|1210|ii |2450|385736|ez

leopard3.jpg
 

Kuva: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009329804.html - |e

 

***

 

YLE --  "Der Spiegel: Isis tuhonnut useita taistelupanssareita – Suomen panssarivoimien pääaseesta löytyi heikkous

Saksalaislehden mukaan Isis on tuhonnut jopa yli kymmenen Leopard-vaunua al Babin kaupungissa Syyriassa käydyissä taisteluissa." -

 ~ https://yle.fi/a/3-9400329 -, toimittajana Yrjö Kokkonen.

 

 

 

Suomi lähestyy jo olemusta slaavisodan osapuolena - Venäjää, rajanaapuriamme vastaan! -seuraukset nähdään lähitulevaisuudessa!

-näin kiihdytetään suomalaisia joukkopsykoosin tahdissa yhä lähemmäksi 1941-uhoa .. 
 
 
 
default_user_icon.svg
 
-IJL-Productions luvalla2023-01-20  --   09:53:30
 

[U - versio II] PROLOGI - [ ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - | ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17569568/a-on-yha-syvemmassa-emvastakkainasetteluemssa---lannen-ja-idan - ]

HS: ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000009337271.html - HS-otsikoituna näin:
"Saksan pitäisi sallia Leopardien antaminen Ukrainalle
Leopard-taistelupanssarivaunuja Ukrainalle antava eurooppalainen yhteenliittymä osoittaisi, että Eurooppa pystyy toimimaan myös ilman Yhdysvaltojen antamia aseita.
"
-HS-pääkirjoitustoimisto


.. ei vain taistelupanssarivaunu itse Ukrainan slaavisotaan, vaan ratkaiseva, mutta empivä länsiohjattu liike kohden vahvempien tappoaseiden eskalaatiota, konfliktiin, joka on "sisällissotamainen" - eikä pitäisi liittyä mitenkään itä-slaavien ulkopuolelle >

~ https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/166715-slaavilaista-rulettia-onko-ukrainassa-voittajia/ -


Ukrainassa vaikuttaa niin itäinen kuin läntinen tahtotila - noin kuusimiljoonaisena venäläismielisyytenä |1 kuin kansalliskiihkoisuutena |2 .. 

HS-kirjoitus: ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009336396.html -, otsikoituna näin:
"Saksa asetti Leopard-avusta Yhdysvalloille ehdon, maa kuitenkin empii"
-toimittajana Ilona Tyystjärvi.

.. 'läntistä käärmettä pyssyyn' tappavien aseiden joukko- ja sotapsykoosina - lisää taisteluvoimaa, enemmän ukrainalaissiviilien kärsimyksiä - mutta niin Saksa kuin Yhdysvallat empivät, sillä pelko jäytää jo ydinsodasta, nyt Venäjä on jo tosissaan.


Meillä eikä muillakaan ole nyt varaa 1941-uhoon!
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/niikko-haki-rauhaa-ja-halla-aho-lietsoo.html - ]

Maailmanrauhallisesti tahtotilan lännestäkin pitäisi olla puolueeton rauhaan tähtäävä tiekartta, jota nyt ehkä jo Turkista ja Kiinasta suunnitellaan, näiden ollen jopa realistisia koko itä-slaaviongelman ratkaisuksi - molemmat slaavisodan osapuolet kuuntelevat tarkoin mitä näiden kahden mahdollisesti yllättävästi yhteistyöstä voisi lopulta vielä syntyä!

 

 

Eurooppalainen rauha rakennetaan yhdessä sen kaikkien valtioiden kanssa

 

Euroopan suurin valtio on ylivertaisesti Venäjä, niin asukaslukuna kuin maapinta-alana ja energia- ja raaka-ainevaroineen, unohtamatta ravinnontuottopotentiaalia .. nämä tärkeät meidän kaikkien Elämälle ehdottoman merkittävät asiat on syytä tunnistaa ja huomata myös YLE' n |E toimittajan Seija Vaaherkummun kuin kansanedustaja Antti Häkkäsen mielikuva- ja mielikuvitusmaailmassa - katsokaahan tämä ~ https://areena.yle.fi/1-63224091 - !

 

 

Merkittävä ajassa sivujuonne - |E YLE-manipulaatio esittäytyy tässä erinomaisella tavalla - miksi juuri nyt?

https://areena.yle.fi/1-50828779 -

IJL-kommentti: Presidentti Urho Kekkonen kävi omia pelejään ylläpitääkseen valtansa ja Suomen kansan herran nuhteessa, mutta turvallisesti puolueettomuudessa, jossa ei sekaannuta vieraiden omiin sisäisiin asioihin sekä merkittävien kauppavirtojen työllistävyyksissä. Näiltä ajoilta vanhan ajan vallattomuudestaan kateelliset russofobistit keksivät sanan - suomettuminenTaistelupanssarivaunu!

On taisteluväline, jolla raaistetaan sotaa - se tuo iskuvoimaa, tuhovoimaa ja edelleen myös siviilien lisäkärsimystä |3, sillä ideaaleja vaunuja ei ole, jotka vain tuhoavat vihollisia!

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/kaikissa-sodissa-karsivat-eniten-aina.html -


Tuon Ukrainan sodan kiihdyttäminen lännestä - Suomestakin - kokee hiljalleen peruutusvaihteen löytämisen järkevyyttä, tahtotilaa rauhasta kuin estoa suuremmalle hallitsemattomalle suur-sodalle,

.. sillä Venäjä on nyt tehnyt päätöksensä ja hoitaa asian sellaiselle tasolle, jossa Ukrainan noin kuusimiljoonainen venäläismielinen väestön vähemmistöosa saa elää, toimia ja lisääntyä rauhassa,

.. ja jopa yhteistyössä itse ukrainalaisten kansallismielisten kanssa -

- eri "murrekielisten" (venäjä - ukraina) hoitaessa yhdessä kieli- ja kulttuurikysymyksetkin kuntoon, jotta rauha palaa ja Ukrainasta muodostuu uuden aallon valtio, joka ymmärtää tosiasiat viisauden aluksi --


lainattuna kuuluisaa Suomen presidentti Juho-Kusti Paasikiven kiveen hakattua arkivaltioviisautta.

Ukraina voisi olla ilman taistelupanssarivaunuja nyt uudella tiekartalla kohden sellaisen yhtenäistyvän Euroopan välimaastoa, joka tasoittaa niin itä-slaavien kuin muun eurooppalaisuuden erinäköisiä elämänmalleja -

.. Ukraina seisoo idän ja lännen vedenjakajalla kuten Suomikin,

- jonka ainoa oikea tiekartta rauhan jatkumiselle meilläkin on olo ilman lännen sotakonetta - Natoa, jota Ukrainakaan ei tule Naton jäsenenä lopulta olemaan, mutta ehkä joskus osa EU' ta kuten joskus vieläkin myöhemmin itse Venäjäkin, sillä EU-Euroopalle on eduksi, jos Venäjä ei lipsahda kokonaan, vain sopivasti kiinalaisten taskuihin.

Nyt kääntyvät historianlehdet - ja näin herätään lopettamaan idän ja lännen välinen toistaiseksi kiihtyvä vastakkain asettelu, ja näin estämään mahdollinen suur-sota, jopa ydinsota.


Maailmamme on muuttumassa moninapaiseksi, eikä yksikään yksittäinen valtio enää pakota muita -

.. ei taloudella, ei kiristelyillä, ei pakotteilla eikä aseinkaan - sillä asein rauhaan pakottamisen erikoisvaltio Yhdysvallat |4 sai oppitavoistaan karvaat tappiot Afganistanista Irakin ja Libyan kautta Syyriaan - noissa maissa us-asein rauhaan pakottaminen ei tuottanut tulosta, vain siviilien kärsimystä!

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/rauhaa-vaikka-vakisin-slaavisotaan.html -


Taistelupanssarit nyt jäihin ja vilpitön avaus rauhan puolesta*, sillä lopulta molempien osapuolien kansat sitä todellisuudessa haluavat - ja näin myös jälleenrakentaminen kaikkien osapuolien yhteistyössä voisi alkaa - kiinalaisrahoituksella!

 

 

EKSTRA LEOPARD

 

Virkaa tekevä nopeasti 1941-uhoistunut puolustusministeri Mikko Savola uhkuu Helsingin Sanomissa:

"

Puolustusministeri Savola: Suomi ei kerro Leopardien lähettämisestä, vaikka asiasta päätettäisiinkin

" -löytyy linkin ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009337065.html - alta, HS-toimittajana Elina Kervinen.

 PS


HS: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009338948.html -, otsikoituna näin:

 "Suomi osallistuu Ukrainan koulutus­operaatioon Puolassa enintään 50 sotilaalla
Suomi on jo aiemmin elokuussa lähettänyt EU:n ulkopuolelle Britanniaan 20 kouluttajaa kouluttamaan ukrainalaissotilaita.
"
-toimittajina Teemu Luukka ja Ilona Tyystjärvi.

 

 

 

Kansakuntamme huoli kasvaa kiihtyvästä mediapoolin luomasta sotapsykoosikehityksestä --- 
Näinkö Suomi siirtyy Ukrainan slaavisodan osapuoleksi - Venäjän rajanaapurista?

 

 

|e  -- IS: "Saksan varastoimien Leopard-vaunujen kunto surkea – taistelu­valmiita vasta vuoden kuluttua"

 

|U ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/kiihtyyko-vastakkain-asettelu-idan-ja.html - 

 

 

 

 

|  16  SUOMI24  69  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |

 

 

__

 

       Kirjoittaja Ilkka Luoma

 

ILU_hymy.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ILU-MEDIA

IJL-Productions