1142|

Keitä  - Nato on pukki kaalimaalla vartioimaan rauhaamme!

 

355082 | 2315 | e | 4

uss%20kearsage.jpg
 

Kuva: ~ https://demokraatti.fi/jattimainen-alus-on-saapunut-helsinkiin-mukana-noin-2-000-usan-sotilasta - ,otsikoituna Demokraatissa näin: 

"

Jättimäinen alus |e on saapunut Helsinkiin – mukana noin 2 000 USA:n sotilasta

"

 

..

Kreml: "On Suomen oma asia liittyä Natoon tai olla liittymättä!"

48x48_20191004131740879.jpg07.08.2022 - 20:16
 

Venäjän, Moskovan ja Kremlinnäkökulmista suomalaiset tekevät itse päätöksen minne liittyvät tai ovat liittymättä ja tässä oletetaan, että kansalta myös kysytään; nyt ei ole kysytty todellisuudessa!

.

|*  Suomenmaa: " Putin: Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys ei ole Venäjälle ongelma – "He voivat liittyä ihan mihin haluavat, .. "

.Suomi ei ole uhka Venäjälle.

Naton myötä Suomeen - ja tuonne ~1300 kilometrille Venäjän rajaa tulee Naton ainaissotilasjohtaja Yhdysvallat, joka on jo aiemmin jopa julkisesti kertonut, että tarvitsee Suomen alueita kriisissä! [kuva 1]
.

 

 

us%20kriisiss%C3%A4%20suomeen.jpg

 
[kuva 1 löytyy täältä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/mita-meilta-on-salattu-nato-isantamaa.html - ]

 

.US-tunnustuksen tarpeesta "hallita maa-alueitamme" olisi pitänyt herättää suomalaiset, ja näin tekikin - olisi tehnyt, mutta maamme poliittinen johto ei sallinut kansalaisillemme kansanäänestystä Natosta.

!Päätös kansan nato-suosiosta tehtiin hyvin arveluttavin internet-paneelitutkimuksin!

--

Tosiaan Suomi ei ole Venäjälle uhka, mutta ydinasesuurvalta USA on
..
- ja nyt jos maamme liittyy lopulta Natoon - aikaansaa se suuria taloudellisia varaumia ja sotilaallisia varautumisia itärajamme takana, saamme mahdollisesti jopa matalasäteily-ydinasekohdistuksia. Olemme näin suuressa vaarassa ydinaseiskuille.

Venäjä puolustaa kaikin keinoin omaa aluettaan ja juuri Suomen rajan takana. Tiedämme Kuolan niemimaan ja Leningrad oblast' in suuren merkityksen Venäjälle - niin sotilasasiana kuin historiallisena tosiasiana.
--

Suomi osasi elää yli 75 vuotta täyttä rauhan aikaa -

.. Naton tielle houkuttelemamme Ruotsi jopa yli 200 vuotta |1 - täyttä rauhaa taitavalla puolueettomuuspolitiikalla, joka oli meilläkin ensitärkeys 'paasikivi-kekkosmaisena' ajassa olona, tiedolla, ettei kannata kaivaa verta nenästä, kuten teimme vuonna 1941, kun veljeilimme Saksan kolmannen valtakunnan kanssa tunnetuin teoin ja vieläkin tunnetuimmin seurauksin, jotka kulminoituivat muun muassa vuonna 1944 Lapin sotaan ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17437242/lapinsota-ja-poltettu-maa - .
.
|1 ~ https://yle.fi/uutiset/3-12562635 -, Yle-otsikoituna näin:

"Ruotsissa iloittiin Yhdysvaltojen Nato-äänestyksestä – pääministeri Magdalena Andersson: "Kiitos!"-toimittajana Jenni Joensuu

-- ja IJL-kommentti tähän Yle-otsikointiin:
 

"Milloin itse ruotsalaiset pääsevät iloitsemaan kansanäänestyksestä - liittyen Natoon; sitähän ei ole niin Ruotsissa kuin Suomessakaan järjestetty.

Suomessa valtiopoliitikot kertoivat, ettei kansanäänestystä Natosta tarvita, sillä kansa on ilmaissut oman kantansa internet-paneeleissa ja näin TP Sauli Niinistö pyörsi lupauksensa kansalle järjestää kansanäänestys Natosta. Reilua ja isänmaallista -

 

.. pelkäsikö Niinistö kansan reaktioita, kun oltiin vihdoin saatu tekaistu syysuhde liityttää Suomi Natoon - kevein ja kokoomuskeksityin -ei todellisin syin - Natoon, tekosyynä Venäjän hyökkäys Ukrainaan. Ukraina ei ole Suomi eikä Ruotsi.

 

Miten meillä muuten nämä samat valtiopoliitikot Niinistö ja PM Sanna Marin suhtautuivat USA' n useisiin hyökkäyssotiin [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17058527/yhdysvallat-on-ahkera-sotija-vapaa-maailman-puolesta--sanotaan - ] vuosina 2001-21, jotka tapahtuivat aina kaukana USA' n rajojen ulkopuolella, valtioiden ollen lähinnä kehitysmaita eikä hyökkäyssodille ollut mitään YK-mandaattia, pl. Libya vuonna 2011, jonne US sai hyökkäysmandaatin, kun Venäjä ei sitä estänyt."--

Signaali Venäjältä on meille näin lähetetty!

Palaako kansakuntamme omalle tärkeälle sotilaallisen puolueettomuuden linjalle, kuten se ilmaisi voimalla viimeisessä aidossa kansalta kysytään tutkimuksessa - MTS 11/2021 - yli puolet kansakunnastamme halusi tuota sotilaallista puolueettomuutta.

Nyt onkin aika kysyä rehdisti kansamme mielipidettä - kansanäänestyksenä, sillä muutoin seuraavat eduskuntavaalit keväällä 2023 tekee edustajiimme valtavan vaihtomuutoksen, jos nyt kansamme suomalaisuuden ylitse kävellään meille tärkeimmässä asiakokonaisuudessa...
PS. Miksi media eikä yksikään edes varteenotettava poliitikko ja "sotilasasiantuntija" ole koskaan kertonut suomalaisille miten konkreettisesti Venäjä on meitä sotilaallisesti uhannut -

.. vaikkapa viimeiseltä 20 vuodelta, jolloin USA - maailman ainoana ydinasetta, vieläpä siviilejä kohtaan käyttänyt valtio - kävi omia monia hyökkäyssotiaan kehitysmaita vastaan ja kaukana omilta rajoiltaan - lähes aina ilman mitään YK-mandaattia, omin luvin ja aikaansaaden kaikkinensa yli 100 000 siviilin kuoleman.

..
EKSTRA vuodelta 2015
~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/05/hallitsemattomat-ja-hitaat-muuttujat.html -
"Hallitsemattomat ja hitaat muuttujat johtavat sotaan - kiihtyvästi"..

EKSTRA 2

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008990791.html - IS-toimittaja Johannes Kotkavirta

 

"

Sauli Niinistö puolustaa MT:n haastattelussa yhteydenpitoa Putiniin – ”Huoli sodan laajenemisesta kasvaa”

"

- arkijärki nousee pintaa lopulta - presidentin linnassakin, kun katsoo muitakin kuin lännen näkökulmia!

 

 

..

 

EKSTRA 3

~  https://keskustelu.suomi24.fi/t/17522235/lisaa-yhteiskuntarahaa-terveydenhoitoon-vai-aseisiin-ja-ukrainaan - 

Olisiko aika keskittyä Suomen ja suomalaisten omiin tärkeisiin asioihin?

 

Lisää yhteiskuntarahaa terveydenhoitoon vai aseisiin ja Ukrainaan? -SUOMI24

 

 

 

..

|e ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000008991708.html -, HS-ingressiltään näin: 

 

"Yhdysvaltalaisen USS Kearsargen Suomen-vierailu muistuttaa siitä, miten vakavia aikoja nyt eletään" -toimittajana HS-pääkirjoitustoimisto.

 

IJL-kommentti HS-ingressiin: " Aivan, juuri US Laivasto ja US merijalkaväki aiheuttivat nämä 'vakavat ajat' -niin, miten Venäjä on meitä konkreettisesti uhkaillut - vaikkapa viimeisen 20 vuoden aikana ..? "

 

..

 

 

|  113  SUOMI24  415  |  35  TIEDE  221  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |

 

76802

...

P08082022-20:09