nato_ILU1.jpg

 

Kuva: IJL (C) 

 

...

HS:

Yli puolet suomalaisista vastustaa Nato-jäsenyyttä, kertoo tuore kysely

Kielteisimmin jäsenyyteen suhtautuvat vasemmistoliiton kannattajat, joista 69 prosenttia vastustaa liittymistä.

...

Ilkka Luoma19.7.2019 - 11:44
Ilmoita asiaton viesti
Nato perustettiin aikanaan Neuvostoliiton tai oikeastaan kommunismin laajentumishalun esteeksi. Naton - lännen sotakoneen - perustamisen jälkeen synnytettiin keinotekoisenoloisesti Varsovan liitto - itäinen vastine torjumaan Naton pyrkimyksiä. 

Varsovan liitto hajosi Neuvostoliiton myötä, eurooppalaista kokonaisturvallisuutta ajatellen tuolloin olisi pitänyt purkaa myös Nato. Lännen mainostama puolustusliitto Nato sotii jo erilaisissa sodissa (kriisinhallinta) - Afganistanissa; suomalaiset sotilaat mukana ollen, aseveljinä - ulkoa sekoitetussa sisällissodassa. 

Tässä on hyvä muistaa mikä valtio on aina Naton sotilasjohtaja - se on US. Muistamme Yhdysvallat yhdeksi maailman sotineimmaksi* valtioksi ja viimeisen 70 vuoden aikana aina kaukana omilta rajoiltaan - vieraissa maissa. US sotii YK-luvalla (Libya ja Afganistan?) ja ilman YK-lupaa (Irak 2003 ja Syyria). 

Suomessa kansakuntamme kokee olevansa hyvin suomalainen, kuten tätä on peesannut suuressa kansansuosiossa oleva presidentti Sauli Niinistö. Kansakuntamme on viimeisten reilu 10 vuoden aikana sanonut aina yli 50% voimalla Natolle - "Kiitos ei", ja tätä Niinistö kunnioittaa omalla suomalaisuudellaan, kun US' ssa kysyttiin hänen natokantojaan. 

Suomalaisenemmistöinen arkiviisaus tietää ja ymmärtää, että olemme idän ja lännen vedenjakajalla - se tarkoittaa että tunnemme myös idän - erityisen hyvin. Meillä on kokemus Naton nimeämästä pääuhasta - Venäjästä, se on tuossa vieressä, ollen se toinen ydinasesuurvalta. 

Me ymmärrämme, ettei maahamme voi sotilasliiton myötä tulla sellaisia taisteluvoimia, jotka ovat uhkaksi millekään rajanaapurillemme - idässä on 1300 kilometriä Venäjää ja Kuolan niemimaa aivan vieressä! Kuolassa ovat Venäjän viimeisen suurydinsodan estojärjestelmät - Borei -s-venetukikohdat. 

Kansakunnaltamme ei kysytty mielipidettä Nato-Isäntämaa pöytäkirjasta, joka on tuottanut ja tuottaa laajenevassa määrin amerikkalaisia taistelujoukkoja rynnäkköharjoituksiin - Lappiimme. Tämä on uhka - meille!
Vastaa viestiinHyvin argumentoitu (1)
 
 
...