2189

hakattu_metsa.jpg

Kuva - otettu omalla kameralla lehtitelineestä .. -  kuvastaa raakaa ihmisen hyödyn tavoittelua, mutta millaisin kustannuksin ja seurauksin? Kuva: HS Viikko 40/2021 - kansisivu.

 

***

..

 
48x48_20191004131740879.jpg
 


10.10.2021 - 11:06

 

Viisaat näkevät aina enemmän kuin vähemmän tietävät. Siltikin evoluution |1 meiltä kätkemä universaali ohjelmarakenne käyttöjärjestelmänä jatkaa matkaansa - hetki hetkeltä - oli sitten vallassa ihmiskunnan kulutushuuruinen kasvuhokemamme |2 tai siihen vahvasti liittyvä näyttö- ja vertailutalous |3.

Meille ihmisille jumalallinen totuus omasta lopullisesta kuolevaisuudestamme sisältyy kaikkiin niihin evoluution ohjelmakäskyihin, jotka jo kaukaa alun hämäryyksistä |4 ovat säätäneet meille tuntemattomin aikahypyin koko eliöllistä biologiaa, jota myös Elämäksi kutsutaan.
.
|4 Lohtuna on meille jäämässä se kaunis ja täydelisen harmoninen tieto periytyvyydestämme - aina alun hämäristä alkuliemistä asti - sillä kaikki elollisuus on perimältään täsmälleen yhtä pitkä (tässä kohdin ei edes kannata yrittää ymmärtää ajan kulkua kuin mittakaavojakaan) - niin torakan, ihmisen, katajan kuin joutsenen lennon osalta ...
.

Tällä kertaa valtakunnan ykkösaviisi Helsingin Sanomat valitsi viiltävän osuvasti koko biologiaa, tasapainoa, sopeutuvuuden kaukaisuutta kuin ihmisen ylivertaista mahtisuutta |* kuvaavan lukijan kirjoituksen -
.
|* https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/06/ihmispopulaatio-kiihdytti-kuilun.html -
.
.. kiitokset sisällön luojalle kuin HS-toimitukselle [ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008303384.html - ], joka oivalsi nyt niitä kaikkein merkittävimpiä asioita - täältä pintapolitiikan manipulaatiosta, jolla vain rakennetaan vastakkain asettelua - jälleen koko elollispopulaation ahdingoksi ja lopulta tuhoksi?

--
Demokratia on tuhoon tuomittu ja se voi olla onni koko eliöstölle - ja tässä alla se kuvastetaan säihkeen omaisella terävyydellä!
http://ilkkaluoma.blogspot.com/2005/10/demokratian-kriisi-ja-vastuullinen.html - ]

HS-ote: " ... Laajojen ja käänteentekevien ratkaisujen tekeminen tuntuu vaikeutuneen, ja irvokkaimmillaan demokratia näyttäytyy ratkaisujen sijasta kannatuksen petaamisena seuraaviin vaaleihin. Samalla eläinyksilön kokema kärsimys, sukupuuttoaalto ja ilmastonmuutos eivät pysähdy odottelemaan ... "


--
Tunnetusti demokratia on keksitöntä kaukaa kreikkalaisuudesta, joka on kehitysvaiheissaan edelleen aivan liian hidas!

Idästä kumpuaa malleja, joissa demokratia ohitetaan - miksi? Siksi, että aika on loppumassa ja on tekojen aika.

Emme voi pohdiskella, komiteoida kuin eipäs-juupastella - aika on yksinkertaisesti loppu, vaikka toivoa pilkistelee täältä yhdenneltätoista hetkeltä - johon jopa Suomessa Kirkko |5 on oivaltanut luomakunnan eduspuhujana muuttuvan tilan, jossa meille kaikille Elämää luova biologia käy jo varahapella, kun sen moniulotteinen keskinäisyys on rikottu ja eliökaaren monipuolisuus käy kaventuvalle näivettymisen tielle.
.
|5 https://yle.fi/uutiset/3-12129568 -
YLE-otsikko: "Ilmastonmuutos ja Elokapina herättävät keskustelua nyt myös kirkossa – Teemu Laajasalo: "On hienoa, että mietimme millaisen maapallon jätämme lapsillemme""
.

Julmaa - ei suinkaan, sillä Elo jatkuu vallan mainosti ilman ihmistäkin ja evoluutiolla on hämmästyttävä sopeumajärjestelmä ohjelmistossaan, jota me emme ymmärrä. Onkin tavallan kornia, että uskonjärjestelmät uskonnon edustajina ovat heränneet tunnistaman jotain sellaista mikä on poliitkoilta ja tiedemiehiltä jäänyt pimentoon -

Yhteys kaikkeuteen, sanoisinko kaiken teoriaan, jonka vahtina on itse jumaluus, jonka jokainen ajatteleva yksilö voi nimetä haluamallaan tavalla.

..
Muutos on jo oven takana -

demokratia toivottoman hitaana prosessina on jäämässä heräävän Toivon alla - ihmiskunta tulee hyväksymään täydellisen hierarkian yhden johtamasta järjestelmästä - oli se sitten ihminen tai järjestelmä -

.. näin on pakko tapahtua, sillä aika päättyy -meitä ihmisiä ajatellen!

- muu Elämä jatkuu, kunnes lopullinen off- kääntyy päälle Auringon paisuessa ennen räjähdystään - höyrystäen karrella jo palaneen Maamme, jonka ihmiset kuolivat sukupuuttoon jo miljardeja vuosien tätä ennen ... Ketkä jatkavat - onkin se kaikkien kysymysten äiti.

 

..

Vitteet ja linkit

 

|1 ~ x - 

|2 ~ x -

|3 ~ x - 

 

..

|  TIEDE  |  SUOMI24  |

..Heräätkö Sinä nyt?

...
42412 - 1053