964

muistop%25C3%25A4iv%25C3%25A4%2BKoskela.

Kuva: Yle - alla linkki *

 

*

...

Tänään syttyvät tuhannet muistokynttilät Helsingin Koskelan surullisen yksinäisyyden muistoksi - pienelle ihmiselle vailla suojaa, turvaa ja huomioimista

..

Yle: ”Kansalaishuoli - Kaikki mukaan Helsingin Koskelan muistopäivälle!

* ~  https://yle.fi/uutiset/3-11822132  –

..

Väkivalta sai äärimuodot - koko kouluajan koulukiusattu nuori poika tapettiin | murhattiin vapaaottelutyyliin (videot olivat tehneet tehtävänsä). Tappajat eivät saattaneet täysin ymmärtää tekojaan. Lopputulos oli kuitenkin lopullinen - yhteiskunta menetti yhden jäsenensä.

 

Tässä ei enää syyllistetä ketään - oikeus tekee omat tuomionsa, tyydymme niihin

Nyt on katsottava huomiseen. Meidän yhteiskunta on näivettymässä. Syntyvyys on vähentynyt kantasuomalaisten osalta hälyttävästi. Meidän yhteiskunnalla ei ole varaa menettää yhtään jäsentään. Huonoa jäsentä ei ole, on vain tarpeellisia, joiden huolehtiminen lasten ja nuorten osalta on triangelissa:

Koti, koulu ja viranomaiset, voimme myös muotoilla kolmion yhteen: vanhemmat, opettajat ja keskiössä itse koululainen | oppilas.

.

HS: ”Käpylän kirkon kellot soivat kuolleen nuoren muistoksi: ”Suuressa kriisissä ei ole sanoja, joilla ihmisiä voi lohduttaa”

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007692862.html  –

.

Tänään muistamme ja tänään me päätämme - emme jätä ketään yksin, vaan puhallamme yhteiseen henkeen - sinällään sodista tyhjäksi koluttu sananparsi: "Ei enää koskaan" -tekojen alle, mikä tarkoittaa osallistumista meille iseille, äideille; ja unohtamatta yhteiskuntamme ylintä porrasta.

Päätä ei enää pensaaseen. Kutsumme painokkaasti mukaan tähän muistopäivään niin tasavallan presidentti Sauli Niinistön ja PM Sanna Marinin -perheineen; molemmilla on pieni lapsi.

Kukaan ei halua yhdellekään lapselle ja nuorelle enää sellaista kohtaloa, joka tuotti lopullisuuden Koskelassa.

 

Nyt on kannettava vastuuta!

Vähennetään sekaantumista muiden ulkoisten sisäisiin asioihin ja nyt keskitytään meidän omiin asioihin, niihin sellaisiin, joilla on suurta merkitystä koko yhteiskunnallemme.

 

Ei niin pientä, ettei se olisi suurta

Yhteiskunta tarvitsee lapset ja nuoret, ja heidät juuri huomioituina ja huolehdittuina. Nyt mukaan.

Yhteiskuntaa ei ole ilman lapsia ja nuoria.

 

Muisto kauniina henkäyksenä kaikille nuorina menehtyneille - toisen käden väkivallan toimesta.

 

PS. 

Kampanja lasten ja nuorten koulukiusaamisen ja -väkivallan vähentämiseksi ja päättämiseksi alkoi täältä:

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/11/ystavallinen-pyynto-saada-tasavallan.html - 

 

 

.

Ilkka Luoma

Aihealueen postauksia päättäjille

| BLOG | BLOG | BLOG |

 

..

 

 

HUOM! Koska monet vastaanottavat sähköpostipalvelimet eivät ota vastaan internet-linkkejä, niin tämä sama yksityishenkilön henkilökohtainen mielipide- ja kannustuskirjoitus on saatavilla täältä ~ VU  – kaikkine linkkeineen 7.3.2021 mennessä.

 

TIEDE | TIEDE | SUOMI24 | SUOMI24 |

 

 

 

 

Lähetetty Windows 10:n Sähköpostista