nato99.jpg

 

Suomessa media on ottanut kunniakysymykseksi manipuloida väkevästi kansakuntaamme Venäjän uhalla [1, saadakseen kansakunnaltamme hyväksynnän Nato/US voimistuvalle vastakkainasettelulle, idän kanssa. EU-Eurooppa jää pahaan välikäteen – täällä on käyty I- ja II-Maailmansota, toki täältä ne myös aiheuttaen.

[1 Verhottua uhan luontia – venäläisistä, jotka ovat Suomessa ¨ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005566298.html -

[1 Nato uudistaa Venäjän uhkakuvansa ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005566832.html - *

 

 

EU valtioiden voimamies – Saksa tietää mitä merkitsee sota, totaalinen sota venäläisiä vastaan. Venäjä on liian suuri voitettavaksi tavanomaisin asein, tänäänkin – kaikki sotakoneet ovat hyytyneet aroille, pakkaseen ja mutaan.

 

Hyökkääjälle on lopun hoitanut kriisissä massiiviseksi kasvava ”venäläis-armeija”, joka jauhoi viimeeksi Saksan sotakoneen - Wehrmachtin silpuksi Itärintaman sodassa, joka oli maailmanhistorian verisin ja julmin. Saksa ei halua enää sotaa Venäjän kanssa.

 

 

USA on julkistanut uuden ydinaseopin, jossa taktiset ja operatiiviset atomiaseet astuvat kehiin ja aktiivisempaan käyttömahdollisuuteen [2

 

Perusteluksi mainitaan, ettei Venäjä pelkää US-strategisia ydinaseita, sillä ajatellaan, ettei niitä uskalleta käyttää. Tosin maailmassa on vain yksi valtio, joka on käyttänyt atomipommeja ja nämäkin lähinnä siviilejä kohtaan – Japani 1945, jonka jälkeen alkoi kilpajuoksu Korean niemimaalle.

[2 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10057362 -

 

 

USA lietsoo eurooppalaisia EU-Nato-kumppaneitaan lisäämään asevarustelua

[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-10075947 - ]**

 

Itämeri on nyt myös polttopisteessä – epätasapainoa kuvastaa hyvin sukellusveneiden määrät – Nato valtioilla yhdeksän ja Venäjällä kaksi. Venäjä on alakynnessä kaikilla laidoilla, muutoinkin – ainoastaan strategiset ydinsukellusveneet ovat pitkän vaaksan edellä lännenmiehen vastaavista – tämän näyttää Natokin tunnustavan, sillä he arvioivat huomisen sodan olevan 80 prosenttisesti vedepinnan alla [3.

[*... Tälläkin tavoin asettaudutaan Euroopassa vastakkain. Haluammeko olla 1300 kilometrin osalta vastakkainasettelussa idän kanssa, olemme lähellä Kuolan niemimaan Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtia. Mitä se merkitsee? Miksi US lietsoo kaukaa valtameren takaa eurooppalaista vastakkainasettelua? Miksi US käy jatkuvaa sotaa, hyökkäystä ja taistelua ympäri maailman? Eikö se ole perimmäinen syy lisääntyvään aggressioon ... ? ” - Ilkka Luoma

[3 ” … Naton sotilaskomentajan vastuualueesta 80 prosenttia on veden alla”, sanoi Jens Stoltenberg. Lisääntyneet havainnot Venäjän sukellusveneistä Atlantilla ja Pohjanmerellä ovat vaikuttaneet Naton uhkakuvien muutoksiin. Asiantuntijoiden mukaan niiden taustalla ovat myös Yhdysvaltojen hallituksen uudet turvallisuus- ja puolustusstrategiat, joissa suurvalta-asemiaan vahvistavat Venäjä ja Kiina nähdään Yhdysvalloille suurempina uhkina kuin terrorismi … ” -14.2.-18 Kari Huhta/HS

 

barbarossa.jpg

Oli aika, jolloin haaveilimme suur-Suomesta - 1941

 

Suomelle viesti – olette mukana ja asia kuuluu myös teille!

 

Totta. Me menimme ilman eduskuntakäsittelyä solmimaan Nato – Isäntämaa pöytäkirjan. Nato tarvitsee Lapin lentokentät. Muistammeko kun annoimme koko Pohjois-Suomen Saksan sotakoneelle 1941.

 

Syy oli selvä, meidät houkuteltiin helposti – ”helppoon” revanssiin ja Saksan kolmannen valtakunnan Barbarossa-hyökkäykseen mukaan, Neuvostoliittoa vastaan. Alkoi Jatkosota osaltamme, jota alussaan toiveikkaana kutsuttiin Kesäsodaksi. Hävisimme sen tai voitimme lopulta puolustautuen, kun palasimme valloitetuilta alueilta.

 

 

En nyt?

 

Meillä media on aloittanut ennennäkemättömän Natoon manipulaation [5, ehkä sitä kiihdyttää presidenttipestinsä uusinut Sauli Niinistö, jonka Nato-kanta on kansalle epäselvä [6.

 

Sauli lupasi kansanäänestyksen Natosta, jos se tulee ajankohtaiseksi. Asiantuntijat sodan varjoista kaukaa historiasta toivovat, ettei presidentti Niinistö ole ”uus-erkkolainen[7, joka syöksi osaltansa meidät aikanaan Talvisotaan.

 

Emme ymmärtäneet 1938-39 mitä merkitsee huolellinen ulkopolitiikan diplomatia, emme osanneet neuvotella ja kaiken päätteeksi luovutimme Blenheim-ilmavakoilukuvamme Leningradin puolustusvyöhykkeeltä Saksan kolmannelle valtakunnalle syyskuussa [?] 1939.

 

Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalin sai tuon luovuttamisen selville 15.11.1939 – tuolloin ”katkesi kamelilta” se kuuluisa selkä – ja Talvisodan todelliset hyökkäysvalmistelut alkoivat … kohta paukkui Mainilassa.

 

 

Meillä ei ole mitään syytä ryhtyä Naton aseenkannattelijaksi – me emme halua olla taistelualusta vastakkainasettelijana! [8

 

On aivan varmaa, että me olemme se ensimmäinen kohde, jos suurkatastrofi laukaisee suursodan [9. Pientä sotaa ei meillä voida käydä, jokainen sota rajallamme on aina suursodan makuinen – siitä pitävät huolen Kuolan niemimaa ja Leningrad oblastin puolustusvyöhyke.

 

Erityisesti Kuolan asema on Krimin kaltainen. Venäjä pitää niistä kiinni – vaikka ydinasein – taktisin, vastineena Yhdysvaltojen vastineeseen kehittää ja lisätä juuri taktisten atomiaseiden näyttöä ja mahdollista käyttöä [10.

 

 

Meillä on vain yksi vaihtoehto – ja kansakuntamme tietää tämän tarkasti – hyvin tarkasti

 

Nato-fanaattiset väittävät, ettei Natosta ole käyty keskustelua [!][11 – ja väkevimmät natouskovaiset veisivät Suomen Natoon – jopa väkisin – ohittaen kansanäänestyksen [12. Näitä sotakiihkoilijoita on lähinnä Kokoomuksessa ja ehkä demareiden Liisa Jaakonsaari (?) ---

[12 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/12/koppalakkiosasto-kokoomuksesta-kurvaa.html -

 

 

Useat sotilasasiantuntijat ovat Natoa vastaan,

 

jopa niin, että liittoutuminen Venäjän kanssa olisi viisaampaa [13; tämä edustanee sitä toista äärilaitaa – ja sitäkään me emme tarvitse. Me tarvitsemme sotilaallisen liittoutumattomuuden – olemalla välittäjä, sanansaattaja ja jopa neuvottelija.

 

Meille tarjottiin verohotusti Peking-johdannaisena välittäjän roolia Korean niemimaalle toukokuussa 2017 [14 – meidän johtopoliitikot eivät sitä huomanneet.

 

 

Miksi meidän media lietsoo Venäjän uhkaa, jopa vihaa, kaikin keinoin?

[ ¨ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/02/venajasta-luodaan-hyytavaa-uhkaa.html - ]

 

nato88.jpg

 

Tällä yritetään pelotella kansalaisiamme taipumaan natottajien tavoitteisiin viedä Suomi lännen sotakoneeseen – täällä idän ja lännen vedenjakajalla [15.

 

Olemme erikoisasemassa, emme ole sitäkään varten, että suoritamme ilmavoimillamme Nato-Viron puolesta taistelulentoja [16, tuolloinhan viholliseksi muotuisi vain ja ainoastaan Venäjä. Me emme voi kantaa vastuuta eestiläisten kukkoilusta entistä isäntäänsä kohtaan -olivat venäläiset sitten aikanaan kuinka tylyjä tahansa itse virolaisia kohtaan.

 

 

Me emme luovuta maatamme lännen sotakoneelle

 

Meidän on uskottavuutemme siteeksi purettava Nato-Isäntämaa pöytäkirja [17 ja näin saavutamme uskottavan aseman jopa suurvaltojen välisten sanansaattotehtävien hoitamiseen. Tuo Pohjois-Korean neuvotteluilmoitus ”paperikonevelan” maksamisesta oli koepallo – Kiinasta. Kävelimme tuo koepallon ohi.

 

 

Suomalainen tie

 

Kehitämme oman armeijamme sellaiseksi, ettei mikään ilmansuunta suunnittele rajanylitystä, ilman lupaamme, ei idästä eikä lännestä. Tähän tehokkuuteen meillä on suuret mahdollisuudet.

 

Yksi Euroopan suurimmista reserviarmeijoista, tehokkaat aseet ja vahva isänmaallinen kotiemme puolustushenki. Armeija saakoot kaiken sen mitä tarvitsee, mutta ilman Natoa ja ilman Venäjää.

 

Venäjä luottaa meihin paremmin, kun luovumme tuosta Isäntämaa pöytäkirjasta. Siitä luopuminen on suuri valtiomiesteko, joka takaa kansakunnallemme jatkuvan rauhan, joka on nyt jo kestänyt yli 70 vuotta.

 

Emme tarvitse edes Ruotsia – he tarvitsevat meidät, ovat saaneet elää suojaisan selkämme takana rauhassa jo 200 vuotta, jolloin luovuttivat meidän itäisenä maakuntana suojavyöhykkeeksi itsensä ja tsaarin väliin.

 

Ainoat sotilaat, jotka olivat Torniossa, olivat saksalaiset, joille muutoinkin ruotsalaiset toimittivat kuulalaakerit ja rautamalmin. Ruotsi pysyi puolueettomana – käyden kauppaa kaikkien kanssa 1939-1945 – valtioviisautta?

 

[*...nyt pärisee uhmakkaasti Naton hyökkäävä sotarumpu. Suomea väännetään jo sotarintamaksi. Kuten aiemmin todettuna Suomi halutaan mukaan Naton taistelualustaksi, hyökkäyspoluksi ja ponnahduslaudaksi itään. Hyvin tiedetty Venäjän ainoa ylivoimatekijä ja tasapainottaja - vedenalaisuus - on nyt julkisestikin hyväksytty Naton sota-alustalle... ” -Ilkka Luoma

 

EKSTRA

LAUANTAINA, TOUKOKUUTA 28, 2016

Suomea viedään vähittäin ujuttamalla Natoon

(Kansallinen Kokoomus tai ainakin puheenjohtajakandidaatti Elina Lepomäki ilmoitti nyt rehdisti ja suorin sanoin – Suomi Natoon jo lähivuosina |1. Kansanäänestys halutaan ohittaa synkimpien kokoomuskoppalakkisten osalta |2, asialla tiukastinatottavat: kansanedustajat Ilkka KanervaBen Zyskowicz ja Pertti Salolainen ja eduskunnasta pudotettu Kimmo Sasi)

~ https://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/05/suomea-viedaan-vahittain-ujuttamalla.html -

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB FB BLOG 162227

 

DOC nato_kiihdyttää_15022018.doc – OpenOffice Writer

PVM 15022018

 

1924_9086