|1303|RUSSIA|2715|454916|BORDER

kiihke%C3%A4t%20poliitikot.jpg
 

"Kiihko kasvattaa yhtenäisyyttä!"

Kuva: ~ https://areena.yle.fi/1-63944747 - 

"

A-Talk: Miten itärajan tilanne rauhoitetaan?

"

 

 

48x48_20191004131740879.jpg
 


2023-11-24  --   17:32:38
 

Rinnat rottingilla yhteenkuuluvuus kiihkoutuu -

paljon hyvää ja siten huonoa, jota ei saateta valtiolaivasta nyt havaita, ei edes ymmärtää ryhmäsokeudessa, jossa sota- ja joukkopsykoosi valtasivat |1 alaa Yle A-Talk ajankohtaisohjelmassa* --

.. kuin ei myöskään pakolaislähihistoriaa, jossa Ruotsi vuonna 2015 ohjasi tietoisesti välineellistäen itselleen tulleiden pakolaisten masinoinnin junilla Haaparantaan ja sieltä tyrkättiin edelleen välineellistäen turvanpaikanhakijat Suomen puolelle Tornioon |2 ---

.. tulijoita saattoi olla lähes 30 000 - miksi tästä tapahtumasarjasta ei kerrota mediapoolissa mitään, eivätkä nykypoliitikot hae verrantoa tähän päivään - kun itärajamme "vuotaa" -syytöksenä Venäjän hybridivaikuttamisesta.

__ __ __

|1 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008770711.html - 

|* - Itäraja sulkeutuu kaikkein pohjoisinta rajanylityspaikkaa lukuun ottamatta. Mitä Suomi tekee seuraavaksi, jollei itärajan tilanne tasaannu?

A-Talkissa olivat kiihkeässä mielentilassa sisäministeri Mari Rantanen (ps.), puheenjohtajat Sari Essayah (kd.) ja Li Andersson (yrittäen nähdä näkökulmia myös itse pakolaisten osalta) (vas.) sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja Tytti Tuppurainen (sd.).
Juontajana Sakari Sirkkanen.
Yle-linkki: ~ https://areena.yle.fi/1-63944747 -


__ __
Herää lisäksi kaksi hyvin aiheellista kysymystä:

A. Norjalainen puolueeton tutkimuslaitos Fridtjof Nansen teki omat analyysinsa vuonna 2016, tulokseltaan näin:

"Norjalaistutkijat: Itärajan pakolaiset eivät olleet Venäjän juoni --
Tuoreen norjalaisen tutkijaraportin mukaan vuosi sitten alkanut pakolaisten joukkotulo itärajalta Norjaan ja Suomeen ei ollut Venäjän hybridisotaa. Fridtjof Nansenin instituutin tutkijoiden mukaan turvapaikanhakijoita houkutti Norjaan ja Suomeen halpa matka ja turvallinen reitti."

-Yle-linkki ~ https://yle.fi/a/3-9128359 -
-Yle-toimittajana Tapani Leisti.


B. Jos nykypoliitikotkin hoksaisivat katsoa mistä alkujaan nämä kolmansien maiden pakolaiset - turvapaikanhakijat Venäjältä ovatkaan;
.. he ovat lähinnä sellaisista maista, joita Yhdysvaltain ilmavoimat osaltansa pommitti raskaasti suurin siviiliuhrein vuosina 2001-21 -
.. muistamme Afganistanin, Irakin, Somalian, Jemenin, Libyan ja Syyrian - niin miksiköhän nämä peloissaan olevat ihmiset hakeutuivat ensin Venäjälle, ja miksi nyt sieltä meille -

 

--

.. osin (teko)syykin on mediamanipulaatiollisesti kirkas - Venäjältä on lyhyt reitti EU-Eurooppaan ja Suomi on ensimmäinen kulkuetappi haettaessa pakoon oman alkuperämaan turvattomuutta.

Ehkä Venäjällä sai tehdä aikansa työtä ja näin ansaita rahaa, jotta "lisenssit" pakomatkan jatkolle mahdollistuivat - kaikissa pakolaisaalloissa ovat valitettavasti liukkaat liikehenkilöt onkimassa "helppoa rahaa" - Välimereltä paljon esimerkkejä.

Eikä tässä vielä kaikki - vaan vieläpä pakolaisten | turvapaikan hakijoiden tullen - paeten sellaisista maista, joilla on historiallisena vääryytenä todellinen oikeutus vaatia "velanmaksua" kehitysmaiden asukkaille -

.. entisiltä näiden alusmaiden isännille - kolonialisteilta |3 -

- painaako nyt vastuu päälle näissä meidän EU' n rikkaiden maiden joukoista? Eikö eittämätön "halpatyövoima" enää kelpaakaan -


.. Närpiön kurkutkin pitää poimia - edelleen käsityönä!

__ __ __
Anteeksipyyntöjä entisiltä isänniltä - tässä brittiläiseltä imperiumilta!

Iso-Britannian kuningaskin oivalsi pyytää anteeksi Keniassa |4 - ei vielä kolonialismin ryöstöä, mutta jo alustavasti anteeksipyyntö uhreilta, jotka antoivat henkensä brittien armeijoissa I Maailmansodan aikana.

|4 ~ https://yle.fi/a/74-20058113 -
"Kenialaisten tyly viesti kuningas Charlesille: ”Haluamme anteeksipyynnön ja varastetut maamme takaisin”"
-Yle-toimittaja Pasi Toivonen.

.. .. ..
Kolonialismi on nyt tilassa, jossa on isäntämaiden maksun aika -

.. eli laskun maksun aika nykyisille kehittyville - ja kehitysmaille; ehkä nämä entiset alusmaalaiset katsovat vastuun painavan nyt läntisten EU-valtioiden omatunnoissa, ja päälle kaikkien tietämät US-pommitukset vuosina 2001-21 - pakolaisten oikeudenmukaisuuden käsityskyky on tässä ja nyt harvinaisen oikeassa!


 

On tosiaan maksun aika! -
 

.. niin, hyvät poliitikot löytäisittekö nyt laajempaa yhteishyvällistä ymmärrystä maailmallisuuden jatkuvuudesta EU-Euroopan jälkeenkin sen ulkopuolella ja kykyä nähdä maailmallisella suurenemmistöllä olevan omat toiveensa uudesta maailmanjärjestyksestä, jossa moniarvoisuus |5 ottaa tilaa kaikille elää omalla tavallaan |6 -

.. yhteistyössä, sovussa ja tasa-arvoisemmassa asemassa kuin nyt, kun erityisesti Suomesta kaikuu perussuomalainen paatoksellisuus reviirien puolustajana, jota emme tässä kutsu rasismiksi |7.

__ __ __ _
ISÄNMAA
"Jokaisella maailman ihmisellä tulisi olla juuri se isänmaa turvanaan, jossa hän tulee toimeen omalla äidinkielellään"

PS1.
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/11/pakolaisuus-kansainvaellukset-ja.html - 

 

"Pakolaisuus, kansainvaellukset ja kaksoisstandardit!

- täältä analyysi sen kaikin kuvin, piirroksin, linkein ja viitteineen ---

..
_
134464 | 1069 | 3520

 

|  86  SUOMI24  P  335  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |

 

_

2

 

 

Entä sitten se hyvä, josta rinnukset kohosivat yhteismitallisesti rottingeille arvon A-Talk rouvien hengityksien kohoamistahdeissa?

Kyllä, nyt on löytynyt helppo rasti osoittaa yhteishenkeä, jopa liikuttavan yksimielisenä - saimme syyllisen -vanhan kaavan mukaisen "pahan valtakunnan|8 Venäjän, ja nyt nykyiset poliitikot valtiojohtoa myöten ovat kiihkoutuneet niin sanottuun 1941-uhoon |9 -

.. ja tässä historiaa tuntevat muistavat esimerkillisesti miten meillä edellisen kerran yhteishenki kohotti rinnat rottingeille -

.. tähän liitämme emeritus professori Markku Kuisman sangen terävänä kirjoitetun analyysin, tuolta kohtalon vuodelta 1941 näin:
 

" .. Toinen esimerkki tehokkaasta infosodasta liittyy kesän 1941 suurhyökkäykseen. Asia on Mauno Jokipiin ja Tuomo Polvisen tutkimuksissa ajat sitten todettu ja nyt eversti Pekka Visurin kääntämissä saksalaiskenraali Erfurthin päiväkirjoissa vahvistuksen päälle vahvistettu.

 

Kyllä Suomen sotakone oli viimeisen päälle viritetty Saksan Barbarossan osaksi. Tavoitteena oli vallata, tuhota ja ryöstää idästä niin paljon kuin voimat sallivat. Erfurth-keskustelujen mukaan Mannerheimin ja Rytin suurin huoli oli, miten hyökkäys näyttäisi puolustukselta ja valloitukset vain revanssilta, jonka kansa hyväksyi.

 

Siinä onnistuttiin yli odotusten. Homma meni putkeen tavalla, jota maamme turvallisuuskomitean trolliarmeija muotoili Venäjän toimia ennakoidessaan viikko pari sitten: ”Informaatiovaikuttaminen voi olla pidempi kampanja, jolla pyritään muuttamaan mielialaa ja mielipiteitä. Se voi olla hyvin tehokasta, jos kansalaisten päähän saadaan ajettua joku tietty ajatus.” .. "

-löytyy linkin alta ~ https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ -

.. .. ..
Olimmehan laskeneet tuolloin 1941 Adolf Hitlerin johtaman Saksan kolmannen valtakunnan sotajoukot maahamme täydellä sotatilavastuulla koko Pohjois-Suomeen ja näin maahamme marssi venäläisten hyvin tieten niin Wehrmacht kuin Waffen-SS - loppu onkin historiaa ---

.. .. ..
Sitten koitti maksun aika - meille suomalaisille

Muistamme vuoden 1944 syksyn ja siitä kehkeytyneen Lapin sodan - aseveljeämme Saksan kolmatta valtakuntaa vastaan |0 - tosin tuo sota pakotettiin meille rangaistuksena yhteishyökkäyksestämme Neuvostoliittoon vuonna 1941 - puhutaan Jatkosodasta.

Lopulta menetimme vielä ainoan jäättömän sataman Petsamon pakkoluovutuksena Josif Stalinin johtamalle Neuvostoliitolle.



PS2. Nykyinen harjoitettu idänpolitiikan "poliittisesti sotapsykoottinen tuhoamisleiri" vei meiltä ne pienetkin mahdollisuudet saada Liinahamari takaisin Suomi-neitomme oikeaksi kädeksi ja tieksi Jäämerelle.

Kreml ei ota (tässä tilanteessa) vastaan yhtään nykyistä presidenttiehdokastamme - paitsi yhden, jonka arvauksia saa nyt esittää vapaasti.

 

__ __ __ __

Kuvaekstra

 

 

pakolaiset%20Ruotsista%202015.jpg
 
 
"Vuoden 2015 turvapaikanhakijoiden vyöry työllistää Suomessa yhä, sillä tuhansien tuolloin maahan saapuneiden turvapaikanhakijoiden asiat ovat kesken. Suomi oli osa eurooppalaista ilmiötä, sillä koko Eurooppaan jätettiin 1,4 miljoonaa turvapaikkahakemusta. Suomen tarkka luku oli 32 477"
 

 

-toimittaja Tanja Nuotio 17.08.2020 - Lapin kansa
 

 

 
**

_

3

 

EKSTRA


Kristillisten puheenjohtaja ja maa- ja metsätalousministeri Sari Essayah 'ei kääntänyt kristillistä poskeaan' -Raamatullisen opin mukaisesti, vaan lähes ääni väristen vaipui falsettiin, kun hoksasi, että "epämääräisessä" välineellistetyssä pakolaisjoukossa voi olla rikollisia ja terroristeja - toki näinkin; ihmiset ovat myös pahoja - "hyvienkin joukoista" ..


 

.. herää kysymys oliko heitä - näitä "terroristeja - rikollisia" niiden joukossa, joita Ruotsi tuuppasi meille [case - Turku?] vuonna 2015?
 


Tähän rikollisarvioon yhtyi yhtä kiihkeänä äänien värinät nousten SDP' n edustaja Tytti Tuppurainenkin -

.. arvon edustajarouvat A-Talk-ohjelmassa olivat harvinaisen yhtä mielisiä aiheesta - Venäjän uhasta |E, ja se saattoi aikaansaada innostuneimmissa
suomalaiskiihkokansallisissa piireissä silmiä kostuttavaa liikutusta Isänmaan yhteishengen löytymisestä, kun muissa "pikkujutuissa" -

-- SOTE-kokonaisuus |EE, nuoriso-ongelmat, yksinäisyystyhjyys, nuorten ajelehtiminen kuin kouluväkivalta |EEE ei herätä juurikaan intoa korjata meidän omia sisäisiä ongelmia yhtä suurella pieteetillä ja yhteishengellä kuin mitä tämä "rajat kiinni - rikolliset Venäjältä kuriin" välineellistyminen hybridiuhkineen sai aikaiseksi.

|E Tässä kohdin joku arvon rouvista tai parhaimmillaan TP Sauli Niinistö ja PM Petteri Orpo voisivat aikuisten oikeasti kertoa miten Venäjä on meitä suomalaisia sotilaallisesti uhkaillut - mieluusti jonkun todisteen kera.
Löytyisikö täältä lukijoilta asiapohjaista vastausta tähän samaan kysymykseen, sillä se on aivan peruskysymys, kun tarkastellaan olotilaa johon meitä ajopuuna koskessa uittaen nyt Natonkin osin viedään.
Nythän tosin myös Naton seläntaustalta rouvien kiihkeä huutelu on mahdollistunut (rohkeutta kiihkeyteen on nyt riittämiin), kun haetaan turvaa lännen sotakoneesta ja uskallus on ylittänyt jo kaikkien diplomatian sääntöjen rajat ---


|EE ~ https://yle.fi/a/74-20061967 -
"Sote-valiokunnan kokouksessa ”täysi kaaos” – varapuheenjohtaja syyttää Kiurua viivyttämisestä
Perustuslakivaliokunta sai valmiiksi lausuntonsa asumistuen leikkauksista. Sote-valiokunnan kokous puolestaan päättyi kaoottisesti.
Yle-toimittaja Anne Orjala"

|EEE ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/kouluvakivallasta-katujengeihin.html -
"Kouluväkivallasta katujengeihin!"



--- --- --- ----
MEDIALINKIT
https://yle.fi/a/74-20061975 -

"Raja-Jooseppiin mahdollisesti tulevat turvapaikanhakijat viedään rekisteröitäväksi 550 kilometrin päähän Ouluun"
Yle-toimittajana Marjukka Talvitie

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010013539.html -

"Yhdenvertaisuus­valtuutettu: Rajan­ylitys­paikkojen sulkeminen vaarantaa vakavasti oikeuden hakea turva­paikkaa
Yhdenvertaisuusvaltuutetun mukaan oikeus hakea turvapaikkaa on Suomen oikeusjärjestykselle keskeinen periaate."

"HALLITUKSEN päätös sulkea Raja-Jooseppia lukuun ottamatta kaikki itärajan rajanylityspaikat vaarantaa vakavasti oikeuden hakea turvapaikkaa",
-sanoo yhdenvertaisuusvaltuutettu Kristina Stenman.

 

______

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

 

ILU_hymy.jpg

 

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

 

211123 -Total Visits: 977778 Total Visitors: 139688  

141123 -Total Visits: 967368 Total Visitors: 137833  

071123 -Total Visits: 959023 Total Visitors: 136707  

311023 -Total Visits: 951943 Total Visitors: 135561  

031023 -Total Visits: 916765 Total Visitors: 130470   

260923 -Total Visits: 910235 Total Visitors: 129746  

190923 -Total Visits: 906593 Total Visitors: 128966   

120923 -Total Visits: 900102 Total Visitors: 128017       

220823 -Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125

 

https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

 

__
e

e

 

 

 

 

e

 

PORILAISTEN MARSSI

 

_

IJL-BLOG PHOTOS 

1 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/5f17490d-78fc-4033-92de-1451606a447e -

2 Folder ~ https://photos.shutterfly.com/story_invite/a03e627a-84e7-4b50-aaf4-c25a6cb9447f -