1144 | 0000 |  355607

hoitajapula.jpg
 

Kuva: ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008792400.html - otsikolla: 

"

Hoitajapula voi johtaa yhteiskunnan sulkutilaan

"

 

***

 

..

 

Lisää yhteiskuntarahaa terveydenhoitoon vai aseisiin ja Ukrainaan?

48x48_20191004131740879.jpg
 
 
 
 


 

08.08.2022 - 13:23

 

PROLOGI - Vakava kysymys koko kansakunnalle, joka lopulta kaikki yhdessä muodostavat valtion, jota palvelemaan on valittu 200 kansanedustajaa, presidentti, pääministeri ja muut virkamiehet.

.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/858d386f-67a9-4f2e-9b5d-7ab66ba44c12 -, otsikoituna Iltalehdessä näin:

 

"Analyysi: Ministeri Lindénin pitäisi katsoa peiliin – hallitsematon terveyskriisi uhkaa lävähtää pian kasvoille ja se on hallituksenkin syytä", -IL-toimittajana Hanna Gråsten-Lahtinen.

.

 

Nykyinen PM Sanna Marin' in johtama "nahkarotsihallitus" on jakanut innolla, ajattelematta ja kansakuntamme haitaksi paljon yhteistä valtiorahaa Ukrainaan, aseisiin ja kykyyn käydä omaa sotaa - kysymys kuuluukin terävöitettynä ketä vastaan?

 

Maamme poliittinen johto on TP Sauli Niinistön vetämänä kiihkeästi aktiivinen sodan ympäriltä - samalla ollen sekaantumassa kohtalokkaasti muiden vieraiden omiin sisäisiin asioihin, jotka eivät meille kuulu.


 

! Tässä emme millään muotoa väheksy itse slaavisiviilien kärsimyksiä, joihin heidän poliitikot ovat itsensä ajaneet. Myötätunto on täysin siviilien puolella - kummassakin sotijamaassa !


----
Pitäisikö poliitikkojemme olla enemmän solidaarisia omia kansalaisiamme kohtaan?

Puhutaan valtiollisesti eu-eurooppalaisesta solidaarisuudesta, yhteishengestä kuin vastakkain asettautumisesta itää - maailmallista enemmistöä vastaan - lännen maailmankuvan ja arvomaailman arvostelemattomana kannattajana.

Miksi paneudumme asioihin, kun meillä on omia paljon vakavampia ongelmia, jotka ovat tärkeitä - hyvin tärkeitä - meidän omalla kansalle, joka lopulta on maksuhenkilö kaikkeen siihen mitä valtiojohto haluaa jakaa ---

Miksi media ärjyy täydellä manipulaatiotorvella sotaa, sotaa ja sotaa - Ukrainan voittoa, lisää aseita - Venäjän uhkaa, jopa vihaa - samalla unohtaen meidän omien kansalaisten hädän, jopa nälän |1 kuin paljon muustakin kuin vain Ukrainan sodasta.
.
|1 ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/03f64a7e-d686-45cf-947f-a7969e30161f -, otsikoituna näin:

"Sauli Niinistö MT:lle: Huoli Suomen omavaraisuudesta – ”Nälkä saattaa ajaa ilmastonmuutoksen ohi”", IL-toimittajana Atte Lehtonen.
---

 



On helppo luetella tähän ne tehtävät joiden tärkeys ylittää kaikki nuo sotaan osallistumiset, aseiden silmittömät hankinnat kuin sekaantumiset muiden vieraiden asioihin -

1) STM-menoluokka, liittyen terveyden- ja sairaudenhoitoon; valtavat jonot, hoitoon pääsy, henkilökuntapula - inhimilliset hoitovirheet (Apotti-ongelmat?) kuin vanheneva väestö ja syrjäytyvät nuoret / yksinäiset lapset köyhyydessä - puhumattakaan alle 25-vuotiaiden kuolemat huumeisiin, ollen EU' n kärkiluokkaa.

2) Edelleen STM-menoluokka; ruokajonot, köyhtyvä väestö - yksinäisyys ja juurettomuus - voimalla nousevat elinkustannukset, johtuen paljolti sekaantumisestamme eu-solidaarisina yhteisrintaman pakotteisiin, jotka rikkovat meidän omia yhteiskuntamme yhteenkuuluvuuksia, repien -ainakin - kahtia koko yhteiskuntaamme - kulutuskyisiin ja alepunalappujen etsijöihimme.

3) OM- eli opetusministeriön menoluokka, johon poikkeavasti lukisin varhaiskasvatuksen koska se muodostaa osan tulevaa toivottavasti eheää oppiputkea lasten, nuorten ja koko yhteiskunnan huomisen eduksi ja hyödyksi.
 

Koulumaailma on paikka paikoin kiusaamisen ja (henkisen) väkivallan kierteessä.

..



Jotain yritetään kuitenkin hoitajapulassa tehdä https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000008990480.html -, otsikoituna näin:

"Avokätisellä bonuksella houkutellaan hoitajia pysymään töissä Helsingin seudulla" -HS-toimittajana Tatu Helle.


---
Valtiovaltainen yhteisponnistus puuttuukin omiamme kohtaan; toiminta- ja aloite-energian kohdistuessa sotaan, aseisiin, Ukrainaan ja Venäjän sekä Kiinan uhkaan!

--
Vakava vetoomus valtiojohdolle, erityisesti TP Sauli Niinistölle ja PM Sanna Marin' ille - kuunnelkaa kansaa - ymmärrättehän, ettei internet-paneelein kansaa tavoiteta!

Keskitytään nyt koko kansakuntaamme koskeviin vakaviin ja juuri nyt heti vaikuttaviin ongelmiin, paheneviin talousvaikeuksiin ja jätetään vähemmälle sekaantuminen ja sotkeutuminen muiden asioihin -

.. lisätään kykyä ymmärtää ja olla väleissä kaikkiin ilman suuntiin, eikä olla luomassa huomisen ulko- ja turvallisuuspoliittisia kriisejä lapsillemme ja heidän lapsilleen. Emme halua vuoden 1941 kujanjuoksua .. |2

 

--

Nyt on aika kantaa todellista vastuuta, olla kansamme edustajia sillä vakavuudella, mitä nyt suomalaiset odottavat -

.. ongelmamme ovat aivan muualla kuin Ukrainassa - vaikeutemme kasaantuvat tekemättömien kotimaatöiden vyörynä - tarttukaa riuskasti näihin yllälueteltuihin ongelmiin - meidän ongelmiin, ei muiden!
--

Kantakaa suoraselkäisesti vastuu - kuunnelkaa kansaa oikeasti, katsokaa vaikuttuva talous, velkaantuva valtio kuin yksinäisyys, joka jäytää ikääntyvää kansakuntaamme.

Avatkaa silmänne - kohdatkaa syntyneet ja synnytetyt vaikeudet rehdisti, tunnustavasti ja tarmolla, jotta suomalaiset huomaavat Teitä kiinnostavan aivan tavallisen kansan asiat!
--


 

EPILOGI - TP Niinistö ja PM Sanna Marin*, on aika toimia - vähemmän aseisiin, enemmän omien huolehdintaan, sosiaalisuuteen ja hyvinvointiin tasaisemmin koko kansalle!

 

.

|* ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/presidentti-niinisto-ja-pm-marin.html - otsikoituna näin: 

"

Presidentti Niinistö ja PM Marin - viestinviejinä lapsille ja nuorille!

"

 


..
76993

 

..

 

|  338  SUOMI24  647  |  30  TIEDE  114  |  24  TIEDE  84  |  VU  |  FB  |  FB BLOG  |  Vapaa sana  |  Twitter  |

 

 

...