|1280|2635|428235|

prigo%20surmattiin.jpg

 

Kuva: ~ https://news.sky.com/story/footage-shows-russian-jet-plummeting-to-the-ground-12946058 -

 

"Jevgeni Prigozhinin lento-onnettomuus: Kuvamateriaalilla näkyy, kuinka venäläinen suihkukone putoaa maahan .. " -Google-käännös

 

***

 

48x48_20191004131740879.jpg
 


2023-08-24  --  12:12:18
 

UPI' n tutkija Jyri Lavikainen sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putinin tappaneen Wagner-johtaja Jevgeni Prigozin' in |1 -

.. selvä mielipideväite on kova, ja vaatisi tarkat todisteet, joita Jyri ei suostunut / kyennyt esittämään, koska niitä ei hänellä suurella varmuudella ollut.

|1 ~ https://yle.fi/a/74-20046693 -
"Putinin piti osoittaa valtaansa tappamalla Prigožin, arvioi suomalaistutkija Ylelle"

Yle-ote: " .. Uskoisin, että tässä on taustalla se, ettei Prigožin ollut normaali kapinallinen eikä normaali petturi eikä tämä ollut normaali tilanne. Siksi Putinin piti osoittaa valtansa tappamalla hänet mahdollisimman nopeasti, ja nyt oli sopiva hetki, Lavikainen sanoi. .. "
-Yle-toimittaja Marika Harjumaa

.. ..
Yhtä "varmasti" voimme sanoa, että Ukrainan salainen palvelu tuhosi lentokoneen asentamalla siihen jo sen maassa ollen pommin, .. onhan Ukraina kehuskellut laajoista verkostoistaan Venäjällä - joita niitäkin siellä epäilemättä on.

Toisaalta droonikehitys on huimaa, ja on myös mahdollista jossa Ukrainasta amerikkalaissatelliittisignaalein ohjattu drooni osui tarkasti perille ja suoritti tehtävänsä - elektronisesti - räjäyttämällä tuon lentokoneeseen ennalta asennetun pommin .. tämä on yhtä hyvä mielipide minkä UPI-FIIA Lavikainen esitti.

__ __
Herää myös vakava kysymys mikä on eduskuntavalvotun Ulkopoliittisen Instituutin -UPI' n tehtävä -

.. onko se heitellä mielipiteitä henkilökohtaiselta tasolta, kun varteen otettavat ja uskottavammatkaan tahot toistaiseksi kykene esittämään varmoja tietoja todistein lentokokeen putoamisesta ja sen taustalta selviä faktoja mahdollisista attentaateista, salaliitoista kuin Venäjän valtakoneiston toimenpiteistäkään.

__
Prigozin tapaus on lännelle kaikkiaan hyvin mystinen tapahtumasarja, jossa saattoi varmuudella olla Kremlin suunnittelema jo kesäisistä "vallankaappausyrityksestä" alkaen |2 -

.. on jo aiemminkin nähty Venäjältä Kremlin kykenevän tekemään yllättäviä (poliittisia)liikkeitä tukeakseen maan laillista hallintoa ja virkakoneistoa, varsinkin nyt, kun Venäjä on sodassa de facto koko Natoa ja Yhdysvaltoja myöten -

.. herääkin lopulta hyvin vakava kysymys, kun konventionaalisesti Venäjä ei voi voittaa koko lännen sotakoneistoa ja näin sille jää käyttöreserviin vain yksi keino - taktinen ydinase, johon länsi ei uskalla enää vastata.

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/06/milloin-mediapooli-oivaltaa.html -
"Milloin mediapooli oivaltaa todellisuuden tämän Prigo-näytelmän takaa?"

..
On myös toinen ehkä yllättävä vaihtoehto - BRICS 

[ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17982493/mika-on-brics-liittokunta-mitka-ovat-sen-tavoitteet-ja-millaisin-evain-- - ] ja Kiina voivat yhdessä tuottaa rauhansuunnitelman, joka huomioi molemmat osapuolet, historian ja juurisyyt, joista ei lännestä haluta edes keskustella.

__

YLE-EKSTRA 1

https://yle.fi/a/74-20046727 - 

"Tässä kolme teoriaa, mitä Putinia vastaan kapinoineen Prigožinin lentokoneelle tapahtui"

-Yle-toimittajana Erkka Mikkonen 
__
YLE-EKSTRA 2
https://yle.fi/a/74-20046676 -
"[US-presidentti Joe] Biden: ”En ole yllättynyt” – näin Wagner-pomo Jevgeni Prigožinin kuolemaa on kommentoitu maailmalla"
-Yle-toimittaja Susanna Bono

Kommentti tähän: "Yllättikö aikanaan us-presidentti John F. Kennedyn murha valtiojohtajia eri maissa - entä Ruotsin pääministeri Olof Palme' n murha?" -IJL

 

VIEMÄRIMEDIA HUUTAA!

prigo%20kuva%20tappo.jpg


Photo by IJL-Productions - OnePlus 7 T Pro McLaren, .. lisää viemäröintiä löytyy täältä:

 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/08/viemarimedia-huutaa-loopeistaan.html - 

 

__

123877

 

|  SUOMI24  P  |   22  SUOMI24  A  110  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |

__

ILU-MEDIA

IJL-Productions

ILU_hymy.jpg

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125  220823  

Total Visits: 651805 Total Visitors: 104446  160523 

https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

__
e

e

e