1109 | 2278 | 345851 |

peace.jpg
 

Kuva ~ https://besthqwallpapers.com/fi/download/original/142760 - 

 

***

..

Miten Peace-merkki istuu Ukrainan sotaan?

on aika perehtyä aidosti vallitsevaan tilanteeseen - maailma muuttuu nyt nopeasti ja uhkakuvat manipuloituvat mediasta kuin jo itsestään - juuri meille suomalaisille, vaikka todellisuus saattaa olla aivan toinen - ei ole siis aika luopua sotilaspoliittisesta puolueettomuudesta ja Peace-merkistä.
 
 
48x48_20191004131740879.jpg
 




19.05.2022 - 13:30

 

Suomen tunnetuin rauhanaktivisti ja Peace-merkin käyttäjä on yksi pisimpään eduskunnassa istunut kansanedustaja - sosiaalidemokraatti Erkki Tuomioja, joka ryhtyi sittenkin "sotaministeri" PM Sanna Marinin ohjeistamana (?) Ukrainan sodan taakse ja äänesti Natoon liittymisen puolesta.

Puolue- ja ryhmäkuri voitti tässä rauhan aatteen - entä Tuomiojan ymmärtääkseni hyvä ystävä - professori Heikki Hiilamo, joka sanaili Yleisradiossa 
https://yle.fi/uutiset/3-12446571 - , otsikoltaan ja ingressiltään näin:

"Heikki Hiilamon kolumni: Rauhanpuolustajan hätähuuto

Kun hyökkäyssota alkaa, rauhanpuolustaja häviää. Ei ole oikein vaatia Ukrainaa lopettamaan sotaa, kun Venäjä hyökkää – tai vastustaa asevarustelua ja liittoutumista uhan alla. Mutta mihin loppuu se kierre, jossa uhkaan vastataan aina uhalla?"
--

Professori Hiilamo ei ilmeisesti ymmärtänyt tai noteerannut amerikkalaisten jatkuvaa hyökkäyssotaa vuosina 2001-21, kun USAF ja US Army sotivat yleensä ilman mitään kansainvälisen yhteisön mandaattia kaukana omilta rajoiltaan. Tuolloinkaan ei arvattavasti arvostetun rauhanaktivisti Hiilamo' n maailma romahtanut.

Herää kysymys onko siviiliuhrien kansallisuudella jokin inhimillinen prioriteetti suomalaisten |1, Hiilamo' n ja tässä sodan uutisoinniltaan yksipuolistuneen "laatumedian" silmissä, kun tiedetään näiden useiden amerikkalaishyökkäyssotien - Afganistanista Syyriaan - siviiliuhrien määräksi kaikkiaan noin 100 000!

.

|1 Näin TP Sauli Niinistö "hevosteli" Venäjän presidentti Vladimir Putinille: 

"

Presidentti Sauli Niinistö* SVT:lle: "Sanoin Putinille, että pommitatte lapsia" –

" - linkin ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/presidentti-sauli-niinisto-svt-lle-sanoin-putinille-etta-pommitatte-lapsia-venajan-presidentti-vastasi-hiljaisuudella/8428178 - alta löytyy lisää.

.

Mikä laukaisi juuri nyt Heikin huolen, onko kyseessä media luoman Venäjän uhan, pelon ja voimalla manipuloidun yksipuolisen Ukrainan sodan mediapaatoksen aikaansaannos |2, johon tohtoritutkinnon käynyt viisaus lamaantui?
.
|2 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17205511/venaja---ukraina-west-media-trolling-manipulation-kiihtyy! -
[T-1]

..
Mikä kaatoi kahden niin suuresti arvostetun rauhanaktivistin psykologian - jotta syntyi tietyn tyyppisten sotien "hyväksyminen"; mikä kaatoi psykologisesti niin vahvan ja pitkäaikaisen rauhanaatteen - ehkä molemmilta?

Sotapsykoosin käänteisinflaatio ja piilovaikutus oman turvallisuustunteen alitajuntaiseen romahdukseen, jolloin ryhmäpsykoosi tarttui pelon taltuttajaksi?
--

 

|* 18 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/92864/alustiko-tp-sauli-niinisto-raskaan-vahattelyvirheen-kremlin-kirjeesta?changed=1653369603 - 187

.



PSTarvitseeko ihmiskunta aina sotansa - kun vastakkain asettelun [ 673|3211 https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - ] paineet nousevat räjähdyspisteeseen?

 

 

..

EPILOGI

 

Suomalaisten silmät ovat avautumassa meneillään olevasta väkivahvasta mediamanipulaatiosta ja Venäjän uhan luonnista --- 

 

Turkki opastaa: 

 

He eivät halua tulla taistelemaan Suomeen - venäläisiä vastaan. Turkki näkee Euroopalle eduksi suomalaisen sotilaspoliittisen puolueettomuuden, joka pitää edes Pohjois-Euroopan rauhallisena. 

 

Btw. Voisiko media lopulta kertoa julkisesti ja asiapohjaisesti miten Venäjä on uhkaillut meitä vaikkapa viimeisen 20 vuoden aikana?

.



..
68244