seksuaalisuus.jpg

 

Piirros: ~ https://www.city.fi/blogit/7/naisten+seksuaalista+aktiivisuutta+voi+kehittaa/122964 - 

 

 

*

...

Seksuaalisuus on evoluution luoma ilmentymä ja tapahtumasarja, jolla on alkujaan hyvin selkeä tavoite ja toiminnallinen tapahtumasarja. Muussa eläinkunnassa sitä kutsutaan kiiman muodostamaksi tarpeeksi lisääntyä - lopulta se on ihmiselläkin.

Tosin ihminen ei odota vuosikiertoa - joka voi olla otollisena hetkenä lyhimmillään pandoilla, jolloin H-hetken tilaisuus kestää vain joitain kymmeniä minuutteja. Evoluutio loi erilaisia kiiman, seksuaalisuuden ja lopulta "itsensä monistamisen keinoja" - sukupolvesta toiseen. Siis kyseessä on lopulta evoluution oma kuolemattomuuden ylläpito.

Ihminen on biologinen geeniperintöinen ja oppimishaluinen - siis utelias "koneisto", joka ylläpitää tavallansa "jatkuvaa kiimaa" eli lisääntymisen mahdollisuutta, vähintäänkin kuukausikierron syklissä, jolloin naisen puhdistautuminen ottaa aikansa - ollakseen jälleen kohta valmis lisääntymään.

Tosin tunnetusti odotusaika sulkee rauhallisuuden mereen alkaneen sikiön, mutta jättää usein seksuaalisuuden kohdilleen. Yksilöllisyyttä meissä individualisteissa on kylläkin havaittavissa - niin miehissäkin.

Nainen on "käynnistettävä", jotta hän olisi suopea yhteiseen nautintoon. Se ei aina käy käden käänteessä - mies taas on herkemmin sytytettävissä ja naiset kyllä tietävät ne keinot, joilla miehen testosteronit saadaan virtauksiltaan notkeiksi. Nainen osaa laittautua, jos haluaa ja näin valmistella miehen haluamaansa tilaan - yhteistä hetkeä varten.

Eläinkunnassa naaras on valitsija. Usein naaraat katsovat mikä uroksista saa oikeuden. Ihmisten kesken tuo valikoiminen saattaa olla hienostuneempaa, ikäänkuin laadullisempaa monimutkaisuudessaan. Herätys on kuitenkin se salaisuus - täytyy osata näppäillä oikein, jotta nautinnon herkimmät virtaukset saa liikkeelle - niin henkevyytenä kuin fyysisenä tapahtumasarjana.

Miten se mies sitten lopulta ajattelee, kun sille evoluutio loi terveelle elinikäisen lisääntymisoikeuden ja naiselle vain rajoitetun. Kukka avaa nuppunsa, kun sitä ravitsee oikein.

 

...