1034.

pride_sateenkaaret.jpg

Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11998742

YLE-otsikko: "Pariisin Pride-kulkueessa marssi 30 000 osallistujaa – Unkarin vähemmistöjen asema oli esillä marssissa"

 

..

 
 
Yksilön oikeudet eivät voi käydä "liiaksi" toisten enemmistöisten päälle, varsinkaan pienestä vähemmistöosuudesta, vaikka nykyisen kehitysrytmin kaltainen ideaalidemokratia takaa myös vähemmistöoikeuksia.
 
Toisaalta ihmiskunta elää lisääntymällä, ja tämä yhteistulos saavutetaan tunnetusti miehen ja naisen kesken - tosin laboratorioissa on voitu tuottaa Elämän klooneja, jolloin miehen perimä on saatu kloonatusta solusta ja solujoukosta .. (?)
--
 
YLE: "Yle Unkarissa: Kristóf, 18, kärsii maansa homovastaisesta politiikasta ja unelmoi opiskelusta Suomessa – “Tulevaisuutemme otetaan meiltä pois”"
 
..
 
 
Oikeus sukupuoleen tulee perittynä - synnymme fyysisesti poikana tai tyttönä - tämä on luonnonlaki
 
Se miten koemme syntymän jälkeen olotilamme, onkin jo psyykkinen ominaisuus, jossa peritty rakennekaava on synnyttänyt ajatuksen "kolmannesta persoonasta" tai vastakkaisesta sukupuolesta ellei peräti samaan viehättyneestä, jota voimme asiallisesti kutsua homoksi tai lesboksi. Tähän ominaisuuteen yksilöllä on oikeus.
 
 
Evoluutio on meille paljolti tuntematon ohjausjärjestelmä,
 
.. ellei peräti osa universaalia käyttöjärjestelmää, joka suojelee luomakuntaansa, kutakin lajia tarkoituksen mukaisesti - järjestämällä inhimillistä keskinäiskilpailua laji- ja eliökohtaisesti, joka saattaa ihmisen inhimillisyydestä näyttää kovin julmaltakin!*
--
 
 
Tänään sateenkaaret lupaavat huomattavia ja ylimerkityksellisiä oikeuksia kovin pienelle vähemmistölle
 
Nyt muun muassa media puskee sateenkaarimaisesti tunnustetta pienelle ryhmälle, joka toimii tänään vastoin evoluution "tavoitteita" jatkaa omaa itsekästä "elämäänsä" - onhan evoluutio ainoa järjestelmä joka on käytännössä "kuolematon" ja näin ylläpitää omaa itsekkyyttään luomakunnan ylimpänä valvojana ja rakennekaavojen järjestelijänä.
 
Evoluution tahtokarttaan kuuluu ehdottomasti lisääntyminen, mikä merkitsee monimutkaisia tapahtumasarjoja rakkaudesta väkivaltaan
 
 
Sateenkaari ilmestyy aina vain kerran, eikä tuota "jälkeläisiä!"
 
Voidaan kuitenkin sanoa, että Sateen ja Auringon kohdatessa ilmestyy aina uusia sateenkaaria, jotka ilmentyvät jokaisessa sukupolvessa, myös ihmiskunnan osalta - aina syntyy uusia samankaltaisuuteen ihastuneita, rakastuneita kuin turvaa hakevia, omasta sukupuolesta. Tämähän on se yksilön oikeus - tänään vähemmistöisenä oikeutena.
--
 
 
Demokratia on enemmistöjen laki, mutta suo inhimillisyydessään vähemmistöille vähimmäisoikeuksia!
[EKSTRA ~ https://yle.fi/uutiset/3-12029297 - YLE-otsikko: "Pääministeri Orbán: Unkari järjestää kansanäänestyksen EU:n vastustamasta laista"]
 
Silti demokratia päättää enemmistön mielipiteenä, toiveena kuin päätöksenä ja tässä kohdin on hyvin kiintoisaa nähdä suuri ero idän ja lännen välillä - periaatteellisena tapana kokea sateenkaaret.
 
Näyttäisi siltä, että itäiset valtakoneistot ovat enemmän evoluution kannattajia kuin yksilön inhimillisyyttä korostavia - sateenkaarien vastakkaisajattelijoina. Homous koetaan "idässä" luonnottomuutena, vastoin evoluution päämääriä, jopa uskonnollisena ilmiönä - Raamatunkin mukaisesti: [T1]
 
"Menkää, lisääntykää ja täyttäkää maa" (osapuilleen) - tämähän on kirjaimellisesti jo toteutettu ja ihminen on levinnyt myös alueille, joissa meillä ei ole luontaista menestymis- ja lisääntymismahdollisuutta - ilman apuvälineistöä.
 
 
Ehkä evoluutio, arkkitehtuurin ylihaltijana |1 -
 
.. "universaalina käyttöjärjestelmänä huomasi" tämän luonnottoman ihmiskunnan leviämisen ja nostaa vastapainoksi lisääntymätöntä sukupolvea, ehkä toisen ja kolmannenkin .. vähentämään osuuttamme biosfäärillisestä kokonaisuudesta?
 
Evoluution työkalupakissa on myös muita välineitä tasapainottamaan Elollista luontokokonaisuutta - vähentämällä ihmiskuntaa niin lisääntymättömyytenä kuin jo alussaan luotuina vastavoimina, joista virukset ja bakteerit ovat osa raivauskoneistoa (myös ylläpitokoneistoa!), mikä esiintyy ja todentuu katsomalla ihmiskunnan historiaa.
 
 
Ehkä ihmisten väliset sodatkin ovat "evoluution keinovalikoimaa"?
 
Se kuitenkin voidaan tässä ja nyt todeta, etteivät sateenkaaret ole sodan aihe, sillä yksilöllä on rauhanomaisia oikeuksia - vähemmistöstäkin. Suopeus, hyväksyntä ja inhimillisyys sallii erilaisuutta, ja sateenkaaret ovat aina luoneet omaa toivoa paremmasta, sillä sateen jälkeen on aina Pouta, mikä antaa Elämälle erilaisuuden voimaa .. .
 
Annetaan arvo myös enemmistöisille tahoille tunnustaa lisääntyminen oikeudeksi tuottaa itsestään jälkikuvia - sanoihan Suuri kirja osaltansa näin: " .. omaksi kuvakseen" |**
 
..
|1 - |** Jätän tuon yhteen uskontokuntaan kuuluvan Ohjekirjan ja jumaluuden nimen mainitsematta, sillä meillä on uskonnonvapaus!
 
 
..
| TIEDE | SUOMI24 | IJL-BLOG |
 
..