Sent: Wednesday, November 05, 2008 10:14 AM
Subject: MIELIPIDE - USA:ssa tavallinen peruskansa laittoi pisteen jenkkiristiretkille... vieraille maille
....
(USA:n kansa antoi selkeän valtakirjan "jonhfkennydymäiselle" Obamalle muuttaa USA:n sisäinen ja ulkoinen järjestys)
 
[ ... amerikkalainen Hussein tulee oleellisesti muuttamaan amerikkalaisen, irakilaisen Husseinin välillisesti tappaneen presidentin vaikuttamispolitiikan kaikkialla maailmassa - USA keskittyy nyt ratkomaan kansallisesti omia asioitaan kuntoon ja nostamaan sisäistä tunnetta omista kyvyistään ... ]
 
Barack Obama oli historiallinen valinta. Se oli myös valinta ja päätepiste amerikkalaiselle puuttumiselle vieraiden asioihin. Irakilaiset, iranilaiset, pohjoiskorealaiset, venäläiset, kiinalaiset ja muut eri tavoin akseloidut kansat saavat rauhan amerikkalaisesta "huolehdinnasta". Juutalaisten kysymyskään ei tule olemaan enää yksipuolisen selvä.
 
Kansa teki muutoksen selkein numeroin USA:ssa. Kansakunta oli kyllästynyt loputtomiin kulureikiin vieraille maille. Kansa oli kyllästynyt sinitakkimaiseen rummunpäristykseen. Kansakunta oli kyllästynyt talousahdinkoon, jossa isot näyttivät edeltä mallia perässä tulijoille, kuinka ahnehtien viedään koko talousjärjestelmä ja ympäristö tilaan, josta ei olisi ollut paluuta.
 
Kansa teki USA:ssa päätöksen uudelle nousulle ja uudelle politiikalle. Kansa odottaa nyt sopivan mustalta sopivaa elämän- ja elintason jakoa kaikille - myös "katumaasturikulutusluokan" ulkopuolelle. Kansalaiset äänestivät uuden "johnfkennedyn" Valkoiseen taloon. Kansa odottaa paljon valinnaltaan - siksi suureksi valitsijamiesero muodostui ja lopulta uusien äänestäjien esiin marssi sinetöi Obaman voiton.
 
Obaman veri on osaksi Afrikasta. Valkoinen mies ryösti, ensin eurooppalaisina ja sitten amerikkalaisina sekä eurooppalaisina Afrikan. Kiina on avannut kaupalliset ja aseettomat ovensa Afrikkaan. Kiina rahoittaa Japanin ohella USA:n jättiläismäiset vajeet - niin kaupassa kuin liittovaltiotasollakin. Onkin mielenkiintoista nähdä, kuinka puoliksi afrikkalainen hoitaa ulkovaltapoliikkansa kiinalaisten kanssa.
 
Tuntuisi myöskin todennäköiseltä, että tavallisten tsekkiläisten ja puolalaisten ei tarvitsisi vastoin tahtoaan ottaa uuden aallon "Kuuba-ohjuskriisiä" mailleen, siksi kaukana Obaman linjat ovat "bushimaisesta" jenkkiaseiden vyörytyspolitiikasta. 
 
Venäläiset saavat uuden puhujan "Berliinin muurille" uutena johfkennedynä. Barack Obama tullee arviomaan uudelleen amerikkalaisten roolin Natossa ja sijoittumissensa Euroopassa. Eurooppa saanee vauhtia omalle Eurooppa-keskeiselle "Natolle", jossa Eurooppa puolustaa itseään yhdessä Venäjän kanssa.
 
Suomalaiset perinteelliset USA-vastaiset tahot saanevat tyydykettä juristi Obamasta, jolle maailman taloudellinen valloitus kuin pihdeissä pito ja maailmanpoliisina olo eivät ole välttämättömyyksiä. USA tullee reivaamaan asemointiansa tasapuolisempaan suuntaan unohtamatta jättiläismäistä energiankulutuksen ongelmaansa. USA on astunut vähemmän taloudellisia voittoja hamuavalle linjalle tahtoen suuren kansan elävän "sovussa" luonnollisen ostovoimansa kanssa. Yliähkyröinnin aika lienee ohitse USA:ssakin.
 
Obaman voitto oli myös voitto kaikille tavallisille uutta huomista odottaville ihmisille kaikkialla maailmassa. Politiikka on saamassa uutta nostetta vähintäänkin suurta enemmistöä yhdistävänä tekijänä - myös Suomessa.
 
Meilläkin suuri kansa on kyllästynyt nykyisen kaltaiseen politiikan hoitoon ja onkin odotettavissa peruskansalaisten aktiivinen esiinmarssi uurnille seuraavissa eduskuntavaaleissa, jolloin valitaan kansakuntaa eheyttävä edustajisto nykyisen vedenjakajahallituksen tilalle. 
 
Ilkka Luoma
0400 607080
....
 
Linkki Barack Hussein Obamasta kirjoitettuunn mielipidekirjoitukseen muutama kuukausi ennen vaaleja