000000 [00000]

polkan.jpg

 

Piirros: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11677649

"Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset nousi SDP:n ohi suosituimmaksi puolueeksi – kokoomus vajoaa edelleen"

 

...

Näemmeko kahden ylivoimaisen kaksinkamppailun - ennustaisin että emme
 
1 - On arvioitu PS-perussuomalaisten saavuttavan jopa 25 prosentin kannatuksen, ja jos se toteutuu eduskuntavaaleista, luo se kovan paineen muille - erityisesti PM Sanna Marinin paisteessa olevalle kolmiliitolle - SDP, Vasemmisto ja Vihreät.
 
Pikällä juoksulla taaksepäin koimme demareilta 25-28 prosentin kannatuksia, siitä nimitys valtiopuolue - tuokin prosenttihahlo lienee mahdollista, jos Marinin toimet tuottavat samanlaista tulosta kuin NNV-hallituksemme johtama Koronaviruksen operointi. Olemme toistaiseksi onnistuneet erinomaisesti - vaikka tuntemattomuuksia on nyt jo heti huomisesta lukien - uusina Koronaversioina.
 
Oppositio, josta on aina kiusaus nokkia, näykkiä ja arvostella itse vastuutyötä hallituksessa - on helppoa operointia, vastuuta ei ole ja siksikin saavutetaan suuria kannatusprosentteja.
 
Hallitus taas voi onnistua tai sitten ei. Muistikuvissa on kokoomusjohteiset Alexander Stubbin ja Jyrki Kataisen hallitusten epäonnistumiset, osin demarit olivat tosin mukanakin!
 
 
Nyt demareissa puhaltavat aivan uudet tuulet
Eikä olisi kovinkaan suuri ihme, josa nuo kolme - SDP, Vasemmisto ja Vihreät tekevät unionin Saksan mallin mukaan, jolloin kolmiunioinin kannatus saattaisi yltää jopa lähelle 50 prosenttia. Se on kuitenkin selvää, että Suomesta löytyy PS-reviiripuolustajia ja isänmaan patriootteja tuon jopa 25 prosentin verran.
Mikä yllättävintä - tuo PS' n ja demareiden "kaksintaistelu" voi estyä -
 
Uskomatonta mutta totta - yhteistyöllä, niin kaukana nyt toisistaan olevien kesken. Miten se voisi olla näiltä "puilta" mahdollista. Kyllä, se on mahdollista.
 
PS haluaa uusintaa -eli hallitusvastuuta >
 
.
HS: "Perussuomalaiset kipusi suosituimmaksi puolueeksi niukasti Sdp:n ohi, vihreiden kannatus palautui"
 
.
PS haluaa uusintaa -eli hallitusvastuuta
 
2 - Sillä reviristit haluavat pääsyn valtaan kirjauttamaan omia vaateita Suomesta suomalaisille -pääsäännön mukaisesti - ilmaistuna:
 
"Jokaisella pallomme asukkaalla on juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellä" -
tämä ei ole rasismia, vaan evoluution sääntö noin 1000 miljoonan vuoden ajalta.
 
Demaritkaan eivät halua valtiopuolueena kaksintaistelua
Sosiaalidemokraateille voi luontua rooli "kesyttää PS hallituskelpoiseksi", mutta hyväksyen tämän evolutiivisen reviiriajattelun - väheksymättä vieraitakaan, joita me täällä Suomessa tarvitsemme koulutettuina hyvin paljon - jo pelkästään vanhenevan kansakuntamme hoitajiksi.
 
On turhaa patoutumaa väittää perussuomalaisia muuttumattomiksi
PS' llä on yhtä lailla yhteiskuntaviisaita ratkomaan huomisen ongelmia kuin missä tahansa muussa kykypuolueessa. PS kannattaa ottaa tosissaan. Seuraamme kiinnostuneina ruotsidemokraattien ja kansakuntavastuuta kantavan valtiopuolue demareiden keskinäistä liikehdintää.
 
Niin kauan kuin PM Marin onnistuu tehtävissään, on hän automaattisesti suurimman puolueen puheenjohtajana seuraavakin pääministeri. Tämän päälle saattaa käydä niin, että PS nousee demareiden kantaan ja näin on aloitettava kiintoisa ja yllättävä hallitusneuvottelu.
 
Nyt seuraaviin eduskuntavaaleihin on niin pitkä aika, että PS käynee vielä monta sisäsiisteyskurssia ja näin hallitusvastuu aukeaa vääjäämättä.
 
 
Kevään kuntavaalit tulevat antamaan viitteitä miten PS ja SDP tulevat menestymään
Demareiden osalta on tärkeää myös nähdä tulevaisuuden "kolmiunionin" yhteismenestys, sillä on oletettavaa, että tuo nykyhallituksen kolmio tulee jatkumaan - kaikilla kolmella on terävät puheenjohtajat, jotka uskaltavat katsoa huomiseen.
 
Koskaa ei pidä sanoa - Ei koskaan! e
 
..

hall-opp.jpg

Kohtalokas suora-tv -lähetys Yle - |1

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ylen-a-studiossa-kaytiin-kiivasta-keskustelua-paivan-dramaattisista-kaanteista-marin-postin-hallitus-olisi-pitanyt-vaihtaa-jo-kesalla/7648280#gs.qntywd

 

 

 

...

Esiversio - DRAFT

On arvioitu PS-perussuomalaisten saavuttavan jopa 25 prosentin kannatuksen, ja jos se toteutuu eduskuntavaaleista, luo se kovan paineen muille - erityisesti PM Sanna Marinin paisteessa olevalle kolmiliitolle - SDP, Vasemmisto ja Vihreät.

Pikällä juoksulla taaksepäin koimme demareille 25-28 prosentin kannatuksia - sekin linee mahdollista, jos Marinin toimet tuottavat samanlaista tulosta kuin NNV-hallituksemme johtama Koronaviruksen operointi. Olemme toistaiseksi onnistuneet erinomaisesti - vaikka tuntemattomuuksia on nyt jo heti huomisesta lukien - uusina Koronaversioina.

Oppositio, josta on aina helppo  nokkia, näykkiä ja arvostella itse vastuutyötä hallituksesta. Hallitus voi onnistua tai sitten ei. Muistikuvissa on kokoomusjohtiset Alexander Stubbin ja Jyrki Kataisen hallitusten epäonnistumiset, osin demarit olivat tosin mukanakin! 

Nyt demareissa puhaltavat aivan uudet tuulet ja ei olisi kovinkaan suuri ihme, josa nuo kolme - SDP, Vasemmisto ja Vihreät tekevät union Saksan allin mukaan, jolloin unioinin kannatus saattaisi yltää jopa lähelle 50 prosenttia. Se onkuitenkin selvää, että Suomesta löytyy PS-reviiripuolustajia ja isänmaan patriootteja tuon jopa 25 prosentin verran.

Mikä yllättävintä - tuo PS' n ja demareiden "kaksintaistelu" voi estyä - uskomatonta mutta totta - yhteistyöllä. Miten se voisi olla näiltä "puilta" mahdollista. Kyllä, se on mahdollista.

PS haluaa uusintaa -eli hallitusvastuuta, sillä reviristit haluavat pääsyn valtaan kirjauttamaan omia vaateita Suomesta suomalaisille -pääsäännön mukaisesti - ilmaistuna: "Jokaisella pallomme asukkaalla on juuri swe oikeia isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äigdinkielellä" -tämä ei ole rasismia, vaan evoluution sääntö noin 1000 miljoonan vuoden ajalta.

Demaritkaan eivät halua valtiopuolueena kaksintaistelua, vaan heille voi luontua rooli "kesyttää PS hallituskelpoiseksi, mutta hyävksyen tämän evolutiivisen reviiriajattelun - väheksymättä vieraitakaan, joita me täällä Suomessa tarvitsemme koulutettuina hyivn paljon - jo pelkästään vanhenevät kansakuntamme hoitajiksi. 

On turhaa patoutumaa väittää perussuomalaisia muuttumattomiksi, heillä on yhtä lailla yhteiskuntaviisaita ratkomaan huomisen ongelmia kuin missä tahansa muussa kykypuolueessa. PS kannattaa ottaa tosissaan - seuraamme kiinnostuneinta Ruotsidemokraattien siellä olevan valtiopuolueen demareiden keksinäistä liikehsdintää.

Niin kauan kuin PM Marin onnistuu tehtövissään on hän automaattisesti suurimman puolueen puheenjohtaja ja seuravakin pääministeri. Tämän päälle saattaa käydä niin, että PS nousee demareiden kantaan ja näin on aloitettava kintoisa ja yllättävä hallitusneuvottelu - nyt seuraaviin eduskuntavaaleihin on niin paitkä iaka että PS käynee vielä monta sisäsiisteyskurssia ja näin hallitusvastuu aukeaa vääjäämättä.

Kevään kuntavaalit tulevat antamaan viitteitä miten PS ja SDP tulevat menestymään. Demareiden osalta on tärkeää myös nähdä tulevaisuuden "unionin" yhteismenestys, sillä on oletettavaa että tuo nkykyhallituksen kolmio tulee jatkumaan - kaikilla kolmella on terävät puheenjohtajat, jotka uskaltavat katsoa huomiseen.

Koskaa ei pidä sanoa - Ei koskaan! 

 

...