pelosi.jpg

Vasemmalta varapresidentti Mike Pence - Donald Trump ja Nancy Pelosi
 ...

HS:  "Trump käytti kaiken tv-osaamisensa, mutta demokraattijohtaja voitti presidentin tämän omassa pelissä"
..
Nancy Pelosi sai sitä mitä tilasi - oli tietenkin Trumpilta epäkohteliasta olla puristamatta ojennettua kättä
 
US-presidentti Donald Trump osaa dramaattiset elokuvakohtaukset - kuten muutaman sekunnin päästä Pelosikin - repimällä Trumpin puhepaperit. Tuo revitys oli paha virhe.
Samalla kun Trumpin puhepaperit silppuuntuivat - menetti demokraatit mahdollisuutensa tulevissa presidentinvaaleissa. Miksi? Siksi, että juuri repimällä pidetyn US-ylistyspuheen paperit. Pelosi johtodemokraattina sylkäisi amerikkalaisten kasvoille!
 
Pienet asiat voivat osoittautua jättiläismäisiksi virheiksi
Trump hehkutti, kuten on tapana TosiTV-ohjelmissa. Dramatiikka on Yhdysvalloissa voimallista - ei tarvitse kuin katsoa US-elokuvat, jo niiden koirakohtaukset kertovat paljon.
Independence Day, The Patriot, Harmageddon ja monet muut - ne kohottavat amerikkalaista itsetuntoa - niin teki Trumpkin. Tämän kohotuksen repiminen löi rujosti tavallisten amerikkalaisen kasvoihin. The 'Great America again' on väkevä juttu, ja tuon "lippiksen repiminen on kohtalokasta"!
 
Vaikka Trump on kohta jopa epähenkilö muualla maailmassa - on tähän todettava kannanotto korkealta Kiinasta: "Valtion johtajan on aina lopulta ajettava juuri oman valtionsa etuja, eikä hänen tule olla vastaan oman maansa menestymistä".
Tähän kohtaan jo Trumpin ensimmäisistä vaalilupauksista, jotka hän tulee toteuttamaan toisella kaudellaan: US vetää omat sotilaansa pois maailmalta - rakentamaan suurta Amerikkaa. Trump parantaa suhteet siihen toiseen ydinasesuurvaltaan- päästen samalla kiinni maailman suurimpiin luontaisiin materiaalivarantoihin - estäen samalla liian lähestymisen akselilla Kiina - Venäjä.
 
Trump haluaa kaupallisen maailman. Toisella kaudella Trump oivaltaa, ettei kasvuhokemallinen talous nouse enää nyhtämällä rajallista ympäristöä. US liittyykin tosissaan Pariisin ilmastosopimukseen. Miksi, siksi että Trumpilla on lapsenlapsia ja hyvänä ukkina hän haluaa heidänkin tekevän uudella tavalla Suurta Amerikkaa!
 
...