eurooppalainen%20puolustus.jpg

 
*
 

HS:

Ranskan presidentti Macron varoittaa Eurooppaa: ”Nato on aivokuollut”

 
...
Ilkka Luoma 7.11.2019 - 18:14

 

Suomen näkökulmasta Natolla ei ole merkitystä, sillä mielipidetiedusteluista toiseen on aina ollut uskottavissa tutkimuksissa natovastaisuus - yli 50 prosenttia sanoo jykevästi Natolle - "Kiitos ei" |* [1,2] ---

Eurooppalainen kokonaispuolustus on ratkaisu, joka siirtää täyden eurooppalaisen turvallisuusvastuun EU' lle ja käytännössä Venäjälle. Nämä toimijat yhdessä takaavat täyden rauhan, turvallisuuden ja uskon huomiseen. Samalla Venäjä saadaan likemmäksi eurooppalaista järjestelmää, eikä muussa tilanteessa Venäjä "lipsahda kiinalaisten taskuun"!


Eurooppalaisen puolustuksen ratkaisu poistaa vastakkainasettelun

Uutisointiin ponnahti voimallisesti jo aiemmin ’piireissä pohdiskeltu’ eurooppalainen kokonaispuolustus, sen rajat ja päämäärät ~ http://www.hs.fi/kotimaa/a1425881125827 -

Kansalaisemme eivät halua Natoon, eikä sen sotilasjohtajan USA’ n sotiin. Suomalaiset ovat ajat sitten oivaltaneet, että olemme idän ja lännen vedenjakajalla, sekä sen, että itse olemme niin lännestä kuin idästä.

Karttaan katsojat ovat oivaltaneet, että Eurooppa jatkuu Venäjän Uralille saakka. Uralille on yritetty lännestä useita kertoja. Viimeinenkin Saksan kolmannen valtakunnan hyökkäyksenä vuonna 1941 synnytti maailman sotahistorian verisimmän sodan. Näitä sotia eurooppalainen arvomaailma ei tarvitse.


Neuvostoliitto hajosi, ja niin päättyi kylmän sodan aikakausi

Neuvostoliitto luhistettiin ”pahan valtakuntana" |**. USA silloinen presidentti Ronald Reagan päätti, että pahuus kumpuaa idästä. Nyt Euroopassa soditaan sisällissotana, johon osallistuvat molemmat ydinasesuurvallat, toinen aktiivisempana ja toinen sanallisesti ja sotilastuellisesti toistaiseksi passiivisempana.


Jälleen ollaan asettamassa rautaesirippua maanosamme keskelle – tätä esirippua eurooppalainen huominen ei enää tarvitse. Länsi ja itä voivat asettua rauhanomaiseen rinnakkaineloon ja myöhemmin uusintegroitua kaupallisesti toinen toisilleen hyödyksi, kuten oli Saksan liittokansleri Gerhard Schröderin aikana jo tapahtumassa.
 
...
Suomea jengataan väkevästi vähemmistöjen taholta Natoon! [1]
...