seksi4.jpg

Kuva ~ https://anna.fi/hyvinvointi/seksielama/seksia-metsassa-veneessa-parvekkeella-naita-tuhmuuksia-pakko-kokeilla-kesalla - 

 

...

HS

Miten luot mahdollisuuksia spontaanille seksille? Vastaa HS:n kyselyyn

https://www.hs.fi/elama/art-2000006204954.html  - 

.

Ilkka Luoma 16.8.2019 - 4:55 kommentti
Hyvin kiintoisa kirjoitus ja pyyntö saada ideoita, esimerkkeja sekä neuvoja rikastuttamaan väljähtynyttä seksielämää, mutta miksi? 

Herää kysymys motiivista saada kasaan aineistoa, jolla rehti ja avoin liiton keskeinen seksielämä saisi rikkautta, intoa jopa intohimoa, mutta miksi - herää vieläkin kysymys! 

Ehkä HS ottaa oman panoksensa pöytään seksielämän virikkeellistämiseksi, jotta liittojen ulkopuoliset, jopa lain väärälle puolelle ulottuvat seksistiset tapahtumat vähenisivät ja oma sallittu kumppaninsa kanssa lemmiskelty seksi olisi kiinnostavapaa ... 

... mielikuvistusta tai ei, mutta viime aikaiset uutiset jopa lapsiin sekaantumisesta ja heidän tietämättömyyttään hyväksi käytetyt uutiset ovat selvästi lisääntyneet. Miksi - moniakin syitä, mutta ehkä aikuisten parien kesken virikkeellistyvä seksi vähentäisi jotain sellaista, joka ei nyky-yhteiskuntaan yksinkertaisesti sovi. 

Jätetään lapset rauhaan, ja keskitytään siihen omaan aikuispariin ja haetaan sieltä sitä tyydykettä ja intohimoa - se on sallittua, kun kumpikin sitä yhdessä haluaa - vai mitä? Koetetaan pitää tältäkin osin yhteiskunta terveenä ja viriilinä!
 
 
...