AVvXsEg_TmLD7XBot_rNCWgicmN2_a_fJvdp8YWU

 

Uusin MTS 11/2021 - tulos: ~ https://www.defmin.fi/files/5273/Suomalaisten_mielipiteita_ulko-_ja_turvallisuuspolitiikasta_maanpuolustuksesta_ja_turvallisuudesta_2021.pdf  - > 51% natovastustus

 

***

 

..

Suomi sijaitsee idän ja lännen vedenjakajalla!
 
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/05/suomi-on-niin-idasta-kuin-lannesta-emme.html - , olemme erikoisasemassa - Europan yhdellä pisimmällä maarajalla Venäjän kanssa. Meillä on oma historia niin Ruotsin kuin venäläisyyden kanssa, jotka ovat meitä opettaneet näkemään niin itään kuin länteen]
 
..
 

Biden pitää ovea auki, kun Suomi ja Ruotsi astuvat kohti Natoa

" -
 
Avausotsikosta on väitelty yhtä paljon kuin Euroopasta, joka haluaa olla EU-Brysselin näkökulmasta eurooppalainen EU - unohtaen mikä on Euroopan suurin valtio, niin asukaslukuna kuin pinta-alana.
Nyt käydään todellisuudessa kiihtyvästi ja laajasti ottaen täyttä informaatiosotaa, niin Euroopassa kuin maailmallisesti ja näin on synnytetty laaja vastakkainasettelun liikkuva rintama |1, jossa nyt osaltansa käydään sotaa Ukrainassa - lännen vaikutteen laajentamiseksi.
.
.
 
Nyt Suomen tämän vaiheen valtapolitiikka näki mahdollisuutensa ja TP Sauli Niinistö lennähti US Washingtoniin hakemaan eväitä ainakin kahteen asiaan:
 
Liittymiseen sanattomasti kansalle ujuttautuen Natoon tai sitten, jos Niinistö pitää sanansa - hakien vain läheisempää suhdetta pelotteeksi Venäjän suuntaan - Yhdysvalloista, joka jo tänään tulee jopa itse itsensä kutsuen Suomeen taisteluharjoittelemaan |E - viestinä Venäjälle ja juuri Lappiin, joka on Venäjälle se tulen arin paikka |2.
.
.
Suomelle luontainen ja muita rajanaapureita häiritsemätön liitto on Ruotsin kanssa, joka ei todellisuudessa halua Natoon |3, vain uhittelee sillä Venäjälle, joka sai sukellusveneensäkin Ruotsin aluevesillä - karille, luvatta - nolo tilanne, kummallekin |4.
.
.
 
Nyt on meneillään voimakas ja paatoksellinen informaatiosota -
 
Suomessakin, jopa pelottelun moodilla, että uhka ja sota lähestyy; ensin Itämerelle ja lopulta vielä maalaillaan sotatilanteita rajoillemme, joita ei ole todellisuudessa uhkailtu sitten 1945 jälkeen.
Ukraina on nyt pelote, jolla saatiin YLE-natomittaus ensi kerran yli 50 prosentin - joka on varmasti mediaprovokaation ilmentymä, sillä infovirta Ukrainasta on paljolti vain ukrainalaista alkuperää, joka taas sotaoppien myötä pelaa täysillä jo sotapropagandan säännöillä, kuten vastustaja Venäjäkin.
HS teki oman Nato-selvityksensä [ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008659613.html - ] - se sai jo osin rauhoittuneen kansakuntamme alentamaan hötkyilytulosta alle 50 prosentin, ja jos katsomme tilannetta viimeisen johdattelemattoman selvityksen näkökulmasta on edelleen voimassa selvitys (MTS 11/2021), jossa kansalaisemme edellyttävät sotilaspoliittista puolueettomuutta (53%).
 
Kun Venäjä ja Ukraina saavat maaliin epäonnistuneen Minskin ..
 
.. uusversion Minsk 3' en |5, on tilanne rauhoittamassa myös suomalaisia, toivottavasti myös liian innokkaita "asiantuntijoita - vaikkapa Risto E. J. Penttilän [ ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008657164.html - ], joka intoutui jo liittämään Suomea välittömästi Natoon, vaikka jos katsomme suomalaisten pitkän jänteen haluja ovat ne liittämässä - kaikista sodista huolimatta - meitä Natoon 17-27 prosentin voimalla (2001-2021).
.
.
 
Minsk 3 rauhoittaa tilanteen, sillä molemmat tarvitsevat sen, katseet ovat nyt Kiinassa, jota Venäjän presidentti Vladimir Putin kuuntelee herkällä korvalla -
.. itse tuo järjestely sovittiin jo ennen Pekingin Talvi-Olympialaisia - kaikkine sivulauseineen, jotka koskivat myös Suomea - noista sivulauseista lisää myöhemmin, kunhan suomalaiset rauhoittuvat tästä mediapaatoksen poljennosta, jossa Venäjästä on tehty epävaltio, koko maailman hyljeksimä, vaikka Intia, Kiina, Pakistan ja 32 muuta valtiota äänestivät tyhjää YK-yleiskokouksessa, jossa haettiin tuomiota Venäjän toimille.
 
(Btw. Milloin meidän itseään laatumediaksi kutsuva informaatiotorvi hakeutuu takaisin journalismin pyhille säännöille hakea puolueettomuutta tiedon jakamisen osalta? Tässä haastetta erityisesti Yleisradiolle ja Helsingin Sanomille, joka on erityisesti ollut pitkään väkevä 'natottaja'! -puolueettoman isänmaamme eduksi ja hyödyksi)
 
 
Minsk 3 on odotettavissa täytäntöön aselevon osalta noin parin viikon kuluessa ja varsinainen rauhansopimus saataneen voimaan - Kiinan avustuksella - noin 6-8 viikon kuluessa. Kiina ei hyväksy Venäjän pakotteita ja pitää diplomatiaa ainoana keinona ratkaista asia. Kiina ei itse ole sotinut oikeasti sitten Vietnamin viimeisten kahakoiden.
 
Eipä nyt 'hötkyillä' - eikä kansakuntamme toivo enää presidentillisiä epähuomioita - vähättelynä Kremlin kirjeestä |6, joka oli osoitettu kaikille ETYJ-valtioille - eikä ilmaisua, ettemme ole Ukrainan sodan osapuoli |7, lähettäen silti tappavia aseita sodan toiselle osapuolelle - tosiasia on se, että tuo karkea aselähetysvirhe tehtiin vieläpä sovussa valtioneuvoston kanssa - ja nyt tuolla päätöksellä olemme de facto sodan tai venäläisittäin sotilaallisen erikoisoperaation osapuoli.
.
 
..
Suomi ei halua olla lännen sotakoneen taistelualusta |8 mahdollisessa suursodassa itää vastaan -
 
.. tiedämme historiamme, tiedämme väärät puolenvalinnat jo vuodelta 1941 |9, joka maksoi paljon - hyvin paljon. Emme halua 'hevostella' tuolle toiselle maailmalliselle ydinasesuurvallalle, vaikka nyt voisi näyttää siltä, että konventionaalinen sota ei oikein Kremliltä luonnistu - monienkin syiden sattumina.
Suomi olisi lottovoitto USA' lle, jos liittyisimme Natoon, sillä se avaa US Army' lle ja USAF' lle monta suuretua, yhden ollen ~1300 kilometriä tärkeää rajaa USA' n päävastustajaa (ellei sittenkin Kiina?) Venäjää vastaan (Kuola ja Pietarin vaikutealueet).
.
.
 
--
Lopulta maailmassamme on kyse pinta-aloista, ihmisten määrissä missäkin per neliökilometri
 
Venäjä on maailman suurin pinta-alavaltio ja vain 140 miljoonalla ihmisellä - siis sillä on liikaa elämälle tarpeellista maapinta-alaa - pelto- ja metsäpotentiaaleineen, sillä ihmiskunta ei tule toimeen ilman ravintoa, ja näin hedelmällinen maaperä ja vesialueet ovat se oleellinen osa huomista, kun olemme käymässä kohden meitä kaikkia - aivan kaikkia - koskevaa ympäristökatastrofia |10, johon kumulatiivisesti eräs suurin syy läntisen maailman tapa kuluttaa viimeiset 150 vuotta |11. Kiina tuli mukaan vasta noin 20 vuotta sitten - jäljenjättö on katsottava per capita!
.
.
 
..
Menneen maailman us-presidentti Ronald Reagan aloitti läntisen suurtyön - eli Neuvostoliiton pilkkomisen - lännen kulutushalujen sävyttämänä. Neuvostoliitto oli liian suuri ja uhka läntisen maailman levittämälle hegemonialle, vaikka länsi on maailmallinen vähemmistö; tässä kohdin on syytä tarkoin perehtyä USA' n sotiin kaikkialla maailmassa ja aina kaukana omilta rajoilta (huomaammeko tässä suuren eron Venäjän lähialuesotiin!) - alkaen vuodesta 1945!
 
Onko nyt vuorossa Venäjän pilkkominen lännen suuressa salaisessa kuvassa ja tähän Venäjä ei tule tyytymään, siksi se rakentaa suhteita Kiinaan - maailman suurimpaan talouteen ja kauppavaikuttajaan, joka ei enää hyväksy USA' n yksipuolista hegemoniaa - vain yhtenä määrittäjänä.
 
Maailma on astumassa moniarvoiseen yhteiskuntamalliin, jossa jokainen itse hoitaa omat hyvät ja huonot asiat, eikä sekaannuta muiden vieraiden sisäisiin asioihin. Keskitytään vain olemaan sanan mittainen ja hoidetaan kaupallisuus niin hyvin kuin se osataan - hyväksymällä, ettei rajallisesta voida loputtomasti nyhtää!
 
 
 
--
Maailma on nyt muuttumassa ja me Suomi ole siitä vain pieni osa -ja meidän osa on puolueettomuus, sotilaspoliittinen liittoutumattomuus ja tarjoama TP Niinistön hengessä tuottaen luotettavia ja hyviä palveluksia niitä tarvitseville |12, joilla on keskinäisiä ongelmia. Nyt onkin kysymys kuinka hyvin tästä eteenpäin Niinistö osaa hoitaa luottamusta Kremlin suuntaan. Seuraava viikko ja kaksi ovat ratkaisevia!
.
.
 
Ympäristökatastrofilinkit:
 
 
..
 
 
 
..
TIETOISKU!
 
 
 
"Missään ydinasevaltiossa ei ole yhden miehen - henkilön käynnistyskäskyä
Venäjällä painopiste on yhdistelmässä (vielä tänään) Borei + Bulava yhdistelmässä, yhdessä strategisessa Borei ydinsukellusveneessä on tarvittaessa 16 monikärkiohjusta, jotka voidaan laukaista jopa sukelluksista - ja yhdessä ohjuksessa jopa 2-6 taistelukärkeä - yhden ollessa jopa puolet Hiroshimasta ..
- on helppo laskea kokonaisen veneen taisteluvoima - kun kaikki - jopa 16 x 6 kärkeä voivat ohjautua eri kohteisiin - ja itse sukellusvene voi maata "hiljaisena jopa kolme kuukautta", jos miehistö kestää - yli 400 metrin syvyydessä ja vain 100 kilometriä rannikosta, jonne maalikohteet ovat tehdyt.
Lopullisen päätöksen tekee sukellusveneen kapteeni - hän on aivan suvereeni tässä - ja saa käskyn esimerkiksi Venäjän pohjoisen laivaston komentajalta, jonne taas ulottuu presidentti Vladimir Putinin käskynappi - jos Putin sattuisi painamaan nappia, saa sivuvirtana Armeijan komentaja viestin ja hän voi estää signaalin kulun laivaston komentajalle.
Mutta s-veneen kapteeni avaa käskyn elokuvamaisesti kassakaapista, jossa ovat maalikoordinaatit - ja sitten tekee päätöksen - käytännössä yhdessä ohjusupseerin kanssa, mutta viimeisen sanan tekee kuitenkin kapteeni (ellei synny kapinaa!), eli hän on se joka voi päättää "maailmanlopun", sillä jos hän antaa laukaisukäskyn ja ohjukset läpäisevät luukun avautumisen kappalemääräisenä - siirtyy tieto automaattisesti kaikille merelle oleville Borei s-veneille - avautuneiden luukkujen lukumäärin.
 
Boreita on jatkuvassa palveluskäytössä neljä - kaksi Atlantilla ja kaksi Tyynellä merelle - Atlantille lähteneet täydentävät itseään Kuolan niemimaalla ja Tyynen meren osalta Kamshatka' lta."
 
..
 
AVvXsEjFFoF2iXrO0Y3_lukHKuo3JpdTDQQf-QiD
 
 
 
..
 
 
...
e