halla4.jpg

"Olisinpä oivaltanut jo tuolloin vuonna 2013 - mutta en, nyt politiikan hoito on jäähyllä ja odotellen pääsyä hillotolpalle ... " -fiktioituna Timo Soinin nykypäivän mietteitä. Kuvassa oikealla radikaali reviirinpuolustaja Jussi Halla-aho.
 
 
*


FB 2 - FB 1
...

Jotain poikkeavan radikaalia - PersuKeskusta seuraavista vaaleista!
 
Tarkastellaan tässä kotimaisen politiikanhoidon lähihistoriaa --- 
...
[2013] YLE Aamu-TV:ssä kohtasivat tuore Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo sekä kokenut kehäkettu Keskustasta – Riikan kolleega Timo Laaninen. Kansan riveistä on kuulunut ääniä yhdistää nämä kaksi puoluetta – jolloin Suomi saisi yhden ylivoimaisesti suurimman puolueen – sanotaanko toivorikkaasti kansanliikkeen – Persukeskustan.
YLE Aamu-TV:n keskustelu tuki tätä kahden nykyoppositiopuolueen yhdistämisaatetta, siksi samasta nuotistosta molempien puoluesihteerien puheet olivat, varsinkin loppupuolella – ”malttia, luottamusta, haastetta ja toivetta”.
 
Vähemmän puheita – enemmän tekoja!
Nyt ollaan sellaisella portilla, jossa tarvitaan riuskoja otteita; joita varovaisten puoluesihteerien puheista ei kaikunut – joko ei ymmärretä, tai ei uskalleta ääneen sanoa tai mikä pahinta – ei edes oivalleta.
 
Vahvat hallitukset -aikakausi
Suomessa on aika siirtyä vahvojen hallituksien aikakauteen -sellaisen voisivat muodostaa Perussuomalaiset ja Keskusta, vain kahdestaan – täytyy saada yli 100 paikkaa eduskunnasta. Seuraavista ennenaikaisista eduskuntavaaleista sellainen on nyt tarjolla.
 
Kaupunkilaisten ja maaseutuväen yhdistäminen
Vielä parempaa on yhdistää nämä kaksi alun alkaen agraaripuoluetta, olemmehan muutoinkin miltei kaikki vähintään yhden-kahden sukupolven päässä maaseudun mullasta. Ruokaakin tarvitaan, myös kaupunkilaiset – vaaliäänisaaliista persut hoitavat puolikkaallaan kaupungit ja Keskusta maaseudun, kun Keskusta ei kaupungeissa toistaiseksi yksin pärjää.
 
Mikäli Keskusta alkaa menestymään kaupungeissa, niin persuja se ei tarvitse. Toisaalta siistiytyessään ja todellisiin asioihin paneutuessaan Perussuomalainen kansanliike ei tarvitse Keskustaakaan – mutta juuri nyt heidän kannattaa paiskata rehtiä yhteistyön kättä. Kansa on heille tänään otollisimmillaan. [BLOG]
 
...
Sattuiko hyvin tähän päivään?
 
persukeskusta.jpg
Olisiko Paavosta kekkoshengen valtuuttamana persujen ja keskustalaisten yhdistäjäksi?
 
 
...