koski.jpg

 

 [0

 

Koski sai ansaittua huomiota rehellisyydestään! Kokoomuksen kansanedustaja edustaa lahjakkaasti puolueensa peruslinjaa – kulutuksen kasvattamista, voittojen nostattamista ja hyväosaisten valiintumista ”rahvaan joukosta” -

 

voisiko Koski kuulua samaan sarjaan kovuudestaan kuuluisien ex-kokoomusnuorten Saul Schupakin [1 ja käsistä karanneen väkivaltatapahtuman Jukka Romppaisen kanssa – vahinko ei tule kello kaulassa eikä vahva tunnusta heikompaansa --- Näinkö mennään paremmissa piireissä [2? Susanna – kerrotko äänestäjille?

[0 Koski kuohutti eduskuntaa … ~ https://yle.fi/uutiset/3-10206802 -

[0 Ensimmäinen kohtaaminen … ~ https://areena.yle.fi/1-4252568 -

 

 

Elämme näyttö- ja vertailutaloutta

[ ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250179-naytto-ja-vertailutalous-mita-se-on - ]

 

Kasvuhokema on Kokoomuksen ohella muidenkin puolueiden tunnussävel – vain ”linkolalaiset ja paloheimolaiset” ymmärtävät mitä merkitsee ihmisperäisesti väkivaltainen [3 ympäristötuho, joka väijyy jo ”nurkan takana”.

 

Olemme syöneet huomisen ja huuto jatkuu – luonnonlaki – vahvemman laki, … näin uskoisin edustaja Koskenkin lopulta ajattelevan – fiksuna ylemmyyden tunteella heikompiaan kohtaan – näinkö se menee?

 

 

Susanna tapasi köyhän, syrjäytyneen ja vähäosaisen – kuitenkin ihmisen!

[ ~ https://yle.fi/uutiset/3-10203464 - ]

 

Alussa ensimmäisellä kerralla myötätuntoa löytyi. Nyt tuli seuraava kohtaaminen – empatia näytti lopahtaneen, rehellisyys oli tullut tilalle. Koski edustaa viiteryhmäänsä ylpeänä, oikeutettuna ja äänestäjiensä myötäillen?

 

On todennäköistä, että Susannaa äänesti varakkaat, omaisuudestaan huolehtivat – osan ollen jopa muuriensa taakse kätkeytyneitä tase- ja kassakaappivauraita. Tavaraköyhällä ei ole asiaa noihin bileisiin.

 

 

Materiaalisesti köyhä voi olla henkisesti rikas

 

Samoin henkisesti köyhä saattaa olla materiaalisesti rikas – upporikas, jolloin silmät muurautuvat umpeen – näkemästä epämiellyttävää. Vain säilyttämisen ja omaisuusturvaamisen huoli auttaa huolehtien näkemään vain sen varallisuuden, jolla erottaudutaan nykyajan näyttö- ja vertailutaloudessa. Näinkö Susanna se menee?

 

Sinulla Susanna on oikeus puolustautua ja selostaa evoluution vahvemman lain olevan ihmiskunnan pelastaja ja populaatiovähentäjä – mikäli elämänohjeesi perustuvat tähän evoluution vuosimiljoonaiseen kehityskulkuun.

 

Mikä on Kokoomuksessa, eduskunnan ryhmäkurissa ja omassa vaalipiirissä Susanna Kosken järjestysnumerot? Järjestysnumeroista huolimatta jokainen ihminen on laulun arvoinen!

 

 

...

Viitenumerot:

[1 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/123560-prototyyppi-kokoomus-astui-parrasvaloihin -

[2 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/124141-menkaa-ja-rikastukaa-deng-ja-kokoomusnuoret-ry -

[3Antroposeenissä ihmiset käyttävät väärin valtaansa suhteessa ei-inhimilliseen maailmaan, lähinnä tyydyttäen toissijaisia tarpeitaan ja alati kasvavia materiaalisia halujaan. Yleisesti hyväksytystä ihmiskeskeisestä maailmankuvasta johtuen vallan väärinkäyttöä ei tulkita väkivallaksi vaan kehitykseksi. Elonkehä ei kuitenkaan ole

olemassa pelkästään ihmisiä varten. On siis aika määritellä väkivalta uudelleen … ” ~ https://journal.fi/tt/article/view/70304/31298[Tieteessä tapahtuu 3/2018] -

 

 

EKSTRA

~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2013/09/papinkaapuinen-rautakypara.html -

 

 

MIELIPIDEKIRJOITUS

 

Rehellisyyttä arvostaen,

 

Kansalaiskirjoittaja Ilkka Luoma

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 170013

 

DOC koski_17052018.doc – OpenOffice Writer

PVM 17052018

 

362_3562