who2.jpg

https://www.who.int/emergencies/diseases/novel-coronavirus-2019 - 

 

...

HS

WHO kävi vastaiskuun: Trumpin ja Pompeon virusväitteestä ”ei mitään todisteita”

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006496889.html  - 

..

Ilkka Luoma 7.5.2020 - 12:06
 
USA' sta on aiemminkin esitetty "todisteita" - parhaiten muistamme vuoden 2003, kun tuolloinen US-puolustusministeri Colin Powell joutui isäntänsä ohjeistamana esittämään kestämättömiä todisteita Irakia kohtaan. Tavoitteena noilla erehdyksillä oli saada YK-yleiskokoukselta hyökkäyslupa Irakiin. Lupaa ei tullut - US hyökkäsi tunnetuin seurauksin - Irak vaipui kaaokseen 10 vuodeksi ja ISIS sai syntynsä.


Nyt ei Yhdysvalloista edes esitetä todisteita, vain väittäitä - aina Huawei' sta lähtien

Väitteitä ja syytöksiä - tarkoitushakuisesti. Tavoitteena on säilyttää Kiinaan suunnatulla parjauskampanjalla USA' n maailmallinen mahtiasema, kun US heräsi IMF' n raporttiin*, jossa Kiina todettiin jo vuonna 2014/2015 maailman suurimmaksi taloudeksi - tasa-arvoisella mitttaroinnilla: BKT/PPP.


US' ta riepoo valtava kauppataseen alijäämä Kiinan kanssa!

Samoin saattaa paisunut velka Kiinalle käydä kunnian päälle, sillä Kiina on suurin valtio, joka on merkinnyt US-liittovaltion joukkovelkakirjoja, tosin itsekkäin syin - se on edesauttanut amerikkalaisten ostointoa kiinalaisiin tuotteisiin - niiden edullisuuden vuoksi.

Koronavirus on osa viruksien sukua, jonka perimä jountuu satojen miljonien vuosien taakse - ehkä biologisen elämän alkuajoille saakka (?) Mikään virus ei synny tyhjästä, kukin muunnos on osa jatkumoa, jota evoluutio kehittää satoina viruslajeina - kaikkialla maailmassa. Korona tuli ihmispinnalle nykytiedon mukaan Kiinan Wuhanissa, vastaavasti Espanjan tauti ilmestyi reilu sata vuotta sitten USA' sta ihmistietoisuuteen.

US-presidentti hakee syitä väitteilleen hyvin tarkoitushakuisesti ja tässä US käyttää rahavipua, kuten nyt YK' n alaista Maailman terveysjärjestöä - WHO' ta kohtaan - jäädyttämällä jäsenmaksut**. WHO' n onneksi Kiina lisäsi osuuttaan US maksamattomuuden jälkeen.

US haluaa ylläpitää kaikin keinoin omaa maailmallista valtahegemoniaa - populaatiosuhteella 0,33/7,8. Kiinan vastaava lukupari on 1,4/7,8. EU' n suhde on 0,45/7,8. Ja Suomen 0,0055/7,8
.