v%C3%A4yrynen_kekkonen.jpg

Kuva: ~ https://ulkopolitist.fi/2016/04/01/paavo-vayrynen-tulevaisuuden-ulkopolitiikan-takuumies/ - 

...

Keskustan tupailtojen väki "petti" Katri Kulmunin? 

Katri oli Paavo Väyrysen kasvatti - herkkä, esintymispelkoinen aivan oikeasti - halusi päästä siitä eroon, otti puhetunteja ja näin astui miinaan, tietämättömyyttään. Katri ei ollut perinnepoliitikoille tutusti teflonisti, vaan pellavaliinainen, johon heitellyt kikkareet eivät kimmahdelleet - jälkiä jättämättä.

Jäljet jäivät - Katri erosi, ja teki tilaa uudistuvalle Keskustalle. Kepu jäi liiaksi valovoimaisen SDP - PM Sanna Marinin taakse. Sanna vei niin oppositiolta kuin hallituskumppaniltaan Keskustalta ilmatilan ja siihen elollisesti merkittävän hapen. Ehkä Katrin vehkeily Antti Rinnettä kohtaan oli liikaa herkkähipiäisille demareille?

..
Linkki ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006532068.html -

"Asiantuntijat kertovat, miksi Kulmunin tuli väistyä – keskustan seuraavaksi puheen­johtajaksi vain kaksi vaihtoehtoa" -IS
..

Yllättäen ja monien harmiksi ainoa juuri nyt oikea henkilö vetämään Keskusta "suosta" - on aiempi puheenjohtaja - ja oman jaakobin painin käynyt, ikitietäjä, tietokonemuistinen ja monin osin ylivertainen monipuolisuuspoliitikko - Paavo Väyrynen - median kauhu ja sättimisen kohde.

Paavo palasi maailmalta - monien seikkailujen jälkeen - pelastamaan Keskustaa sen kannatusalhosta ja identiteettikriisistä - takaisin alkiolaisuuteen, jolla turvataan ravinnontuottajien äänet, sillä kaupunkilainenkin tarvitsee tunnetusti ruokaa.

Eikä vielä kaikki - vaan Paavo haluaa yhdistää Suomen - niin maaseutuväestön kuin kaupunkilaiset - koko maan järkevästi asuttaen, pysyen erossa lännen sotakoneesta Natosta ja ylläpitäen tasapuolista ilmansuuntaulkopolitiikkaa - niin itään kuin länteen.

Eikä tässäkään vielä kaikki - jälleen Keskustan puheenjohtaja Väyrynen voisi paljastaa kaikki ne opit ja ohjeet, mitä hän sai aikanaan vuosikymmeniä sitten Suomen todelliselta isältä ja isännältä - presidentti Urho Kekkoselta. Paavo tulee jatkamaan Kekkosen kansallisviisasta linjaa!

 

..

EKSTRA

https://www.hs.fi/junkkari/art-2000006531662.html  - 

"Katri Kulmunin ministeriero oli poikkeuksellinen – hän kantoi poliittista vastuuta ja näytti olevan kovin yksin"

 

...