perjantai, 3. joulukuu 2021

Venäjä - Ukraina: West media trolling manipulation kiihtyy!

1066.

ukraina13.jpg

Kuva: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008444596.html - HS-otsikolla

"

Asiantuntija: Venäjä käy Itä-Ukrainassa sijaissotaa

 

"

 

..

48x48_20191004131740879.jpg
 

 

23.11.2021 09:35

 

Lännen ja idän välinen vastakkainasettelu kiihtyy entisestään 

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - 673|1980 ]

Yhä enemmän väitteitä, luuloja, otaksumia kuin arveluja - kun tietoistarkoituksellinen informaatiovirta kohtaa lukijat. Media kiihdyttää - onko syntymässä Uutisten Black Friday?

Nyt kirjoitetaan jo avoimesti mahdollisuudesta, jonka arvellaan johtavan Venäjän hyökkäykseen https://yle.fi/uutiset/3-12199280 - YLE-otsikoituna: "Yhdysvallat harkitsee lisää aseistusta Ukrainalle – Tiedustelutietojen mukaan Venäjällä on valmius laajaan ja nopeaan hyökkäykseen"

.. ja samaan hengenvetoon alkaa arvelu miten se meille Suomeen vaikuttaisi https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b0d1ce1e-e0ea-4f9c-b519-a423637112ec - IL-otsikoituna: "Mitä tapahtuu, jos Venäjä oikeasti hyökkää Ukrainaan? ”Suomella paljon pelissä”".

Informaation lähtökohtana "Venäjän hyökkäykselle ja sen mahdollisuudelle" on tässä Ukrainan armeijan tiedustelu IL-otsikoituna: "Ukrainan tiedustelu: Venäjä valmistautunut hyökkäämään tammikuun lopulla" tässä linkki https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008421120.html - , ja voidaankin kysyä kuinka tarkoitushakuista tämä "tieto" lopulta on.

Pieni kiitos iltapäivämedialle - Iltalehdelle, joka sentään oivaltaa laittaa myös vastatiedon Venäjältä - IL-otsikoituna näin: "Venäjä torjuu väitteet Ukrainan valtaamisesta – syyttää Yhdysvaltoja ”hysteriasta”" -linkkinä tässä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4934d18f-796c-4a95-822a-9cdf419e4132 -.

Mistä tämä laatumediaksi itseään kutsuva informaatiotorvi kiihdyttää uutta normiaan - West media trolling manipulation -ilmiötä. Mikä tarkoitus on tämän takana?

Eräs syy on kirkkaasti tiettyjen suomalaispiirien vimmattu halu viedä Suomea Natoon* - jopa ohi kansanäänestyksen, esimerkkinä: "Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä" -linkin https://yle.fi/uutiset/3-7696313 - alta.

--
Entä itse Yhdysvaltojen ilmoitus tuottaa lisää aseita, sotilasneuvonantajia ja sotilaallista tukea Ukrainalle?

Otetaan esimerkki - ei lopulta niin kaukaa - vaan Kuubasta 1960-luvulta, kun US oli käyttäytynyt hyvin aggressiivisesti Kuubaa vastaan - oli järjestetty lähinnä CIA' n toimesta Kuuban pommituksia, oli junailtu sinällään epäonnistunut Sikojen lahden maihinnousuyritys Ja miksi?

Siksi, että Kuuba oli uuden johtajansa Fidel Castron pyynnöstä halunnut Neuvostoliiton apuun tuota USA todellista ja toteutunutta uhkaa ja aggressioita vastaan -

Neuvostoliitto vastasi ja alkoi meille kaikille tunnettu Kuuban ohjuskriisi, jossa Venäjän edeltäjä Neuvostoliitto latasi riittävän mahdollisuuden estää enemmät Yhdysvaltojen aggressiot, jotka eivät olleet vain puhetta - maailma saatettiin III Maailmansodan partaalla ja tuosta ajasta alkoi nykyään vieläkin voimassa oleva Kuuban kauppasaarto.

--
Suurvaltojen oikeutta opastaa, neuvoa ja isällisesti ojentaa - jopa asein vieraita lännen tielle ---

Herää myös kysymys miten, milloin ja ketkä ovat sekaantuneet vieraiden omiin asioihin - Irak 2003, Libya 2011 ja Syyria myös 2011 - niin, miten olivat nuo konkreettisen aggressiot ja pommitukset ja miehitykset. Ei voida myöskään unohtaa meillä Euroopassa tapahtunutta USA' n sekaantumista Serbian Kosovon kysymykseen, joka olikin sittemmin osaltansa ensimmäinen Nato-operaatio kuin myös US CIA isku Kiinan Belgradin suurlähetystöön.

 

..

* https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008444596.html - ja https://yle.fi/uutiset/3-12211555 - HS- ja YLE-ottein: " ... 

SOTILAALLISEN liittoutumattomuuden kannatus on laskenut tuoreessa kyselyssä MTS-kyselyiden historian alimmalle tasolle, mutta on edelleen yli puolet eli 53 prosenttia. ... "

ja YLE: " ... Suomen jäseneksi pyrkimistä kannattaa 24 prosenttia vastaajista. Kannastaan epävarmojen osuus on yhtä suuri, mutta jäsenyyshakemuksen jättämistä vastustaa 51 prosenttia vastaajista, mikä on alhaisin luku MTS:n kyselyiden historiassa. ... "

 


..
PS. Lisää West trolling manipulation löylyä lyödään urakalla, vaikkapa näin:

IS-ingressi: "Valko-Venäjä testaa parhaillaan Venäjän tuella niin kutsuttua ”siirtolaisasetta” Eurooppaa vastaan. Kyse ei ole vain Aljaksandr Lukashenkasta ja Vladimir Putinista: demokraattisten valtioiden noudattamia ehdottomia ihmisoikeusperiaatteita voivat käyttää hyväkseen tulevaisuuden diktaattorit, Arja Paananen kirjoittaa." Koko juttu löytyy linkin https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008420528.html - alta.

..
Muistammeko tämän ohjatun pakolaisvirran Ruotsista Suomeen?

'Miksi media ei analysoi huomattavasti suurempaa pakolaiskriisiä - ruotsalaisten EU-solidaarisuudessaan työntämää noin 25 000 pakolaista Suomen Tornioon vuonna 2015? Oliko jo tuolloin EU-taakanjako voimassa ja näinkö pakolaiset ovat erilaisilla rajoilla eriarvoisissa asemissa. Vertaa pakolaisia tulossa Suomeen ja Puolaan.' -By IJL

PS2. Samaisena vuonna Venäjältä tuli 1700 pakolaista, josta norjalainen sitoutumaton tutkimuslaitos teki oman selvityksensä - täältä luettavissa ~ https://yle.fi/uutiset/3-9128359 - .

...
47168

 

.

EKSTRA - Punainen viiva!

HS-ote: ".. Putinin vaatimus siitä, ettei Naton pidä ottaa uusia jäseniä, on kuultu useasti aiemminkin. Münchenin turvallisuuskonferenssissa vuonna 2007 kuullun varoituspuheen jälkeen Putinin keskiviikkoinen puhe on sisällöltään vakavin uhkaus lännelle. Samaan aikaan Venäjä kiristää sodan uhalla Ukrainassa. Venäjä on keskittänyt joukkoja Ukrainan rajalle niin paljon, että pystyisi hyökkäykseen. Putinin arvellaan tällä tavalla painostavan Yhdysvaltoja neuvottelupöytään..."

 

[ ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008448107.html - ]

 

..

 

From Facebook: " Herra X, aikanaan USA vaati jopa III-Maailmansodan uhalla punaista viivaa kauemmaksi Kuubasta, muistatko 1960-luvulta? Muistathan myös, että Venäjä tietää Nato-Isäntämaa pöytäkirjasta sen, ettei siinä ole ydinaseiden tuontikieltoa Suomeen - Ruotsihan vaati omaan pöytäkirjaansa tuon ydinaseiden tuontikiellon - parlamentaarisessa käsittelyssä. Suomessa ei pöytäkirjasta käyty parlamentaarista keskustelua.

 

 ... Herra X, ei hae, vaan viivaa, joka ei ole liian lähellä Venäjän ydinalueita - kts. uudet hypersooniset ohjukset - vrt. Kuubaan ja silloiseen "amerikkalaisten punaiseen viivaan". Molotov-Ribbentrop ei ole tässä vertailukelpoinen - länsi Saksana oli hyökkäysaggressiivinen ja Venäjä haki itselleen suojapiiriä - nimittäin mitään todellista todistetta ei edes ole, että edes ennen Talvisotaa olisi ollut Suomen todellista valloitussuunnitelmaa Stalinin suunnalta (tältä osin odotamme innolla Stalin-K -arkistojen avautumista!) - vrt. epäonnistuneet maanvaihtoneuvottelut".

..

533  SUOMI24  1003  |  TIEDE  |

 

...

e

 

 

 

 

Kommentit

Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.

Ladataan...