trumputin2.jpg

Putin & Trump
 
 
*


...
HS:

Edustajainhuone päätti, että Trumpin virkarikostutkintaa jatketaan julkisilla kuulemisilla – Trump twiitissään: ”Yhdys­valtain historian suurin noitavaino”

 
...
Ilkka Luoma 1.11.2019 -  9:43
Kansallisen turvallisuuden nimissä US-demokraatit koettavat kammeta toiseksi eniten ääniä saaneen presidenttinsä - Donald Trumpin, joka kurmoottaa välikäsidemokraatteja - omilla 107 sekunnin twiiteillään ja ilmauksilla kaikkien aikojen noitavainosta, jonka Donald on havainnut ylivertaisessa viisaudessaan.

Näin presidentti viestii suoraan kansalle (ohi perinnemedian) - ollen esiaste suoralle demokratialle, sillä twiitit lopulta kaatavat tai pitävät pystyssä trumppistisen "uhkaa, kiristä ja pakota" -uusnormaalin - valvoohan Trump "
The Great America" ' n toteutumista - kansallisen turvallisuuden nimissä.

Tässä noitavainossa ratkaisee se, joka tietää, ja joka osaa käsitellä tietoa. US' n tapauksessa tietoa on monenlaista - se on se kuuluisa uusnormaali ja vaihtoehtototuus. Nyt demokraatit innostuivat Ukrainasta, sillä sieltä tuoksuu viraltapano.

Mutta! Näinköhän Trump ja hänen todelliset neuvonantajat (muun muassa vävy Jared Kushner?) jo tietävät todellisuuden John Boltonin (?) toimista Ukrainassa jo ennen trumppistista alkua!

...
Oliko sittenkin niin, että koko Venäjän US-presidentinvaaleihin sotkeutumiskysymys on synnytetty Ukrainasta, siten, että kiovalaishakkerointiin saatiin Moskovan, Kremlin ja Vladimir Putinin sormenjäljet - jos näin, niin on odotettavissa uutispommi, jossa demokraatit saavat karvaan tappion.

Mutta toistamiseen; sekin on mahdollista, että Trump on tietoisesti valinnut tämän Boltton/Kiova -skenaarion pelastaakseen itsensä - mene ja tiedä. Se kuitenkin tiedetään, että ne monet tutkimukset (Robert Mueller esimerkiksi), kestäen jo vuosikausia - ei ole löytänyt mitään raskauttavaa, niin Trumppia kuin Kremliä kohtaan. Ei ainakaan vielä.

USA' ssa kansallinen turvallisuus on hokema ja mantra. Siihen vedotaan pienestäkin - jopa saksalaiset autot ovat uhka Yhdysvaltain kansalliselle turvallisuudelle. Nyt Trump lienee uusin uhka, ainakin demokraattien mielestä. Voisi veikata, että itse perusamerikkalainen on niin humoristinen, että Trump kuittaa toisen kauden.
 
...
amerikkalainen unelma - 
 
...