sipila3.jpg

En minä valehtele - olen kristitty ja harras uskovainen -näin mekin uskomme?

 

... Kova väite. Valehteleminen tulee voida osoittaa. Pääministeri on nyt vastaajan asemassa, jos vaikkapa Jussi Halla-aho lyö valehtelusta todisteet pöytään, muutoin todisteiden puuttuessa Juha Sipilä, Kokoomuksen valtiovarainministeri Petteri Orpo ja ulkoministeri Timo Soini ** vain kiistävät valehtelunsa perättömänä!

 

Sininen haave on nyt alle virhemarginaalin, eli ~ 1,3 prosentin kansalaiskannatuksessa. Sinisen unelman ohjaksissa ovat ministeri-audien ovenkahvoihin takertuneet sinistyneet ministerit ja eduskunnan poistuva puhemies Maria Lohela.

[* ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005420742.html -

 

 

Maria on syyttömänä syntynyt poikien salakerhoon, jossa europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon demokraattista valintaa Perussuomalaiset puolueen johtoon ei haluttu tunnustaa – syntyi sininen haave. Se vain on niin mukavaa olla nuijan varressa kiinni.

 

 

Sininen romahdus ja nousu Feenix-linnun lailla?

 

Seuraava mielipidetiedustelu on hyvin kiintoisa, sillä Sininen väittää keränneensä vaadittavat 5.000 kansalaiskannatuskorttia – ovat ministeriötarkistuksessa, tosin PS haluaa ne myös katsastaa, että voi antaa potkut heille, jotka kannattivat sinisen haaveen puolueistumista 17. puolueeksi Suomeen.

 

 

Entä Jussi, joka on yhä voimallisemmin reviiripuolustaja?

 

EU-Euroopassa puhaltavat uudistumisen tuulet, itsenäistymisen tuulet – asiakritiikkinä tähdättäessä evoluution vuosimiljoonaiseen reviiripuolustukseen. Samankaltaiset haluavat kokea keskinäissolidaarisuutta, yhteyttä olla keskinäiset ja halusta torjua ulkoiset tuntemattomat. Nämä aiheet voimstuvat – nyt mitä ilmeisimmin myös Tsekin tasavalta, muiden Saksan, Ranskan, Itavallan, Hollannin ja Englannin jatkoksi … olemmeko muuriutumassa reviireillemme?

 

 

Jussi Halla-aho on reviiripuolustaja

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/03/jussi-halla-aho-on-edelleen.html - ]

 

soini1.jpg

"Olimmeko koskaan aidosti kavereita - Timo,huomasitko älykkyyteni itseesi nähden?" - fiction

 

Entä Juha Sipilä, joka on Paavo Väyrysen pihdeissä?

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/10/sipilalla-hata-kadessa-vayrynen.html - ]

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2017/10/paavo-vayrynen-tasapainottaa-suomen.html - ]

 

Miten käy mahdollisesti tulevan hallituskriisin, uuden hallituksen – ehkä jopa ennenaikaisten eduskuntavaalien, kun Väyrynen palaa eduskuntaan ja ei ilmeisesti Keskustan eduskuntatyhmään – vaan omaansa Kansalaispuolueen pienryhmään – suuren alkuun.

 

Mikäli Sipilä joutuu korvaamaan SOTE-sotkun jälkimainingeissa Kokoomuksen SDP' llä – niin miten asemoituu ”audeihin takertuneet” sinistyneet - saavatko hekin lähteä ja entä natottajaksi ryhtynyt RKP, kristilliset arvoinensa ja sitten … saadaanko edes sataa täyteen – joudutaanko yllättäen turvautumaan Perussuomalaisiin? [!] - hyväksyvätkö demarit perussuomalaiset?

 

orpo2.jpg

"Kuka minut poloisen tähän sote-sotkuun oikein leipoi -Jyrki, prk ... ei kait. On niin orpo olo!" -fiction

 

Paljon nähtävää on luvassa! Ehkkä kansakin innostuu ja ennenaikaisiin eduskuntavaaleihin saadaan ennenkokematon äänestysvilkkaus eli demokratia saadaan paremmin toimimaan!

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU T BL BL BL FB FB FB BLOG 154396

 

DOC sipila_valehteli_24102017.doc – OpenOffice Writer

PVM 24102017

 

322_3120