trump1.jpg

 

 

US-presidentti Donald Trump on tullut tunnetuksi kansalaismedian suorakanavaisena prototyyppinä, julkistellen herkästi ja nopeasti (joskus ehkä ajattelematta syvällisemmin) omia suoratwiittejään asiasta jos toisesta, mitkä kaihertavat Valkoisen talon isäntää, näin syntyi trumpmedia [1 ---

 

Nyt perinnemedia neljäntenä valtiomahtina on käynyt vastahyökkäykseen ”trumpmaniana ja -fobiana” ja itseään laatumediaksi tituleeraava The New York Times julkaisee poikkeuksellisesti nimettömän jutun, jonka alkuperähenkilön lehti kertoo varmasti tietävän. Tietääkö vai ei todellisen kirjoittajan, on jo toinen juttu, mutta herää ajatus perinnemedian vastaiskusta - …

 

… ”Anti-trump trolling manipulation” -teemalla. Mitta oli toimituksessa tullut täyteen ja oli käytävä vastahyökkäykseen, jota Suomessa valtakunnan ykkösmedia Helsingin Sanomat rummuttaa nyt urakalla [2 – näin osallistuen kaikkien salaliittoteoreetikkojen mieliksi tähän mediasotkuun, jossa käydään sotaa lukijoiden sieluista, joista useimmat eivät lööppiä pidemmälle juttuja lue ---

 

[2 ”Olen osa vastarintaliikettä Trumpin hallinnossa” – HS julkaisee kokonaisuudessaan The New York Timesissa ilmestyneen kirjoituksen, jossa korkea virkamies kertoo Valkoisen talon tapahtumista

 

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818097.html – HS-toimittajana ”nimettömyys” HS-ingressin osalta

 

HS-ote käännöksestä: ” … Otetaan esimerkiksi ulkopolitiikka: Sekä julkisesti että yksityisesti presidentti Trump osoittaa mieltymyksensä itsevaltiaita ja diktaattoreita, kuten Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia ja Pohjois-Korean johtajaa Kim Jong-unia, kohtaan [3. Hän ei osoita lainkaan aitoa arvostusta niitä siteitä kohtaan, jotka meillä on samanmielisiin valtioihin … ” -HS-ote käännöksestä, jonka allekirjoittajana ”vanhempi virkamies”.

 

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 4:11

Uskomaton vihanpurkaus itseään laatumediaksi kutsuvalta perinne-aviisilta! Voisimme sanoa jopa "Anti-trump trolling manipulation". Päästä eroon "tavalla tai toisella" - on jo verhottu neuvo pyssyistään tunnetuille mielipuolille, historia muistaa murhatut amerikkalaispresidentit.

Julkaistu "huippuvirkamiehen" kirje lähentelee valtiopetosta, johon "laatu-aviisi" on itsensä nyt näin epäilyttävästi sotkenut.

Trumpin tavoite on liennyttää erityisesti jännitepesäkkeitä, erikseen "kirjeessä" mainittuja - ydinasesuurvalta Venäjän kanssa, ja pohjoisen korealaiset, jotka vain haluavat lopulta tehdä rauhansopimuksen sukulaistensa kanssa sekä poistaa vieraat sotavoimat niemimaaltaan [3.

Toki virheitä Trump on tehnyt, kukapa ei, mutta nyt tämän kirjeen myötä sen julkaisseen media mopedi on pahasti keulinut siitä vihasta, kun Trump on käyttänyt sananvapauttaan ja moittinut raskaaseen ja epänormaalin tapaan ylpeää mediaa.

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

 

Nyt, jos kirje on aito, tämän virkamiehistön yksi kapinoitsija on päästetty nimettömänä julkisuuteen viemään valtiota - USA' ta - sekasortoon, sillä Trumpilla on myös kannattajansa. Entä, jos nimettömällä virkamiehellä on katkeruus, kun syystä tai toisesta virkaura on katkennut tai katkaistu?

Entä jos kirje on "laatumedian" oma päätepiste ja käynnistyskehotus kapinaliikehdintään? Koetellaanko tässä lähdesuojan raja-aitoja, kun kyseessä saattaa olla sisäisesti kansallisen turvallisuuden vakava uhka?

 

Ja Trumpin esikunta vastaa samalla mitalla ---

 

Presidentti Trump hyökkäsi The New York Timesin julkaisemaa kirjoitusta vastaan: ”Onko kysymys maanpetoksesta?”

 

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005818319.html - -HS-Reuters.

 

Ilkka Luoma kommentti: 7.9.2018 - 8:32

HS "ylentää" tässä vanhemman virkamiehen (käännöksessä) johtavaksi virkamieheksi. Edellisessä jutussa Helsingin Sanomat tituleerasi tätä nimettömyyttä huippuvirkamieheksi. Onko HS-toimittajilla syvällisempää tietoa tästä nimettömyyden mysteeristä, joka saa varmaan kaikki salaliittoteoreetikot liikkeelle nimikkeellä:

"Mistä käynnistyi tämä Anti-trump trolling manipulation -ilmiö?" ... Niin tai näin, tämä voi olla myös neljännen valtiomahdin vastahyökkäys trumppistisesta kohtelusta, joka koetaan parjaamisena.

Eräs asia on jo varma, perinnemedia saa rinnalleen kansalaiskanavan suoramediana [4. Trump on tämän uuden informaatiokanavan ykkösprototyyppi! Mainittakoon, että informaatio ei ole välttämättä yhtä kuin totuudellinen tieto [5.

 

Nyt onkin hyvä muistaa mitä Trump lupasi vaalikampanjassaan!

 

Muistamme Trumpin sanoneen jo vaalikampanjassaan, että hän on tuleva pesemään Washingtonin byrokratisoituneen virkamieskunnan siitä keskinäisestä korruptiosta, missä se toimiaan harjoittaa.

 

 

Ehkä suurin syy tähän Trumpin nimittämään noitavainoon on tämä:

 

Trump sanoi jo vaalikamppailussaan, että ”Amerikka ensin”, ja tätä vauhdittaakseen ilmaisi myös, ettei lännenmiehen elämäntapaa ja -filosofiaa kannata tyrkyttää sellaisille, jotka eivät sitä halua.

 

Aika oleellinen ”vetäytyminen” sellaisesta, jossa USA on ollut aina II Maailmansodan päättymisestä lukien – kaikkine mccarthyismeineen [6 … pelko kommunismin leviämisestä, joka saatiinkin padottua, kun rämettynyt ideologia saatiin nurin US-presidentti Ronald Reaganin toimesta [7, ja tilalle tuli jatkuva puuttuminen muiden vieraiden asioihin – jopa kaukana omilta rajoiltaan …

 

Kaikesta tuosta luopuminen tai yrityksestä luopua, trumppismina on koskenut kipeästi maailmanpoliisiroolin [8 luojia ja ylläpitäjiä – varsinkin sotateollisuutta, joka on suuressa mittakaavassa koko Yhdyvaltain kansantaloudessa [9 – ”pitää sotia” on motto, jotta asekauppa käy.

 

Tämän ”Amerikka ensin” Trump halunnee – alun alkaen, tosin sotahaukkojen mieliksi on järjestellyt muun muassa Syyrian pommituksia, mutta myös lopettamalla CIA' n salaisia kapinajärjestöjen aseistamisoperaatioita [10.

 

Yllä mainituista saattaa löytyä syy-yhteydet tähän mediasolmuun, jonka takana saattaa olla todellisuudessa sotahaukkojen konklaavi, joka käännöksen mukaan haluaa Trumpin pois – ”tavalla tai toisella”!

 

...

..On aika ajatella meillä täällä Suomessa - idän ja lännen vedenjakajalla, mihin kuulumme ja mihin vähemmistöpoliitikot ajattelemattomuudessaan haluavat [11 – tämän estämiseksi on onneksemme Suomen kansan suuri enemmistö, joka näkee tilanteen väkevänä US-johteisen Naton kielteisyytenä [Kuva 3.]

 

nyt on meidän suomalaisten aika vaikuttaa seuraavissa eduskuntavaaleissa. Kansalainen – on aika toimia, valitse huolella ketä äänestät, kyseessä ovat lopulta lapsiemme ja lasten lapsiemme tulevaisuus.

 

Viitteet:

[1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/02/trumpmedia.html -

[3 Katso US_P/IL [~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/260594-trumpmedia-kay-sotaa-perinnemediaa-vastaan#comment-3951170 - - kommenttina]

[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/06/vihaa-valhetta-ja-muunnelmia.html -

[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/12/valheiden-perinteiden-ja-vastamedioiden.html -

[5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/08/totuus-hetken-piina.html -

[6 ~ https://en.wikipedia.org/wiki/McCarthyism -

[7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/07/lannenmies-koettaa-luhistaa-putinin.html -

[8 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/maailmanpoliisi-yhdysvallat.html -

[9 ~ http://voima.fi/artikkeli/2011/muutaman-biljoonan-bisnes/ -

 

[10 Trump käski lopettaa CIA' n salaisen aseistamisprojektin ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005297252.html -

[11 Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon ilman kansanäänestystä ~ https://yle.fi/uutiset/3-7696313 -

.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 178394

 

DOC trumpmania_07092018.doc – OpenOffice Writer

PVM 07092018

 

843_7776 – 10:43_12:16