...

Perustuslakivaliokunta teki tepposet |1 - Keskustan sooloilu käy Suomelle vahingoksi. Olisiko nyt viisasta näyttää keskustalaisille ovea hallituksesta? Keskusta ja Kokoomus sopivat hienosti samaan oppositioon!
.
|1 ~ https://yle.fi/uutiset/3-11903368
.
"Ylen tiedot: Suomi kysyi EU:lta elvytyspaketin hylkäämisestä – mainehaitta ja poliittinen paine arvioitiin ennennäkemättömäksi"
https://yle.fi/uutiset/3-11902316  - 

Keskustan kannatus mataa niin alhaalla, että heidän keinovalikoimasta syntyy nyt kansakunnallemme vahingollisia epätoivon signaaleja - näin olisi tilanteen rauhoittamiseksi viisasta tuo oven näyttö ja samalla PM Sanna Marin osoittaisi muutoinkin vaikeassa pandemiatilanteessa johtajan ominaisuuksia hetkellä, kun "ystävät pettävät" viereltä. 

 

Saako nyt näin vanha hokema: "Kepu pettää aina" -konkretiansa?

Keskusta ei ole saattanut ymmärtää oman kannatus-tuskansa keskeltä mikä on nyt suomalaisen yhteiskunnan etu. Ensin on voitettava muutoin hienosti hoidettu Korona, josta myös tähän mennessä kiitos Keskustalle ja muille hallituskumppaneille.

 

Toisekseen olisi osattava tulla ulos poikkeusoloista siten, ettei systeemit karkaa käsistä

Nyt kun Korona olisi hellittämässä, jo kansalaistemme oma virittyvä kulutushalu osaltansa nostaa toimeliaisuutta, kylläkin luontobiologian kustannuksella, sillä ollaan jo erinomaisesti todistettu kulutuksemme olevan se juurisyy ympäristöongelmille ja näin olisi osattava hillitä ulostulon "riemua" - kaukoviisaasti ylihuomiseen nähden - lastemme ja heidän lastensa eduksi.

Nyt Keskusta ajaa tuskassaan tietä, jota ei hyvillä lupauksilla kivetä, vaan menetelmillä, joilla haetaan vain omien etuja, jos niidenkään. 

On vastuunkantamisen aika ja taakka - ja tämän ymmärtää hyvin koko yhdistynyt yhteiskuntavastuukolmikko - demarit, Vasemmisto ja Vihreät ovat hyvin kartalla ja näkemysojennuksessa.

 

Nyt olisikin se aika ilmoittaa, ehkä yleisölle yllättävä väliratkaisu!

Aloittaa yhdistymisneuvottelut näiden kolmen ympäristövastuupuolueen osalta. SDP + Vasemmisto ja Vihreät muodostavat laitatoimijoiden poistuessa siltikin jopa 45 prosentin kansalaisliikkeen uuden yhteiskunnan airueeksi ja jatkuvaksi pääministeripuolueeksi. On aika herätä, ja tässä Keskusta äkseerauksellaan tarjoaa sille osuvaa ajankohtaa!

Entä PeV' in ( Perustuslakivaliokunta) päätös [ ~ https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Lausunto/Sivut/PeVL_14%2B2021.aspx#OsallistujaOsa - ] edellyttää kahden kolmasosan määräenemmistöä, jotta EU-Brysselin neuvottelema EU-elvytyspaketti saadaan Suomen osalta liikkeelle. 

Nyt elää mahdollisuus, jossa perussuomalaiset kuittaavat suuren voiton - ja paketti kaadetaan Suomesta, ehkä muualtakin, jolloin meidän tunnon taakka hiukan hälventyy - ehkä Unkari ottaa revanssia EU-Brysselin kiristelyille ja ojennuksille Unkarin suuntaan?

Mikäli EU-elvytyspaketti kaatuu, ehkä kuitenkin vain siirtyy, sillä Saksa EU-Euroopan suurimpana nettomaksajana ja Euroopan toiseksi suurimpana valtiona  on osaltansa luvannut sen hyväksyä - jopa riskillä. 

Italia [ https://yle.fi/uutiset/3-11902799  - ] on ilmoittanut tukeutuvansa suurelta osin elvytyspakettiin, omassa kriisibudjetissaan - ja mikäli Italian uudistustoimenpiteet eivät onnistu - saattaa olla edessä uusinto Englannista, jossa Italia ja sen'Iexit' poistuu EU' sta palaten omaan uuden ajan itsenäisyyteen parantelemaan haavojaan (?)
--

PM Sanna Marin on juuri nyt suurien asioiden edessä

Nyt hän joutuu kantamaan valtavaa taakkaa ja ainakin samankaltaisen kolmikon - ehkä yhdistyvänä kansalaisvoimana - olisi oltava täysillä Marinin takana. 

 

Nyt koetellaan huomisen menestymistä, ylihuomisen elämänmahdollisuuksia kuin luontomme toipumiskykyä

Vastuu on nyt harvojen käsissä - ja näiden tulee osata tehdä koviakin päätöksiä ja yksi on Keskustalle oven näyttö ja mikä yllättävintä ottaa se "pahin vihollinen sisään" eli perussuomalaiset, yllättäen sille voi olla aivan herkullinen tilaus myös PS' n näkökulmasta!

 

Kysymys on luopumisesta - 

Mistä PS luopuu ja mistä hallitukseen jäävä nelikko luopuu - mikäli Keskusta korvautuisi PS' llä olisi hallitus vieläkin vahvempi kuin nyt äksylevän Keskustan kanssa. Mikäli PS astuu hallitukseen - tarkoittaisi se paluulentoa EU-Brysselistä Laura Huhtasaarelle! 

PS-puheenjohtaja - tohtori Jussi Halla-aho, nyt on suurien tehtävien aika - on muutoksen hetki ja nyt kansa katsoo PS-johtajuuden suuntaan - yhteiskuntamme tarvitsee myös yllätyksiä, sillä ne luovat yhteenkuuluvuutta vaikeissa tilanteissa.

 

..

PS. Vetäytyykö Keskusta kiristämisen linjaltaan ja palaa ruotuun?


...
29120