Vihreät ovat rämettyneet Audin takapenkiltä kabinettipuolueeksi – sen alkuperäinen hengen palo ”villekomsilaisittain ja koijärviliikkeineen1] ovat menneen talven lumia. Nyt kuullaan kummia; valtionomistusministeri Heidi Hautala ohjailee ”de gröönaa” jälleen ”koijärvelle” - nyt topakoitumalla alkuperäisen viheraatteen taakse, mahdollisesti jopa lakia kunnioittamatta.

 

Koijärvellä tarvittiin poliisia ja sakkoja jaettiin –

ei ollut ministeriä estämässä tutkintapyyntöjä – ehkä ei nytkään näin käynyt, mutta pääministeri Jyrki Katainen odottelee jälleen raporttia – kabinetti- ja raporttipäällikkönä valtioneuvoston linnassa.

...

Jos Hautala esti tutkintapyynnön vuosi sitten valtiomme omistamalle jäämurtajalle tehdystä Greenpeacen operoimasta laittomasta kannelle noususta – on se sitä originelliä vihertaistelua luonnon ja ympäristön eduksi ja hyödyksi. Näin Vihreät eivät olisi turhia – kuten tähän mennessä sextetti_hallitusturneella on käynyt.

...

Venäläiset estivät öljynporaustutkimuslauttansa ”valtauksen” ja pidättivät Greenpeacen 2] ”valtaajat” – ajankohtana, jolloin tositerroristit jo suunnittelevat naamioituvansa greenpeaceläisiksi – oiva keino päästä ”valtauksille” - tosin venäläiset ovat kovempaa porukkaa ja torppaavat heti nämä tihutyöyritykset – kuten nähtiin. G hoiti asiansa väärin menetelmin, mutta ollen oikealla asialla.

 

Ministeri Heidi Hautala otti riskin, nyt selittelee – ja saa kenkää,

jos esti tutkintapyynnön lähettämisen poliisille, muutoin syntyy mekkala persuissa ja Imatran demareissa – heillä tuntuu olevan ”munaa” ottaa asia tikun nokkaan. Mikäli Hautala joutuu lähtemään, on hän näyttänyt, että de gröönalaiset ovat sittenkin ”villekomsilaisia” ja saavat ainakin kettutytöiltä kiitosta räväkästä toiminnasta –

jota kukaan ei enää muista 1000 vuoden kuluttua – kun nykymenolla biosfääri on tuhottu epäsuhteuttamalla eliölajien keskinäiset biomassat ja rikkomalla biodiversiteetin, joka ylläpiti tätä meidän vuosimiljoonaista hiilielämää!

 

...

VIITTEET

1] Hylkääkö kansalaisyhteiskunta nykymallisen puoluepolitisoinnin? ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/kansalaisyhteiskunta-hylk-nykyisen.html - [BLOG/il]

2] Vihreän rauhan sateenkaaret ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/08/greenpeace-vihrea-rauha.html - [BLOG/il]

 

 

...

EXTRA

Tekevätkö vihreät ja vasemmistolaiset itsestään turhia ja käyttökelvottomia omalle alkuperäaatteelleen?

~ http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=927159 - [IL/Kesk./il]

 

 

 

Ilkka Luoma

http://ilkkaluoma.blogspot.fi

http://www.facebook.com/first.ilkka

 

 

...

ALUS

BLOGs 24118 | 2307 | 2667 – IL

---09102013---

 

 

doc.: heidihautala_09102013.doc – OpenOffice.org Writer

 

 

277 | 2606