Politiikassa on yksi tärkeä asia - se on totuudessa pysyminen, tai ainakin parhaassa ja vilpittömimmässä.
 
Tänään leviää pitkin nettiä, mediaa ja uutisointia miltei olematon asia - erään poliitikon ajojahti. Jätettäisiin olemattomat viestit ja keskityttäisiin asioihin, joilla on kansakunnalle merkitystä.

Eräs viihdelehti pintaliitojuoruineen hehkuttaa totuuden asialla lietsoakseen irtonumeromyyntiä ja ottaakseen itselleen roolin totuuden esille tuojana.

En usko, että todella kansakunta olisi niin yksinkertaista, että tähän vipuun menisi. Kannustaisin ihmisiä ottamaan kantaa ja näkemään maatiaisjärkinen totuus ja tämän toteuttaminen myöhemmin vaaliuurnilla, kun sen aika on.

Lehtien ostaminen Suomessa on vapaan tahdon mukaista - mutta nyt on oiva paikka näyttää oma ajattelemisen aihe ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen - keskustellaan vaikka nopean toiminnan joukoista ja Natosta tai Venäjästä meille mahdollisuutena tai vaikkapa uhkana, mutta ottakaamme kantaa oleellisen, merkitsevän ja kansakuntaa vaikuttavan median ja uutisoinnin puolesta! Allekirjoita, jos olet tyytymätön median tapaan nähdä ylipaisunut tekstarikohu pitkin Suomen niemeä.

Tämä ei ole boikottipyyntö, tämä on pyyntö ottaa irtiottoa uutisoinnista, joilla ei ole todellista merkitystä arkiseen elämäämme.