apu_koronalevi%C3%A4%C3%A4.jpg

https://www.apu.fi/artikkelit/saanko-leikkia-kaverin-kanssa-lasten-kysymyksia-koronasta - 

 

...

HS: "Yhdysvalloissa on nyt käynnissä maan ensimmäisten koronakuolemien jäljitys, joka paljastaa, että tauti levisi tiedettyä aiemmin – Lääkäri hämmästyi löydöksestä"

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006500074.html  - 

..

Tänään laatumedia on sakeana US-presidentti Donald Trumpin tuottamista väitteistä - toistaiseksi todisteettomina - joissa kumpuaa voimakas tarkoitushakuisuus puolustaa omaansa ja työntää Koronan syyt pelkästään Kiinan harteille [~ https://yle.fi/uutiset/3-11339281 -]. Trumphan väittää presidentillisesti, että Kiina olisi voinut pysäyttää Koronan liikkeen heti alkuunsa.

Uutisointi on myös maalannut kaksi vastakkaista mahdollisuutta Koronan lopulta ehkä uskomattomalle "juurisyylle" - sen lähtien "vahingossa" liikkeelle joko Kiinan biologisen sodan laboratorioista tai toisinpäin US' n viruslaboratorioista. Väitteitä on esitetty puolin ja toisin.

Trumpin hampaisiin joutunut WHO YK' n alaisena maailman terveysjärjestönä on pontevasti ilmaissut tietonaan aivan toisin* - luontaisen viruskehityksen tuloksena, jonka nykytiedon mukaan ihmisen pinnalle nousu tapahtui Kiinan Wuhanista. On liki varmaa, että tuota juurisyytä kaivellaan vielä pitkään, sillä Koronan ihmishenkien laskua maksetaan vielä pitkään.

Uutisointi toi esille myös kiinalaisen virustutkijan epämääräiseksi medioidun kuoleman [~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006500240.html -] - Yhdysvalloissa. Tämä jos mikä antaa jälleen salaliitoteoreetikoille vettä myllyyn: Oliko tarve estää tiedon pintaan nousu siltä osin mistä Korona putkahti esille ... US' sta vai Kiinasta. Väittely saa nyt siipiä alleen.

 

Miksi US niin voimallisesti hakee syitä todisteettomin väittein Kiinan suuntaan?

Väitteet ja syyttely alkoivat jo Huawei-casesta. Toisaalta US on esitellyt jopa todisteellisia väitteitä (YK yleiskokous 2003, kun US kärtti hyökkäyslupaa Irakiin, jota ei tullut - hyökkäys kylläkin ja väitteet osoittautuivat nätisti sanottuna erheellisiksi).

Olisiko tällä US' n harjoittamalla informaatiosodalla syynsä tuolta The Newsweek' in kannesta, jossa todettiin: "China's Century" - ehkä, mutta saattaisi ajatella, että US' n kunnialle käy kovin se, että Kiina ajaa ohi ja on taloudessa niin jo ajanut (bkt/PPP - IMF 2014/-15).

 

..

EKSTRA

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 - 

 

chinac_3.jpg

 

 

...

 

   *

IJL - HS-kommentit

ILU_hymy.jpg