trump1.jpg

 

 

Media käy US-presidentti Donald Trumpin kimppuun noitavainon [1 mediasäilällä – näin ainakin itse Donald väittää – kuten nytkin alla olevassa Helsingin Sanomien jutussa, jossa Trump peräänkuuluttaa kansalaistensa yhtenäisyyttä, ehkä kuuliaisuuttakin - sanattomasti ja sivaltaa twiitillään totutusti mediaa – kansakunnan vihollisena *---

 

Trump on diilimies. On uhkaava kiristäjä [2, joka haluaa kahdenkeskisiä diilejä [3. Trump haluaa olla kolmen suuren joukossa – Kiinan presidentin Xi Jinping' in ja Venäjän presidentin Vladimir Putinin jatkona … meillä presidentti Sauli Niinistö harmittelee [4, kun nämä kolme suurta ratkovat maailman asioita – tahoillaan – ja kotoinen EU mahona jättiläisenä [5 jää neljännen viulun soittajaksi.

 

HS:

Trump pyytää kansaa yhdistymään, joten hänen pitäisi lopettaa puheet demokraateista vaarallisena ”mafiana” ja mediasta ”kansan vihollisena”

[ ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005875735.html - ]

 

Ilkka Luoma kommentti ylläolevaan HS-tekstiin: 25.10.2018 – 3:38:

Olisiko Donald Trump tyytyväinen muurahaisten kuninkaana? Muurahaisilla ei voi olla pesässään erimielisyyttä, toverityöläiset ovat kaikki klooneja - mahoja tyttäriä, tosin pesässä vallitsee täystyöllisyys ja reviiriä valvotaan tiukasti - rajan ylityksiä ei sallita.

Muurahaisilla ei ole kuningasta, kuningatarkin on alamainen, joka saa synnytyskoneena ensiluokkaisen hoidon - kloonitovereita tarvitaan koko ajan lisää. Kloonitoverit muodostavat parviälynä "proletariaatin diktatuurin". Pesä laajenee, kasvaa ja ravinnon tarve lisääntyy.

Välillä on aika aloittaa reviirin rajoilta sota - tarvitaan lisää elintilaa - lebensraumia auf deutch.
Kunnes myöhemmin alkaa liian suureksi kasvaneen muurahaiskolonian degeneroituminen, se tuhoutuu tai osa joutuu muualta hyökkäävien vangeiksi.

Muurahaisia sanotaan olevan biomassaltaan saman verran kuin ihmisiä!? Muurahaiset olivat jo dinosaurusten aikana - ihmiset eivät. Kummatko ovat selviytyjiä - muurahaiset vai ihmiset? Onko Trump selviytyjä? Yhdysvalloissa ei ole koskaan ollut valkoisten mantereelle tunkeutuneiden valloittajien aikana kuningasta.

 

Btw. Muurahaiskolonioissa ei ole myöskään välikädellistä mediaa ”noitavainoilemassa”, vaan tieto kulkee kemiallisina merkkeinä/ viesteinä [6 – tuntosarvien välityksellä muurahaiselta toiselle (täydellinen demokratia?) – ikään kuin suorakanavaisena kansalaismediana [7.

 

[1 ~ https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000005871886.html -

 

Kommentti: Kirjoittelee tai oikeastaan twiittailee tuo US pr. Donald Trumpkin noista noitavainoista. Onko erotettavissa laatumedian noitavainoa ja kansalaismielipiteen noitavainoa? Toinen kierompaa ja toinen suorempaa? Ensimmäiset tuomiot on jo Suomessakin annettu. Mikä tuota informointia, niin manipulaationa kuin propagandana jäytää?

Mikä onkaan syyn ja seurauksen lain merkitys ylilyöville teksteillä - on näitä mielensäpahoittajia jo liiankin kanssa, jopa niin, että menee jyrkän kiusaamisen puolelle - kuten niin monille koulu- ja työpaikkakiusattujen kohdalle on käynyt. On syntynyt some-kiusaamisen alakulttuuri. Mistä näitä kiusaajia oikein syntyy? -Ilkka Luoma [T]

 

Entä nyt, kun Trump käy kohden US-välivaaleja ja näyttää siltä, että media haluaa osoittaa välivaalit Trumpin vaaleiksi – valitusta ”The Greatest” -linjasta – trumppismin hyveestä tai ikeestä US-kansakunnalle.

 

 

trumphitleri.jpg

Viitteet:

[4 ~ https://areena.yle.fi/1-4424414 – Presidentti Niinistö: Xi, Putin ja Trump pyörittävät kansainvälistä politiikkaa... -Yle

[4 Presidentti Sauli Niinistö totesi [MT] Maaseudun Tulevaisuudessa: ” … ”Olemme nähneet, että Kiina, USA ja Venäjä pyörittävät nyt tätä palloa. Jos jossain päin maailmaa on kriisi, nämä kolme maata eri kombinaatioissa sitä tuntuvat olevan ratkaisemassa, ja EU on ikään kuin pudonnut pois pöydistä” … ” -juttu kokonaisuudessaan täältä ~ https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.317686 -

.

Muut viitteet löytyvät ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/263114-presidentti-donald-trumpin-sielunelama – täältä.

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 181966

 

DOC trumpin_sielunelama_25102018.doc – OpenOffice Writer

PVM 25102018

 

486_4263 – 09:43_10:22 - TS6