army%20ja%20lapsi2.jpg

Kuva: ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008215337.html - 

..

 

48x48_20191004131740879.jpg

 

 

25.08.2021 - 11:31

 

West trolling manipulation - näin US - ehkä nykyajan maailman sotineimpana valtiona ja maailmanpoliisina (toistaiseksi) koettaa kirkastaa mainettaan - koskettavin, mutta tietoisesti harkituin kuvin. Tätä menettelytapaa kutsutaan laajasti West trolling manipulation -ilmiöksi, jolla yritetään vääntää käsityksiä, ajatuksia ja myötätuntoa suuren sotakoneen suuntaan ---
.
HS: "Yhdysvallat levittää hanakasti kuvia sotilaistaan paikallisten lasten kanssa Kabulin lentokentällä: ”Kyynisesti voisi sanoa, että tällaiset kuvat myyvät paremmin”, toteaa tutkija"

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008215337.html -
.

Propaganda on laji, joka eroaa vahvasti todellisuudesta. Aikanaan propagandan mestari oli Saksan kolmannen valtakunnan tohtori Joseph Goeppels - pieni suuri mies, joka sai massat liikkeelle - myös tunnetuin seurauksin.

 


USA on hävinnyt sotansa Afganistanissa -

.. ja vetäytyy viimeisenä vihdoin viisaana päätöksenä. Afganistanista ovat poistuneet häviäjinä myös muinoinen Neuvostoliitto kuin kolonialisti Iso-Britannia, joka käytännössä miehitti Afganistania. Nyt afgaanit saavat lopulta päättää itse omista asioistaan ja onkin viimeinen hetki pehmentää US-sotakoneen mainetta - lapsien suojelijana.

 

 

Läntinen media ja läntiset valtiot puhuvat puhumasta päästyään lasten ja naisten oikeuksista -

.. sinällään täysin oikein - ihmisarvo on meillä kaikilla. Mutta tuon ihmisarvon arviointi ja teot ovat kunkin itsenäisen valtion omia sisäisiä asioita ja näin noita arvomaailman helmiä tulkitaankin monin eri tavoin - kuten kuvia sotilaan sylissä pitämistä lapasista - kuvina.Kuvan katsoja ei voi tietää kuvan oton esihetkiä -

.. kuinka järjestettyjä mitkäkin ovat, mutta tunteet ne saavat kyllä liikkeelle - olemme näin informaatiovirtojen "vankeja".

Parhaat sotareportterit kuvaajineen osaavat asiansa ja tuottavat juuri sopivia kuvia ja tekstiä kulloisiinkin tarpeisiin. Propaganda on monien mielestä niin suloista, koska se saa tunteet peliin - ikään kuin tarinankertoja, joka ei puhu koskaan totta, mutta kun ne jutut ovat niin hyviä!

 


USA on vihdoin ymmärtänyt, ..

.. että heidän maailmanpoliisirooli on illassaan ja maailmaan on astunut tasaisempia voimatekijöitä, jotka antavat arvoa juuri kullekin omien asioiden ratkaisijoina. Tasapainoa varustetaan nyt Kiinan, idän ja liiton Venäjä + Kiina avulla - näiden edustaessa maailman suuruuksia kansantaloutena (bkt/PPP - Kiina) ja raaka-aineiden ja energian kuin veden osalta (Venäjä).Yhdysvallat irtautuu sodistaan --

.. ja suuntaa tarmonsa maailmallisosuudellaan 0,33/7,9 juuri Kiinaa vastaan, joka taas edustaa Pallomme ihmispopulaatiosta 1,4/7,9 osuutta. Maailma on astunut uuteen aikakauteen - Kiina on palannut vaikuttavimpien joukkoon - kuten oli jo 1400-luvun alussa, jolloin US' sta ei ollut tietoakaan.

 


Kuva on usein kuin tuhat sanaa, --

.. mutta kauneus on katsojan silmissä ja meillä tuleekin olla terve nnäkemys ja kokemus propagandasta ja juuri tässä West trolling manipulation -ilmiöstä, jolla koetetaan kääntää päitämme kokemaan länsi sellaiseksi, mikä on meille parasta - vapaan aidon sanan filosofiasta huolimatta.

 


Kaipaamme aitoja kuvia -

.. kuvia Elämästä, jossa me kaikki lopulta olemme ammentamassa meille yhteistä Elämää - ja juuri nyt sellaisten ongelmien kasvussa, mitkä uhkaavat koko ihmiskunnallista Eloa - ympäristökatastrofien siemeninä.

..

SUOMI24  |  TIEDE  |

 

..

Ehkä se koskettavin kuva, mitä US-sotavoimista on julkaistu - Vietnamista

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001258048.html -

 

 

napalm2.jpg

 

Kuva: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001258048.html  - 
...

37601