|1263|PP|2574|412953|HV

 

paavo_vayrynen_header_9-2018.png
 

Kuva: ~ https://www.paavovayrynen.fi/2023/06/12/presidentinvaalit-2024-kannattajakorttien-keraaminen-kaynnistyy/ - 

 

*

pekkahaavisto3.jpg

Kuva: ~ https://www.kaleva.fi/haavisto-talvivaara-heti-tyopoydalle/1743256 - 

 

***

 

 

 - millaisen presidentin ansaitsemme? (!)

48x48_20191004131740879.jpg
 



2023-06-08  --   19:18:55

.. Haavisto ei sovellu tosipaikassa Maamme Isäksi ja luottamuksen keskipisteeksi!


Yle-linkki: ~ https://yle.fi/a/74-20035747 -, otsikoituna näin:
"Analyysi: Pekka Haaviston kolmas koitos – joko kahden vähemmistön edustaja kelpaa Nato-Suomen johtoon?"
-toimittajana Ari Hakahuhta.


__
Toistaiseksi Vihreiden UM Pekka Haavisto on eri asia kuin mitä valtiollinen henkilökarisma ja henkinen kansakuntavoima tarvitsevat ja odottavat. Valtio tarvitsee Maan isän ja Pekka ei ole sitä - on kylläkin erinomainen Koijärvi-taistelija!

__
Mediapooli Suomesta jyrää kaikin keinoin Haavistoa presidentiksi -

.. eikä joukkopsykoosissa oleva toimittajien sopulilauma saata oivaltaa kansalaistemme todellisia tarpeita ja odotuksia Maamme vetovastuuseen tulevalta johtajalta, vaikkakin pienemmin valtaoikeuksin. Uusi presidentti joutuu kovaan paikkaan, kun palautetaan järkevästi suhteita itään -

.. sillä viholliset tulee pitää kaukana valtamerten takana ja ystävät lähellä -erityisesti sellaiset jotka jakavat samaa maarajaviivaa!

Meidän on muistettava mikä on maailman suurin pinta-ala- ja varantovaltio |1 ja mikä on asukasluvultaan suurin Euroopan valtio - se on Venäjä, ja tässä kohdin valitettavasti Pekka Haavisto on ollut de facto tuhoamassa suhteita Venäjään ja kohta pikavauhtia maailman suurimpaan talouteen - Kiinaan (?)

|1 ~ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a -
"Vieraskolumni: Venäjästäkö maailman ruoka-aitta?"
-kirjoittajana Hanna Loikkanen.


__
Tässä ei puututa mitenkään Haaviston pieneen vähemmistöisyyteen henkilökohtaiselta seurusteluliittosuhteeltaan, sillä se on puhtaasti Pekan itsensä ja hänen puolisonsa asia ja heillä on tasan sama oikeus Onnelliseen Elämään kuin kenellä tahansa muulla. Ja se siitä.



Se, että Pekka on natottajana vailla vertaa; on jo kansakuntakysymys!

jatkuva Ukrainan aseistamisen kiihko ei sovi kansakunnalle, joka on tottunut aidolta Maan Isältä rooliin, jossa paluu itsenäisyyteen ja puolueettomuuteen on vain "ajan kysymys" ..

- presidentit ovat aina ajassa |2, ja nyt astelemme kohden vaikeimpia aikoja sitten 1941, jolloin hyökkäsimme itään - Neuvostoliittoon Saksan Adolf Hitlerin johtaman Saksan kolmannen valtakunnan kanssa - tästä voi lukea erinomaisen kolumnin professori Markku Kuisman tekstinä - täältä https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - , josta ote tässä |E (kirjoituksen lopussa) ---

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/03/kansalaisen-paras-kausi-elettiin.html -
"Kansalaisen paras kausi elettiin Kekkosen aikana!"
-Copyright Kaarlo Nordlund -kansalainen.


__
Kansa on aina se, jota huolehditaan ja se vaatii kauaskatseisuutta,

.. jota ei ollut nykyisellä valtiojohdolla - TP Sauli Niinistö' llä eikä PM Sanna Marin' illa - he osaltansa suorastaan tuhosivat suhteet itään - Venäjään ja kohta näyttää menevän hyvät suhteet romukoppaan Kiinankin osalta.

Tähän valtiojohtokaartiin kuuluivat osaltansa myös ministerit Pekka Haavisto ja puolustusministeri Antti Kaikkonen, unohtamatta suoranaista Suomen kansakuntapelon lietsojaa, aiempaa ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajaa PS Jussi Halla-aho|3, joka jopa velvoitti tappamaan venäläisiä sotilaita; tämä ei ole jäänyt huomaamatta Kremlissä.

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/09/myrkyttaako-jussi-halla-aho-rauhaa-1941.html -


Nyt käsi sydämelle - arvon valtiojohto -toimitusministereineen:

Kertokaa nyt avoimesti kansakunnallemme miten Venäjä on meitä Suomea ja suomalaisia uhannut sotilaallisesti tässä viimeisen 20 - ja 60 vuoden aikana,

.. kun samalla muistamme USA' n - "turvamme" ja ydinasesuurvallan - monet hyökkäyssodat lähinnä kehitysmaihin ja kauas sen omilta maarajoiltaan vuosina 2001-21. Kansa odottaa vastauksianne - erityisesti Pekka, kerrotko nyt aidosti käsi sydämellä ajatuksesi Venäjän aseellisesta uhasta meitä kohtaan!

Miten EU reagoi noihin US-hyökkäyssotiin - oliko pakotteita, boikotteja ja valtion omaisuuden takavarikointeja - ei ollut.

--
Nykyinen presidentti jää eläkkeelle, emmekä tiedä miten hän tulee vastaamaan aiheuttamiinsa ja todennäköisiin kansakuntahankaluuksiin, mutta paljon on hyvääkin -

Niinistö ymmärsi vuosia sitten, että kansakuntamme ansaitsee kansanäänestyksen Natosta |4, mutta Sauli käänsi takkinsa |5, ja tästä kansamme on edelleen ihmeissään.

|4 ~ https://www.ts.fi/uutiset/740746 -
"Niinistö: Natosta tarvitaan kansanäänestys"
|5 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html -
"Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta"
|5 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17424532/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato-kansanaanestys -
"Miksi suomalaisilta estettiin nato-kansanäänestys?"


Uusi presidentti ei voi joutua tuollaisiin "niinistömäisesti mediamanipulaation joukkopsykoottisiin ilmiöihin", vaan tulevan presidentin tulee oivaltaa paasikivimäisesti:

"Viisauden alkavan tosiasioiden ymmärtämisestä!"

__


116706

 

 

|  293  SUOMI24  P  1011  |  20  SUOMI24  119  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |

 

__

UUTISEKSTRA

https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/2acce8e7-8a0e-4b31-a68f-22c3c8548aab - 

"

Yökylässä: Pekka Haavisto puhuu ystävyydestään Teuvo Hakkaraisen kanssa – Hakkarainen pahoitteli homo-kommenttejaan -

"

 

 

Pekka_Haavisto_Antonio_Flores.jpg

Kuva: ~ https://hymy.fi/uutiset/pekka-haaviston-antonio-puoliso-teki-melkoisen-tyylimuutoksen-katso-kuva/ - 

 

*

 

2

 

Pekka, olet hyvä ympäristöministeri, pysythän ajassasi ja palaisit puolustamaan luontoa,

sillä se elättää meidät kaikki, jälkikasvumme erityisesti, jotka ovat huolissaan tuosta sotapsykoosista, jossa kahlaat Ukrainan osalta -

.. tuo itäslaavien sota ei kuulu meille, senkin tiedät hyvin - olet hyvä luontoihminen ja paluu ympäristösuojelijoiden "Kollaalle" - Koijärvelle [ https://www.pirkanblogit.fi/2020/penttit/vihrea-kuristusote-ja-myyria/ - ] on varmaankin Elämän tehtäväsi, sillä ilman toimivaa ja monimuotoista luontobiologiaa ..


https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/02/onko-biodiversiteetti-hakoamassa-mika.html -
"Onko biodiversiteetti hajoamassa - mikä on voittaja?" ]
 

.. emme selviä.


Vihreiden on palattava omasta sotaisuudestaan omalla "viherpihalle" vaalimaan Eloamme ja selviytymistämme kehityksestä, joka luo nyt tietä kohden ympäristökatastrofia!

YDIN - Kohta evoluutio ei anna enää anteeksi jatkuvaa kasvuhokemaamme.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/16936271/maailmaamme-nayttaa-jalleen-ohjaavan-kasvuhokeman-dilemma -

__
Menestystä Pekka luontopolullesi -

.. uskon että tärkeä kanssaihmisesi arvostaa sitä myös enemmän kuin seisoa itsenäisyyden muistelujuhlassa 6.12. kättelijänä pönötysjonottajille.

__
Kansakunta tarvitsee nyt älyä kirkasta, jotta vältämme historiasta tuon 1941-uhon |7 -

.. se onnistuu viisaudelle ja oikealla presidenttivalinnalla - henkilönä, joka oivaltaa lähteä valintansa jälkeen ensivisiitille Kremliin sopimaan uudet askelmerkit - kansakuntamme todellinen hyöty mielissä. Kerrotaan presidentti Urho Kekkosen herättäneen Kremlissä mietteitä -

.. kuka oikein "sulle-mulle" orkesteria todellisella oveluudella johtaakaan!

-tämä hyväksyttiin Moskovassa hymyillen, sillä suhteet olivat kunnossa - oli luottamus, ajassa, vaikka kokoomus kiukutteli -ajassaan sekin!

__
Haluamme kauppaa rehdisti kaikkiin ilmansuuntiin - emme halua sotaa maahamme! |8.

|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/ii-nykyajan-1941-uho.html -
|8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/05/ydinasesota-taktisesti-ja-vahaisin.html -


__
|E " .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen


Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurthin päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.
Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi.
Siinä onnistuttiin yli odotusten. Homma meni putkeen tavalla, jota maamme turvallisuuskomitean trolliarmeija muotoili Venäjän toimia ennakoidessaan viikko pari sitten: ”Informaatiovaikuttaminen voi olla pidempi kampanja, jolla pyritään muuttamaan mielialaa ja mielipiteitä. Se voi olla hyvin tehokasta, jos kansalaisten päähän saadaan ajettua joku tietty ajatus.” .. "

 

__

 

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

ILU_hymy.jpg

 

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

Total Visits: 682635 Total Visitors: 108100  060623 

Total Visits: 651805 Total Visitors: 104446  160523 

 

https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin


 


__
e