaksi ydinasesuurvaltaa - USA ja Venäjä

Noilla on yhteensä kaikki tuhon avaimet - ja nyt niitä asetellaan vääriin lukkoihin. Nuo lukot ovat pitäneet pallomme poissa totaalisesta ydinsodasta - sen jälkeen kun Yhdysvallat näyttäessään silloista voimaansa pudotti kaksi atomipommia japanilaisten siviilien niskaan - aiheuttaen lopulta noin 200 000 viattoman kuoleman.

Entä nyt, kun molemmat ovat irtisanoneet sopimuksia, joilla rajoitettiin ydinasevoimaa. Entä me suomalaiset, jotka olemme aivan tuon Kuolan niemimaan vieressä ja menimme tekemään kohtalomme alkuun Nato-Isäntämaa pöytäkirjan (MoU) - kysymättä kansalta ja eduskunnalta mitään ---

.. tuon jälkeen sotapsykoosissa laajemmin ajattelematta syöstiin kansakuntamme Natoon - lännen sotakoneeseen - jälleen ilman, että kansalta kysyttiin yhtään mitään .. perusteeksi kelpasi internet-paneeliset epäselvät ja epäluotettavat "gallupit".

__ __
Venäläinen vedenalainen sodankäynti on viety pidemmälle kuin muut heidän aselajit

Syy on selvä. Venäjä ei kykene niin suuriin satsauksiin aseteknologioissa kuin USA (tai Kiina). Tosin Venäjä tekee yhteistyötä asekehittelyn osalta juuri Kiinan kanssa.

Venäjän pitää keskittyä erityisesti yhteen ja se on tämä Borei + Bulava yhdistelmä, joka edustanee maailman huippua - ollen teknologinen edelläkävijä maailmassa - ainakin toistaiseksi (?)

Borei-sukellusveneet eivät ole enää uutuus, niitä on jo palveluksessa Bulavoineen

Se taas tiedetään, että molemmat niin Borei kuin Bulava ovat jatkuvan tuotekehityksen alla, kuitenkin siten, että riittävä täyden atomisodan puolustautumisreservi on aina olemassa - aktiivisina palveluksessa olevine yksikköineen - niin Kuolan niemimaalta kuin Venäjän kauko-idässä.

Boreiden suurin etu on äänetön kulku***,

.. jonka kehityksessä venäläinen tekniikka on maailman huippua. Tässä on myös se syy, jonka vuoksi huippuosaaminen on keskitetty juuri vedenalaistoimintaan, koska US eivätkä muut Nato-maat kykene selvittämään missä nuo 3-4 palveluksessa olevaa Borei' ta milloinkin ovat. Palvelu on yksinkertaista - hiljainen kulku asemapaikkaan, ja sen jälkeen paljolti pohjassa makaamista - hiljaa.

Borei voi ampua Bulavat suoraan veden alta.

__ __
Kuolan niemimaan Borei-kallioluolatukikohdat |2 ovat Natolle ja USA' lle suuri kysymysmerkki

Tämän vuoksi Nato oli hyvin kiitollinen, kun Suomen puolustusvoimat kansalta ja eduskunnalta kysymättä allekirjoittivat Nato-Isäntämaa pöytäkirjan, joka antaa US/Natolle oikeuden suomalaisiin Lapin lentokenttiin, joista on hyvin lyhyt matka noihin Boreiden konventionaaliset pommit kestäviin tukikohtiin. Niiden tuhoamiseen tarvitaan taktiset ydinaseet! Pöytäkirjaa jatkettiin liittymisellä Natoon ja se vie jo meidät vieläkin suurempaan uhkaan:

TIETOISKU!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/suomesta-ydinasesodan-taistelualusta.html -

"Suomesta ydinasesodan taistelualusta?"

__ __
Ei tarvitse olla sotilasstrategian dosentti ymmärtääkseen, että Suomen pohjoisen kentät ovat ensiaskel suursodassa, joista Nato/US' n sotakoneet lähtevät Kuolaan tuhoamisretkilleen. Tämä luonnollisesti tiedetään Venäjällä - erinomaisen tarkasti. Onneksemme tuo Isäntämaa pöytäkirja on irtisanottavissa kuudessa kuukaudessa. Entä Natosta ero ja kuinka lopulta DCA-sopimus tehdäänkään? Herääkö kansakuntamme luotavaan DCA-uhkaan - todelliseen uhkaan, ei idästä - vaan monille yllättäen lännestä!

__
EKSTRA
""Suomi sallii Naton asettaa ydinaseita Venäjän rajalle" |G -
KIRJAILIJA: JAMES BICKERTON 26.10.22 KLO 12:19 EDT" - löytyy linkin ~ https://www.newsweek.com/finland-will-allow-nato-place-nuclear-weapons-border-russia-1754925 - alta.
|G Googlen käännös


__ __
EPILOGI - Isäntämaa pöytäkirja ei kiellä Natoa tuomasta ydinaseita Suomeen - 

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/08/ydinsota.html -

HUOM! Isäntämaa pöytäkirja ei kiellä Natoa tuomasta ydinaseita Suomeen - Ruotsi kielsi erityisesti sen omassa Isäntämaa pöytäkirjassaan.

 

 

 

F-35A.jpg
 
Suomalaiset hankkivat paljolti velalla näitä F-35 hävittäjäpommittajia, jotka ovat myös ydinasekelpoisia ja osa niistä tullaan juuri sijoittamaan Rovaniemelle .. oliko konekauppa viisas teko, aika näyttää, sillä parvitekoälyiset lennokit ovat jo tätä päivää - ja ne kehittyvät huimaa vauhtia - lentäjät jäävät kotiin joy-stick' eineen! 
 
 
Venäjän Pohjoisen puolustusjärjestelyjen strategit ovat huomanneet mitä Nato-USA' lla on mielessä - nuo Kuolan niemimaan strategisten ydinsukellusveneiden tukikohdat ovat Nato-USA' n suuri päänsärky, sillä ne muodostavat suurimmat pidäkkeet aloittaa vieläkin aggressiivisempi politiikka vyörytyksessä itään - 'Lebensraum - Ost' mielessä. Kartta kertoo paljon, ja siinä on jo huomioitu tuo Nato-Isäntämaa pöytäkirja, joka aloitti Suomen kansan ujuttamisen sodan uhan tielle - vieläpä sodan etumaastona, -linjana eli taistelualustana.
 
nato-kuola%20(1)2.jpg
 
 

 

130502 | 1054 | 3451

 

|  150  SUOMI24  P  465  |  SUOMI24  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |  

 

_______

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

 

ILU_hymy.jpg

 

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

 

031023 -Total Visits: 916765 Total Visitors: 130470   

260923 -Total Visits: 910235 Total Visitors: 129746  

190923 -Total Visits: 906593 Total Visitors: 128966   

120923 -Total Visits: 900102 Total Visitors: 128017       

220823 -Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125

 

https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

 

__
e

e

 

 

 

 

e