Mitä kaikkea tietoa F-35 välittää ja minne koneen käyttäjän tietämättä?

 

 2211.

AVvXsEi1OyAlDoF5gx61HwbQTScNs_3kZHFXrA7_
 

Kuva: ~ https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/espanja-emme-ole-kiinnostuneita-f-35-havittajasta-huolimatta-siita-mita-edustajamme-aiemmin-sanoi/d9edf560-6103-4afc-933d-46427760420b 

 

***

"Idiootit" -elokuvaohjaaja Aki Kaurismäki, liittyen F-35 hankintaan

 

..

48x48_20191004131740879.jpg

 

13.12.2021 - 15:48
 

 

Hurja väite, mutta sille on vahva perusteensa. Nyt Suomeen, väkevästi Natoon liittymisvastaiseen [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/12/viedaanko-suomea-natoon-kansakuntaa.html - , otsikoituna: "Viedäänkö Suomea Natoon - kansakuntaa kunnioittamatta?" ] valtioon tuotiin asejärjestelmä, joka on ensinnäkin vanhentuva seuraavien 5-10 vuoden kuluessa:Droonien maailma on suurimman tuotekehityksen alla!
[195 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/70375/miljardeja-taysin-vaariin-asejarjestelmiin-vuosisadan-harhainvestointi - 481 -, otsikoituna: "Miljardeja täysin vääriin asejärjestelmiin – vuosisadan harhainvestointi"]

F-35 rasite on sen lentäjä, ja tämän tarvitsemat järjestelmät, jotka lisäävät koneen painoa, kokoa ja vähentävät sen liikehtimiskykyä kuin systemaattisen tehokasta taisteluohjausjärjestelmää - onkin oletettavissa, että F-35 sotakoneesta tulee myöhemmin myös lentäjätön versio (?) ---


F-35 on myös hyökkäävä sotakone -

.. kauas oman maan rajojen ulkopuolelle - se on vaarallinen ja huomiota herättävä ominaisuus minkä tahansa vierusvaltion omille suunnitelmille torjua uhkia. Tosin tätä suomalaisten hyökkäävyyttä testattiin harjoituksissa jo poistuvien Hornet-hävittäjäpommittajien kanssa - risteilyohjuksilla, joiden kantama on useita satoja kilometrejä.

Osa F-35' iin tilatuista asejärjestelmistä ovat hyökkäyksellisiä ja meille Natoon liittymisvastaisille kansalaisille on laatumediamme näkökulmista tuputettu vihollisuusmahdollisuutta idän eli Venäjän kanssa.Tietoisluotua uhkaa kuin pelottavuutta juuri idästä,

.. Venäjän taholta -1300 kilometrillä yhteistä maarajaa kuin vieressä oloa Venäjän viimeisen suurydinsodan uhka- ja estojärjestelmien kanssa [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - ].

Kuolan niemimaa on tuossa lyhyen hyökkäysrynnäkkömatkan päässä Kuusamon ja Lapin lentokentiltä ja tämä ei ole jäänyt huomaamatta US/Naton taistelujoukoilta, siksi tiivistä tuo sotaharjoittelu on Lapissamme! Edellisen kerran Lappimme oli Saksan kolmannen valtakunnan sotakoneiden Wehrmachtin ja Waffen-SS' n alaisuudessa - luovutettuna tietoisesti!

--
Miten F-35 hyökkäävyyselementin kuin Nato/US' n yhtenäisjärjestelmätoimivuuden arvellaan luovan uutta uhkaa Venäjältä, tämän varautuessa torjumaan näiden hyökkäysaseiden (risteilyohjuksien - ilmasta maahan |*, kauas Venäjän puolelle ulottuen) aiheuttamaa uhkaa itse Venäjälle.Toisaalta sanotaan, että hyökkäys on paras puolustus!

Suomen armeija ilmavoimineen on tietty nimitykseltään puolustusvoimat, kuten kaikki maailman armeijat. USA' kin hyökkäsi Afganistaniin ja Irakiin puolustaessaan läntisiä maailmallisvähemmistöisiä elämänarvoja 'pahan voimia' vastaan, eikö? Venäjähän on muinaisen reaganismin [ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/01/u-harjoittelimme-puolustamaan-viroa.html - ] reviireistä se pahan valtakunta, jolta myös "veljeskansaamme" Viroa on suojeltava!


--

Olemme siis valitsemisen tiellä meneillään olevassa idän ja lännen vastakkain asettelun tiellä 

[ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17092596/usa-menettaa-maailman-johtajuutensa---vastakkainasettelu-idan-ja-lannen-valilla-kiihtyy! - ] 

 

- kuten yllättävässä arviossa Risto E. J. Penttiläkin totesi [ https://yle.fi/uutiset/3-12223622 - ], että meidän on tehtävä jopa muutamien kuukausien aikana päätös Natoon liittymisestä |1 - näinkö Suomen natovastaista kansaa viedään sodan uhan alttarille kuin pässiä narun perässä kulman taakse ...

... olisiko tässä kohdin pysähdyttävä pohtimaan ajanjaksoa 1941-44, jolloin osallistuimme Saksan kolmannen valtakunnan Operaatio Barbarossaan |2 - tunnetuin seurauksin, jolloin menetimme toisen kätemme ja yhteyden Jäämerelle.

 


--
Herää todellakin kysymys, miten Venäjä maailman toisena ydinasesuurvaltana tulee toimimaan, kun se varautuu näiden yllättävän nopeasti vanhentuvien F-35 sotakoneiden uuteen mahdollisuuteen olla luomassa uhkaa Venäjän puolustautumisen järjestelmille?

Lopulta on myös pohdittava miten menestyy presidenttimme Sauli Niinistön halu luoda "Helsingin henkeä" kuin saada ainakin kolme suurta Suomeen |3 - onhan maailmallinen rauha tai - sota näiden kolmen presidentin käsissä: Kiinan Xi JinpingVenäjän Vladimir Putin ja Yhdysvaltain Joe Biden.

 

 

..

Viitteet ja linkit:

 

|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/22446/ketju/lehdiston_nato_pakkopullaa_kansalaisille - v. 2007!

|2 ~ https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - 

|3 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78192/kolme-suurta-suomeen-presidentti-sauli-niiniston-tayttymys - 

|*  ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008467986.html - 

 

IS-toimittaja Heidi Vaaliston otsikoimana: 

"

Näin Suomen F-35-hävittäjät aseistetaan – uusi tekniikka tuo lisää tuhovoimaa

"

 

..

|  SUOMI24  |  196  TIEDE  483  |   94  SUOMI24  211  |  

 ...
49695