ydinsota4.jpg

Kuva: ~ https://www.avaruus.fi/uutiset/astrobiologia/ydinsota-tai-riistaytynyt-nanoteknologia-voi-paljastaa-vieraan-sivilisaation.html - 

 

...

HS

Presidentti Niinistö toivoo, ettei valmiuslakiin tarvitse enää turvautua: ”Sitä parempi tulevaisuus, mitä varmemmin voimme olla käyttämättä sitä”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006542996.html

..

Ilkka Luoma 17.6.2020 - 21:56
Toivossa on hyvä Elää! -sanoi työmies, kun vaalilupauksia kuunteli

Elämme muutoksen ja valinnankauhan aikaa - olemme samalla vedenjakajalla; niin yhteiskuntamallisesti, historiallisesti kuin kulttuurillisesti - unohtamatta paljon erilaisia lainoja saanutta kieltämme (ihonväriin emme tässä tietoisesti puutu, sillä tuo väri oli kauan sitten meillä kaikilla sama!).

Olemme kohdanneet viimeisen tuhannen vuoden aikana runsaasti poikkeavuuksia, poikkeusaikoja kuin sotia - erityisesti Karjala on juostu suuntaan ja toiseen useita kertoja. Tämä siis vain meitä kutkuttavasti ---

Presidenttimme on tietysti oikeutettu toivomaan, ettei poikkeustoimia ja -lakeja enää tarvita. Mutta ei tarvitse olla kummoinen ennustaja ja selvännäkijä, huomatakseen hyvin tummia pilviä - kaikkialla.

Ympäristö hengittää raskaasti - ollen ehkä jo jopa varahapella

Ilmasto kuivattaa eteläisiä EU-valtioita, jolloin sieltä katseet suuntautuvat aavikoitumisen edeltä pohjoiseen solisevien kirkasvetisten purojen äärelle - esimerkiksi puolityhjään Suomeen. Pessimismiä - ei, vaan säätiedettä. Etelä-Eurooppa kuivuu ja tuottaa seuraavan reilu sadan vuoden aikana ilmastopakolaisia - ja aivan eri tahtiin kuin Irakin pakolaisia joku vuosi sitten - Ruotsista meille ohjattuna
>
 
..
 
Ilkka Luoma 17.6.2020 - 21:57
Presidenttimme poika Aaro voi olla näkemässä mitä merkitsevät kansainvaellukset, reviiripuolustus, idän ja lännen vastakkainasettelun räjähdepiste kuin ravinnonpuute, joka on seurausta rankoista ilmasto- ja ympäristömuutoksista. Ruokaa tarvitsee niin rikas kuin köyhä.

Tuloerojen kasvu nostaa ihmisiä epätoivoissaan barrikadeille, eikä Korona ollut ja ole kuin esimakua jostain sellaisesta, mitä sieltä tuotekhityksenä irti saadaan. Emme edes tunne viruksien ja muiden mikrobien periaatteita, emme tunne edes evoluutiota, joka ohjaa kaikkea kierrossa olevaa biologiaa - eilen, tänään ja huomenna.

Niin, tarvitaanko kasvuhokemallisten näyttö- ja vertailutalousihmisten taltuttamiseen lopulta aivan uusia poikkeusololakeja - jää nähtäväksi.

Se on varmaa, että ihminen sotii - tänään, huomenna ja vielä ylihuomannakin. Ydinaseet paineistavat, kun lauseet ja diplomatia päättyvät. Nyrkki hiipii taskusta esille - auttaako tuolloin poikkeuslait - jää sekin nähtäväksi.

Kohtalo on varma, emme vain tiedä mitä se on meille varannut

Avaruudesta on jo tulossa se kivenmurikka (emme vain tiedä milloin se iskee), joka päättää liian suuriksi paisuneet eliölajit - jättäen vain virukset, rotat, muurahaiset ja syvän meren eliöstöt jatkamaan sukujaan. Elämä on katoavaista. Näinkö?

Elämä on - ja se osaa alkaa aivan alusta uudelleen - siihen voi mennä miljoona tai miljardi vuotta, mutta aikaa on. 'Ihminen on sekunnin mittainen kehityshäiriö', jos katsomme aikaansaannoksiamme muulle biosfäärille, joka kuitenkin Elättää meidät kaikki.

Tulikohan liikaa pessimismiä, mutta valitettavaa on se, että kaikki tuo ylläoleva on täysin mahdollista - vain aikaskaala säätyy jonkin ohjaimen perusteella ja tuo kaukosäädin ei ole meidän taskussa
. e
 
 
 
 
..
avaruudesta%20tunkeutuja.jpg
...