seksi3.jpg

Kuva: ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ff7de010-231d-47b3-8904-0487a4644ac0 - 

 

...

HS

Suomalaiset ovat seksin suhteen vapaa­mielisempiä kuin koskaan: Naisten kumppaneiden määrä on seitsen­kertaistunut 1970-alusta

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006200188.html  - 

.

Ilkka Luoma 10.8.2019 - 14:51 kommentti
 
 
Seksi on evoluution luoma huipputuntemus, jotta se eli "evoluutio saisi nauttia omasta kuolemattomuudestaan" - sillä suvun jatkuessa polvesta toiseen - kulkee sen mukana myös evoluutio, ja näin se säilyy "ikuisena"*. 

Seksi on miellyttävää, kun siihen on halua niin naaraalla kuin uroksella. Eläinkunnassa uros käy kiimassaan niin kovana, että se joutuu usein kamppailemaan oikeudesta jatkaa sukua - joskus kamppailu oikeudesta vie sen hengen. 
Hengenlähdön taistelua saattaa naaras seurata vierestä - ja antautuu omassa kiimassaan voittaneelle urokselle. 

Rauhallisemmassa ympäristössä urokselle riittää kilpakosijoiden hätyytys loitommalle ja naaraan nuuhkaisu riittää ja oikean tuoksun ilmaantuessa - avautuu oikeus suorittaa akti ja näin evoluutio jälleen hymyilee, kun lisääntyminen on laitettu käyntiin. 

Edellä olevat olivat luonnon kovia faktoja. Meillä ihmisillä on omat tavat ja keinot ... ja tavoittelu on joskus kehittynyt myös väärään suuntaan - sillä kyllä miehenkin on syytä valmistella ja varmistautua naisen halusta olla yhdessä ... siihen on omat merkit, joita tulisi osata tulkita. Merkkejä voi toki vahvistaa miehen taholta. 

Ehkä nyt naisten tulkintaan liittyvät viestit ovat vapautuneet, kun uutisen mukainen kumppaneiden määrä on lisääntynyt. Ehkä nykyajan miehet osaavat hienostuneen tarkkailun ja sen myötä näkevät ja kokevat oikean hetken, jolloin nainen on halukas kokemaan evoluution järjestämää nautintoa. Mutta! Ilman lisääntymistä, puhutaanhan jo vauvakadosta - ainakin valkoisen suomalaisen osalta. 

Seksi on kahden ihmisen - naisen ja miehen välinen vapaaehtoinen, molemmin puolin halukas ja toimeen innostava "diili" - näin trumppistisesti sanottuna, varsinkin jos kyseessä on vapaan henkilön irtosuhde - vain halulla nauttia, mutta pakottamatta. Huomioivasti hienotunteisen määrätietoinen mies saa yleensä yhteisen nautintohetken. 

Tässä ei käsitellä lainkaan pettämistä**, sillä se on asiaankuulumatonta, vaikka se voisi kuinka jännittävältä tuntuakin.
 
...