AVvXsEiJRp-lI2HcMKNmbVwGDQAn-8wrj4M0v1ps

Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-10474214 - 

 

***

 

..

Suomalaisten pelottelu on nyt nostettu infernaaliseen mediapaatokseen!*
 
Viimeisen parin kuukauden ajan Me Suomen kansa olemme joutuneet rauhanajan suurimman manipulaation jopa propagandan uhreiksi - meitä ollaan viemässä perinteellisesti vakaan natovastaisen mielipiteemme vastaisesti lännen sotakoneeseen - Natoon |1, joka edellisen kerran osallistui Serbian sotaan |2, johtajanaan Yhdysvallat, joka on myös ainaissotilasjohtaja Natossa.
.
.
 
Meitä ei uhkaa muu kuin kahden suurvallan vastakkainolo rajalla olo meidän itärajalla - jopa 1200 kilometrin matkalta - Kuolasta Kannakselle
Me olemme eläneet ilman mitään sotilaallista uhkaa aina vuodesta 1946 ja se täyden rauhanodotuksen osalta päättyi de facto, kun muutamat poliitikot kansalta ja eduskunnalta salassa allekirjoittivat Nato - Isäntämaa pöytäkirjan |3, joka toi liki vuosittain amerikkalaiset sotavoimat erityisesti Lappiin harjoittelemaan sotaa, rynnäköintejä ja hyökkäyksiä - "puolustautumisen hokemamantralla".
.
.
 
Suomi jos mikä tietää mitä on itä
- venäläisinä, oli se sitten Autonomiaa tsaarin vallan alta, Neuvostoliittoa Talvisodan hyökkäyksenä kuin meidän osallistumisena Saksan kolmannen valtakunnan kanssa Operaatio Barbarossaan vuonna 1941, jolloin teimme raskaan valintavirheen "lännen suunnalta".
 
Me olemme idän ja lännen vedenjakajalla
 
-sanovat natointoiset mitä tahansa; olemme geneettisesti enemmän idästä, olemme monin osin omaksuneet kielemme myös itäiseltä retkeltämme Suomenniemelle |4, saimme kulttuuritartuntoja idästä, mutta myös lännestä, varsinkin mitä idemmäksi mennään Suomessa, sen enemmän jopa itäiset uskonnot vaikuttavat. Ruokakulttuuriakin on niin idästä kuin lännestä.
 
Vakava kysymys Nato-pohdiskeluun!
Venäjän suurydinsodan esto- ja uhkajärjestelmät sijaitsevat Suomen Lapin lentokentiltä noin 15 minuutin rynnäkkömatkan päässä - siellä ollen Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden toinen päätukikohta |5, josta jopa 16 monikärkiydinohjussiiloilla varustetut Borei-veneet partioivat maailman merillä estäen ydinsodan olemassaolonsa voimalla. Tämän amerikkalaiset tietävät erittäin tarkasti, kuin myös toisin päin US-Ohio-luokan sukellusveneiden osalta.
.
.
 
Herkkä tasapainotila on mahdollisesti menetetty - juuri Suomen Lapissa, ja se on meidän paha ongelma oikeana uhkana - Nato/USA' n luomana vaaratilanteena, joka tulisi purkaa, jos haluamme tuon vakaan rauhantilan jatkuvan myös idän osalta.
Näin tämä herkkä tasapainotila on uhattuna, kun US ja Nato toistuvasti sotaharjoittelevat Suomen Lapissa. Tämä on noteerattu Kremlissä erityisen tarkoin, ja se on tuottanut muutoksia Venäjän puolustautumisen strategiaan, jota meillä nato-intoiset kutsuvat uhkaamiseksi, vaikka sen oikea nimitys on varautumista viholliskandidaatin hyökkäykselle.
 
Nato ja USA on jo Kremlistä nimetty viholliskandidaatiksi, jota 1930-luvulla oli Saksan kolmas valtakunta, joka lopulta ajoi meidät sotiin ---
Me tiedämme jo nykyään paljon jopa Talvisodan Neuvostoliiton hyökkäyksestä maahamme 1939 jonka 105 päiväisen sodan sotilaamme Mannerheimin johdolla suorittivat Isänmaamme pelastamisena, johon vaikutti voimallisesti Saksan johtaja Adolf Hitlerin osallistuminen Talvisodan päättämiseen ilmoittamalla Neuvostoliiton johtajalle Josif Stalinille, että Suomi voidaan jättää rauhaan ja tämän viestin toi Suomelle Saksan Luftwaffe' n Hermann Göringin luottoupseeri kertomalla, että tehkää rauha keinolla jos toisella, niin saatte myöhemmin kaiken takaisin korkojen kera. Tietävästi Stalin sai tämänkin tiedon jo korviinsa (?)
 
Samoin tiedämme jo aiemman presidenttimme Urho Kekkosen noottisuunnitelmat |6 juuri Mainilan laukauksien jälkeen, Urho yritti ulkoministeriössä palvelevan ystävänsä Aaro Pakaslahden avulla lähettää nootin Kremliin, nootissa esitettiin Suomen armeijan vetäytyvän heti 50 kilometrin päähän silloiselta rajalta (katso kartta A) - mutta tuolloinen hallitus, ilmeisesti paljolti ulkoministeri Eljas Erkon vastustuksella torppasi nootin lähettämisen - Stalin odotti muutaman päivän, irstisanoi hyökkäämättömyyssopimuksen ja aloitti Talvisodan.
.
.
 
Koitti Välirauha, ja jouduimme enemmän tai vähemmän Neuvostoliiton uhkailujen kohteeksi, olimmehan voitokkaasti hävinneet - itsenäisyytemme säilyttäen sodan, jossa mittasuhde oli meille hyvin raskas, vaikka saimme Raatteen tiellä tuhottua suuren Neuvostoliiton divisioonan - jotka olivat miehitetty syystä tai toisesta ukrainalaisilla talvisotimiseen tottumattomilla kokemattomilla sotilailla.
 
Koitti aika jolloin teimme raskaat virheet, valmistauduimme hyvissä ajoin Saksan kolmannen valtakunnan ehdotuksesta sotaan ja heille tärkeän Petsamon nikkelin houkuttelemana Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n voimiin luottaen. Olimme revanssihenkisiä - halusimme takaisin menetetyt - luovutetut alueet, jopa suurentamalla Suur-Suomi haavein reviirejämme kauemmaksi vanhoilta rajoilta, kuten Jatkosodan hyökkäyksessämme tapahtuikin, jolloin Talvisodan jermujen kuultiin sanovan osapuilleen - "ollaan nyt vieraalla maalla, toisen maalla - tämä ei pääty hyvin". Eikä päättynytkään. Menetimme nikkelit, Suomi-neidon oikean käden ja pahimpana kymmeniä tuhansia sotilaita isänmaan multiin.
 
Teimme Jatkosodan osalta raskaan valintavirheen -
 
.. olisi ollut muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat hyvin oletettuina todisteina Kremlin Stalin-K -arkistoissa, niiden ollen vähän aikaa auki - mutta nyt kiinni.
 
On arveltu Suomen täyttäessä 100 vuotta itsenäisyytensä julistuksesta, joka muuten muun muassa Stalinin ja Leninin allekirjoituksin itsenäisyystunnustuksena ensimmäisenä tuotettin maahamme 4.1.1918. Venäjän presidentti Vladimir Putin lähetti meidän TP Sauli Niinistölle onnittelukirjeen, joka saadun tiedon mukaan sisälsi liitteen historiastamme, ja juuri tuolta Kremlin arkistoista? Onnittelukirje mahdollisine litteineen on julistettu Suomen taholta salaiseksi ... edelleenkö?
 
Hyökkäsimme osana Operaatio Barbarossaa 1941 kesällä lunastamaan Göringin vuoden 1940-viestin mukaisia korkoja, menetettyjen maa-alueiden lisäksi -
.. etenimme paljon kauemmaksi mitä vanha raja olisi edellyttänyt, mutta onneksemme voimiemme vähäisyyden vuoksi ja marsalkka C.G.E. Mannerheimin kaukoviisaudella emme osallistuneet vahvasti Leningradin pommituksiin - osin kyllä piiritykseen - jättäen talvisen jäätien useimmiten rauhaan - se oli kaukoviisautta,
 
.. kuten sekin, että juuri Mannerheim suositti J.K. Paasikiven ohella vuoden 1939 syksyn maanvaihtoneuvotteluissa istumaan neuvottelupöydässä niin kauan kuin sopimus syntyy. Emme istuneet, vetäydyimme ja loppu onkin Talvisodan osalta tunnettua historiaa - maa-aluemenetyksineen, jotka olivat huomattavasti suuremmat kuin mitä Stalin olisi neuvottelupöydässä halunnut! Entä tässä nyt besserwisserimäinen jälkiviisaus ... ?
 
Tämän päivän nato-valintavirheiden välttämiseksi viisastelemme vielä lisää - miksi emme hyväksyneet Saksan tarjoamaan hyökkäämättömyyssopimusta vuoden 1939 kevään osalta |7 -
.. näinkö torppasimme tuolla kieltäytymisellä oman mahdollisuuden selvitä Talvisodasta, jonka pohjaa luotiin Molotov-Ribbentrop sopimuksen salaisessa lisäosassa. Ehkä, ja jos jossittelemme kuitenkin, niin Saksan tarjoukseen tarttuminen olisi estänyt Stalinin hyökkäyksen myöhemmin syksyllä, mutta antaneen Saksalle ehkä sopimusten vastaisesti Petsamon nikkelin (kts. Antti Hietalahden - Talvisodan salainen strategia - OTAVA ~ https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/3026030 - )
.
.
Eikä aina ulkoa, vaan vieläkin voimallisemmin rankalla suomalaisten pelottelulla Venäjän hyökkäyksestä maahamme, vaikka Venäjän kaikkein rauhallisin maaraja on juuri Suomen kanssa, ja siellä olevien sotilaiden nytkin ollessa komennettuna Ukrainaan.
 
Vaikka meillä on kuuden kuukauden irtisanomisajalla pöytäkirja Naton kanssa,
.. siltikin Venäjä luottaa tahtoomme olla hyväksymättä lännen sotakoneen hyökkäysvoimien liiallisen maihinnousun Suomeen. Ehkä opimme siitä paljon, kun edellisen kerran luovutimme koko Pohjois-Suomen Saksan kolmannen valtakunnan Wehrmachtille ja Waffen-SS' lle -
.. tuon asiaseikan Putin muistaa historiasta erityisen hyvin ja projisoi jo sen omissa puolustusdoktriineissaan Nato-Isäntämaa pöytäkirjan uhan Venäjälle vankkana varaumana, ei uhkana, kuten se meillä halutaan yksipuolisesti tulkita.
 
Entä kansakuntamme vakaa ja pitkän aikajakson mielipide Natosta?
Se on yksinkertaista, nyt olemme voimallisesti provosoituja ja peloteltuja lähes magalomaanisella Ukrainan uutisoinnilla,
.. jossa äänessä on liki aina vain Ukraina - omine sotapropagandoineen. Emme kuule juurikaan niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat taustalle, historiasta - kauempaa ja lähempää, aina Kiovan Venäjästä |8 vuoden 2014 laittomaan vallankaappaukseen |9, jonka Kiovan Maidanin verimellakoita ei olla edelleenkään puolueettomasti ja kansainvälisesti tutkittu, jääden näin epäselväksi kuinka osiltansa ulkomaalaisten osallistujien väkivalta ajoi lopputulokseen, jossa laillisesti valittu presidentti Viktor Janukovyts joutui pakemaan omasta maastaan.
.
.
 
Muna vai kana tai kausaliteetti - syyn ja seurauksen laki!
Kiistatta venäläisillä ja ukrainalaisilla on vankka yhteinen historia - niin hyvässä kuin pahassa - veljesyhteenotot ovat rankkoja, me sen tiedämme hyvin vuodelta 1918, jolloin valkoinen valta voitti Sisällissodan, jossa punainen yritti tasoittaa oloaan suomalaisina. Nuo sisällissodan haavat parantuivat väliaikaisesti Talvisodassa, jossa kansa yhdistyi - uskottiin Mannerheimiin ja ryhdyttiin rintamille - kiistatta menestyksellä - Suomen mieheen ja naisen voidaan aina luottaa - heidän viimeisellä rintamalla!
 
Media voisi palata laatujournalismiin ja lopettaa vahvan natottamisen - rikkoa nykytavallaan kansallista eheyttä ja yhtenäisyyttä!
Nyt ei ole varaa tällä median voimallisella nato-paatoksella rikkoa kansallista yhteenkuuluvuutta - ja tuottaa raskasta vastakkainasettelua Natoon menijöiden ja Natosta irtihaluavien osalta.
 
Nyt väkevästi manipuloitu Ukraina uutisointi on pelotellut suomalaiset
Tämä pelottelu ja uhan luonti on lopettava ja palattava aitoon puolueettomaan uutisvälitykseen; ovathan toimittajamme pääsääntöisesti koulutetut hyvin, tosin osan ollessa fanatisoituneita Natoon |** luottaen sen rauhantahtoon vaikka sen eteneminen on havaittu kätkettynä aggressiona yhä lähemmäksi Venäjää, sitä toista ydinasesuurvaltaa - kaikkine median ymmärtämättömin vaaratilantein.
.
.
 
Ilmeisesti lännen toimittajien aktiiviäänekäs ja vahva käsitys lännen ideologian ja elämäntavan hyvyydestä vääristää kuvaa |10, kun ymmärrys on kadonnut maailmallisesta moniarvoisuudesta |11,
.. jossa kiistatta läntinen ideolgia on vähemmistöinen ja lopulta faktana juuri se toimija, joka on tuottanut jo 200 vuotta sitten alkaneen ympäristöhädän |12, jos osaamme katsoa kiihkotta tunuslukuja ympäristöllisen hattajalanjäljen syntyjä - kumulatiivisesti ja per capita periaatteella |13.
.
|10 ~ x -
"

Demokratia ja vapaa markkinatalous ovat pettävän vahvoja

"
.
.
 
--
 
Tässä ympäristöhädässä meillä olisi se oikea koko maailmaa yhtenäistävä tehtävä reviirisotien sijasta, joissa aina lopulta siviilit kärsivät eniten |14, kuten nyt Ukrainassakin.
Meidän ei ole syytä täällä Suomessa unohtaa Serbiaa, Afganistania |15, ei Somaliaa, ei Jemeniä - eikä Irakia, Libyaa eikä Syyriaa |16 - lännen sotakoneiden iskujen osalta - voimme vain arvailla kuinka monia kymmeniä tuhansia siviilejä noissa hyökkäyksissä on menetetty, mutta kun ne olivat täältä mieltä Suomesta liian kaukana!
.
.
 
--
 
Natosta tulee järjestää rehellinen ja huolellisesti kysymysasettelultaan laadittu Nato-kansanäänestys,
.. jossa kansalle selvitetään aidosti ja puolueettomasti mitä merkitsee Nato kaikkine huonoine ja hyvine puolineen - kuka tai mikä takaa asiapohjaisen kansanäänestyksen, ja jos näin onnistutaan kysymysasettelussa, niin kansa ratkaiskoon meidä huomisen ja pitkän jänteen rauhan täällä idän ja lännen vedenjakajalla |17. Tämä päätös pitää jättää kansalle, sillä aina lopulta ne ovat eri henkilöt jotka ruumiita tekee ja he jotka niitä pesee.
.
.
 
 
Annetaan kansalle ääni,
.. sillä heräämässä oleva sveitsittymisen periaate |18 suorine kansanäänestyksineen on sitä parasta demokratian kehitystä |19, jonka osalta se maailman suurin kansantalous ja vahvin talousvaikuttaja kauppakansa Kiinana seurailee EU-Eurooppaa hyvin uteliaana, koettaen löytää EU-kehityksestä hyviä puolia oman 1400 miljoonan kansakunnan huolehtimiseen.
.
.
 
Meidän ja Kiinan välissä on "vain" Venäjä, jonka taakse tietyin osin Kiina asemoituu luottaen Minsk 3 rauhansopimukseen |20,
.. joka saatetaan ohjastaa juuri Kiinan toimesta Helsingin Kulosaaressa; tämän tavan hyväksynee niin Kreml kuin Kiova. Ehkä TP Niinistökin pääsisi toteuttamaan yhteisen Putinin ja Kiinan presidentti Xi Jinping' in yhteistapaamisen |21?
.
.
 
Rauhan palattua Suomikin palaa kansakuntansa osalta vanhoihin Nato-lukuihin |22, joissa kansakuntamme on vastustanut Natoa yli 50 prosentin voimalla, kunhan tuo mediapaatos ja -manipulaatio saadaan heräävänä kansallisena valtioviisautena loppumaan.
.
.
--
 
Linkit ja viitteet:
 
 
 
..

PS. Otetaan esimerkki, jos liittyisimme Natoon - Viro olisi meidän lähin nato-naapuri ja tällä ei ole ilmavoimia, entä kun Viro joutuisi kahnauksiin Venäjän kanssa, niin miten Naton viides artikla velvoittaisi Suomen kiistatta vahvoja ilmavoimia, näin joutuisimme sotaan epäsuorasti Venäjän kanssa ja lopulta suoraan sen viholliseksi ja entä sitten, jätän tämän pohtimisen lukijoiden altuun - lisätietoa löytyy täältä ~ x - . 

 

.

EKSTRA

Harjoittaako Yhdysvallat yhä 1800-luvun Monroe-oppia?

..

UUTISEKSTRA

IS-oimittaja Kreeta Karvala ei saata ymmärtää, että kansalaiset ovat nyt paineistettu yksipuolisella uutismyrskyllä ja näin ovat voimallisen mediamanipulaation alaisina. Sokeutta "yläpään pilvipalveluissa?" Kreeta, voitko tutkia vaikka omia juttujasi lukijoille, edustavatko ne puolueettomasti laatujournalismia? ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/9de110d1-3b05-4ff4-b483-d2183f2daa39 - otsikoituna näin "
 

Näkökulma: Nato-gallupit merkitsivät Niinistölle vielä silloin, kun kansan kanta oli kielteinen, mutta enää näin ei ole

 
"
 
..
UUTISEKSTRA II
 
Kokoomus on ollut rehellinen voima-natottaja on viemässä suomalaisia Natoon jopa ohi kansanäänestyksen ~ https://yle.fi/uutiset/3-7696313 - - varmaankin historiasta ulkoministeri Eljas Erkon ajatusmaailmoja seuraillen ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008680277.html - otsikoituna näin: "
 

Petteri Orpo: ”Aika Suomen Nato-jäsenyydelle on nyt”

"
 

..

|  47  TIEDE  266  |  51  SUOMI24  133  |  VU  | FB  |