sinisilm%C3%A4.jpg

 

 

Media on nyt innostunut aiheesta, joka oli ennen tabu, ei puhuttu ja vaiettu – hienotunteisuussyistä sekä pelosta joutua rasistien hiekkalaatikolle. Kyseessä väkivaltainen seksi, ja vieläpä uutisoinnin myötä lapsiin – alaikäisiin kohdistuva seksuaalinen hyväksikäyttö |1.

 

Nyt kaikki puolueet |2 kilvan rynnistävät perussuomalaisten toivomille äänisaalisapajille, sillä PS voi nyt kirkkain silmin sanoa: ”Mitä me sanoimmekaan”. Tosin aiheen oikeuskäsittelyt ovat tuloillaan – nyt ollaan vasta otettu kiinni todennäköisin syin epäilyistä raiskauksiin ja muihin seksuaalisiin hyväksikäyttöihin.

 

 

On selvää, että kansakunta ärähtää (jopa hallituksemme parahtaa |3), kun kyseessä ovat meidän lapset, paljolti kotisuomalaisten lapset – lähinnä tytöt. Herättää voimakasta närkästystä ja jopa vihaa, jos ja kun käydään kiinni kokemattomaan, kokeilevaan ja suurta maailmaa tuntemattomien kimppuun |E – siksi väkivaltaisia ovat ne tapahtumat, joita nyt uutisoidaan.

|1 ~ https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c - ”Suomi maksaa nyt kalliisti sinisilmäisyydestään... ” -Iltalehti

|2 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005964403.html - ” … puolueet ehdottavat nyt kilvan keinoja … ” -HS otsikosta

 

 

Voisimme todeta yleismaailmallisesti – erehtymättä rasismin tielle:

 

Jokaiselle maapallon asukkaalle löytyy juuri se oikea isänmaa, jossa kukin tulisi (pitäisi tulla) toimeen omalla äidinkielellään” -näinhän sen pitäisi mennä, eikö?

 

Reviiripuolustus |4 on evoluution vahvimpia kehitysaskeleita jo satojen miljoonien vuosien takaa ja nyt suomalaiset kotoperäiset ovat suurin joukoin nousseet puolustamaan omaa reviiriä ja oikeuksia niihin – selvyyden vuoksi sanottakoon, ettei tässä tarkoiteta kirjoituksen aihetta, vaan oikeutta omaan maahansa ja omaan yhteiskuntaan!

 

Paluu maanpinnalle – valitettavasti meilläkin osataan raiskausrikokset ja seksuaalinen hyväksikäyttö, jopa alaikäisiin, mutta nyt näyttää suhteellisuuden määrä ylittäneen kipukynnykset – on muutoksen aika.

 

 

On aika säätää riittävät rangaistukset todisteellisesti todetuille rikoksien tekijöille

 

Tämä on säätökysymys. Lisäksi meidän on osattava vaatia vanha ajatus: ”Maassa maan tavalla, tai maasta ulos” -olematta silti rasisti. Tosiasiassa me tarvitsemme ulkoista osaamista monille avainaloille … olkaamme siis tarkkoja keitä otetaan ja miten meillä ollaan. Kuulostaisiko oikeudenmukaiselta?

 

Liitän tähän kaksi aiempaa tekstiä samasta aiheesta, kuitenkin siten, että nähtäisiin kaikin näkökulmin asiakokonaisuus – ymmärtäen lähinnä miesten sielunelämä, testosteronihuurut ja tarpeet – unohtamatta erilaisia yhteiskuntamalleja kuin ”elämänsääntöjäkään” … maailma jatkuu meidän rajojen ulkopuolella!

 

Kirjoitus 1 – otsikolla: ”Lisääntymisvietti, tuo jumalainen intohimo silmäilee aina sanomattomia viestejä

Linkki ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/lisaantymisvietti-tuo-jumalainen.html -

 

Ote: ” … Nyt aamulla 15. tammikuuta 2016 Yle Jälkiviisaat, ilman Kalle Isokalliota, väitteli pakolaisten ja muiden maahamme tulleiden raiskauksista, aktiivisesta seksin nälästä ja naisten kopeloinnista. Media tosin on osannut jo kertoa, että aktiiviset suomalaiset pakolaisauttajat, tai heihin rinnastettavat ovat ostaneet parilla kympillä seksiä vireiltä pakolaisilta – ehkä rakkauskin kipinöi, mene ja tiedä.

 

[e

 

Kansalaiset ovat saaneet turvallisen puheenaiheen, säätilojen ihmettelyn rinnalle

Tunnetusti Suomi on saanut hallitsemattomasti, paljolti EU-ristiriitojen ja riitelyjen tuloksena kosolti pakolaisia ja onnen onkijoita. Osa tulee hädässä ja aika moni seikkailijana hakemaan helpompaa toimeentuloa – vaikka toisten rahoilla yhteiskuntaan, joka on täysvastakohta kuin oman lähtömaan … ”

 

 

Kirjoitus 2 – otsikolla:Kevät tulee – hameet lyhenevät

Linkki ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/kevat-tulee-hameet-lyhenevat.html -

 

Ote: ” … Maailma on pullollaan erilaisia tapoja, perittyjä ja opittuja

 

Maailmaan mahtuu arvoasteikkoja ja kunnioitusmetodeja laidasta laitaan. Ihmisarvo jo sukupuoltenkin välillä on tosiasia – jopa naista alentavana/ ”väheksyvänä”. Me olemme jo oppineet, että nainen on ’yhtä kuin mies’, vaikka naisen euro on kuulemma edelleen noin 0,9 euroa.

Pääministeri Juha Sipilä kutsui laajasti markkinoituna pakolaisia maahamme – tarjoten inhimillisyyttään ”omaa kotiaan” pakolaismajoitukseen. Tämä uutinen levisi kulovalkean lailla ja tilastot kertovat maahantulomäärien piikin kohta tuon markkinoinnin jälkeen. Moni tulija oli ja on mies – nuori mies, ilman perhettä (jos sellainen olikaan) ja ilman omaa sallittua seksiä … ” [24]

 

 

Entä nyt, kun perussuomalaisille täydellisesti ajoittunut vakavan aihealueen ulostulo kiihdyttää mieliä ja nostaa muutkin puolueet samaan leiriin kuin perussuomalaiset?

 

Miten pidämme jalat maassa, ja miten voimme olla sortumatta niiden ”harvojen[?]” vuoksi syyllistämään niin monia? Vanhan sanonnan mukaan kerrostalorappukäytävän yksi asukas/ perhe voi ”terrorisoida” koko taloyhtiötä! Löytyisikö ongelmaan ratkaisu? Ehkä!

 

 

Jäämme odottamaan poliisitutkimusten loppuraporttia – niin Oulusta |5 kuin Helsingistä |6 … ehkä kaupungit tai kunnat eivät edes jää näihin kahteen …?

 

Lopuksi lähinnä miesten on osattava erottaa lapsi ja aikuinen – aikuinen osaa jo puolustaa itseään, mutta usein lapsi ei ymmärrä mitä on tapahtumassa!

 

...

Viitteet

|3 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10593948 - ””Sipilä: Suomeen tulevien on sopeuduttava lainsäädäntöömme ja arvoihimme” … ” -Yle

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html -

[4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -

|5 ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005964836.html -

|6 ~ https://yle.fi/uutiset/3-10594449 -

 

EKSTRA |E

~ http://ilkkaluoma.blogspot.com/2006/10/seksuaalisuudessa-kohtaavat-tarve.html -

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 189150

 

DOC alaikaiset_hyvaksikaytetyt_14012019.doc – OpenOffice Writer

PVM 14012019

 

723_6442 – 09:30_10:32 AH05