isiskoira.jpg

Kuva: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006289205.html - 

 

...

HS-juttu [ ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006289275.html - ]* on kuin Hollywood elokuvan ylistys - amerikkalaisittain lujaa päättäväisyyttä - rehtiä oikeudenmukaisuutta, ja se koira [!] - joka on aina mukana hellyttävään isänmaallisuuteen ja oikeudenmukaisuuteen saakka liki kaikissa Hollywood sankaritarinoissa.

Tässä unohtui muutama seikka, jotka ovat tarinan synkempi vastapuoli - ne unohdetaan tässä ylistyksessä - Abu Bakr al-Baghdadi uutisen mukaan räjäytti itsensä - ja kolme täysin viatonta lasta mukana. Tosin tämä meidän on vain uskottava, sillä vain nuo erikoistaistelujoukot ja koira tietävät mikä oli totuus.

Sekin tiedetään, että sankaritarinassa menetti henkensä (tapettiin 5-7 muuta henkilöä; miten ja keiden toimesta - sitäkään ei tiedetä) ... Erikoisjoukot ottivat al-Baghdadin jäljelle jääneet lapset vangeiksi - ja veivät varmaan tuntemattomaan paikkaan.

Itse al-Baghdadin jäännökset dna-sekventoitiin ja pommiräjähdyksen jälkeensä jättämät osaset haudattiin mereen - tuntermattoman paikkaan - kuten Osama bin Ladenin. Näissäkin kohdin meidän on vain luotettava US-sotilaiden tietoihin - ja ainakin läntinen perinnemedia näyttää luottavan täysin sotilaiden ja viranomaisten julkituomiin tietoihin.

Sekin jo nähtiin, kuinka US-presidentti Donald Trump omi tuon verityön edukseen, liki haltioituneena ilmiasuna - "katsoin kuin elokuvaa" (ilmeisesti koiraan oli kiinnitetty kamera, jonka kuvaa sitten ihasteltiin Valkoisessa talossa.

 

Vaikka al-Baghdadi oli kuinka verenhimoinen ja julma - ei olisi arvannut että vapauden messianiteetista - Yhdysvalloista ilakoidaan näin korkealta taholta sankarillista kertomusta - kuinka tappokone kävi hoitamassa homman - vaikka olemme tietojen osalta täysin US-sotilaiden ja viranomaisten armoilla - ollako totta vai ei!

 

Toivokaamme nyt joukolla täältä Euroopasta, ettei tästä kehuskelusta synny kostonkierrettä - 9/11 terroriteon jälkeen juuri eurooppalaiset ovat noita veritekoja kokeneet - jopa meidän Turkukin |1 jo.

|1 https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/08/turun-terrori-iskun-vuosipaiva.html

 

...

*HS

Huippuunsa viritetyt koirasotilaat

 

”Erittäin kauniista ja lahjakkaasta” koirasta tuli Trumpin Isis-operaation sankari. Sotakoirat ovat Yhdysvalloissa tavallisesti aliupseereita, ja ne voivat maksaa jopa pienen ohjuksen verran.

Julkaistu: 29.10. 13:37

 

...