mieliala_IJL.jpg

Photo by IJL - (C) - Nikon MicroNikkor 55mm - [897.]

 

*

HS

Rohkea vastarinta tiivistää suojarinkiä tietomurron uhrien ympärillä

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000006700258.html  - 

..

FB - Ilkka Luoma 27.10.2020 - 8:24
 
 
Mielenterveys ja siihen liittyvät poikkeavuudet "normaalista" ovat osa sairauksista tai hälytysmerkki Elämälle

Olemme varautuneita kaikkinaisesti kysymyksissä, jossa käsitellään meidän henkilökohtaista mielenvirkeyttä, mielenterveyttä, joka monien tekijöiden summana voi kuittautua mielisairaudeksi*. Esiaste tarpeelle saada hoitoa mielisairaaloissa on järkkyvän mielialan selvitykset - ammattiauttajan kanssa, joka osaa empaattisesti läsnäollen kuunnella Sinua.

Me salaamme omat mielialaongelmamme - me emme halua "hullun papereita" - vaikka tarkoittamamme 'hulluus' ei olisi edes monenkaan kulman takaa kurkistamassa. Joskus kukin meistä tarvitsee "korjaussarjan".

Me pelkäämme leimautumista - sana 'hullu' on erikoinen (idiotismista nerouteen) - savolaisetkin kertovat, että se "hiljainen hullu on hulluista viisain". Joka tapauksessa me salaamme vaivautumista tuovia asiaseikkoja itsestämme - sen ollen kuitenkin yhtä luonnollista kuin muiden eläimien suojan haku vihollisilta.


Me haluamme suojella itseämme - siksi tämä kovaotteinen lakiin rikokseksi kirjoitettu tietomurto on nyt päällis-asia median uutisointikierrossa

On suurta rohkeutta tuoda esille omia itseasiassa normaaleja ongelmatilanteita, joihin on haettu asiantuntija-apua, jotta yhä kiihkeämmäksi kulkeutuva elämämme töineen on meitä ajanut - henkiseen väsymykseen liiasta, kun aina on kiire ja aina ei voi olla muodikkaasti menestyvä ja mainettaan kohottava.


Elämä on - inhimillistä

Inhimillisyyteen kuuluu heikkouden tunnustus - hyvä ystävä viereltä ei kaihda tunnustustasi ja jos jokin muu siitä kopeutuu ja haluaa käyttää heikkouttasi hyväkseen - on se lopulta tämän itsensä kasvavaa epätietoisuutta omista vahvuuksista.

Mikäli emme varjele niin tiukasti mielemme virtauksia, veisi se kaikki kiristysmahdollisuudet pois, kun emme välitä siitä, mitä toinen ulkopuolelta tietää - ja tässä kun luulokaan ei ole tiedon väärtti.

Tehdään olomme helpommaksi - tunnustetaan omat vajeellisuudet - kun joka tapauksessa me kaikki tiedämme sellaista esiintyvän jokaisessa meissä - aikansa pidempänä tai lyhyempänä.
 
Avoimuus omille heikkouksille ei anna mahdollisuutta tältä osin kiristykselle - vaan luo inhimillisyyden pi[i]riä ympärillemme.
 
 
 
.
BLOG |  Promille suomalaisista mahtuu mielisairaaloihin 
 
---
EKSTRA
 
...
Aihealueeseen liittyviä medialinkkejä:
 
 
" ... Vastaamon pääomistajayritys Intera Partners ei tiennyt kauppoja tehdessään tietomurron pimittämisestä ... "
 
" ... Sami Laiho joutui parin terapiakäynnin takia tietomurron uhriksi. Nyt hän auttaa kollegoidensa kanssa viranomaisia löytämään tekijän tai tekijät ... "
 
" ... Poliisi tutkii rikosta kaikin käytettävissä olevin resurssein eikä kaihda järeitäkään keinoja tekijän kiinni saamiseksi ... "
 
" ... Sairaanhoitopiireissä aikeita selvittää muidenkin palveluntuottajiensa tietoturvan asianmukaisuutta ... "
 
 
...
Ilkka Luoma 
ILU_hymy.jpg
 
 
...
| TIEDE | 24 | BLOG |
 
...