homo.jpg

Piirros: ~ https://www.riemurasia.net/kuva/Homous-on-syntia/202959 - 

 

...

HS

Alussa eliöt eivät piitanneet parittelu­kumppanin sukupuolesta, väittää uusi teoria

https://www.hs.fi/tiede/art-2000006315413.html  - 

...

Ilkka Luoma 21.11.2019 - 9:03
Se on varmaa, että uros ja naaras jatkavat sukua. Se on evoluution väkevin tahto. Miksi? Siksi, että näin evoluutio itse "säilyy hengissä" - liki kuolemattomana. Evoluutio säätää, korjaa, ohjelmoi ja tekee uusia ohjelmaversioita vallitsevien vaikutteiden virrassa - niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Evoluutio haluaa elää ja se edellyttää lisääntymistä. Evoluution tarkoittamalla tavalla samasukupuoliset eivät lisäänny.
 


Evoluutio voi olla ovela, erehtyvä ja varoittava - sitä ja näitä emme tiedä. Meille evoluution perimmäiset tavoitteet, ylläpitokeinot ja -ratkaisut ja miten muutoksia elinpiiriohjauksessa lopulta tapahtuu - ovat tuntemattomia.

Olemme selitelleet itsellemme vain sen, että evoluutio sopeuttaa, joka lienee varma asia, sillä se takaa monipuolisimman lajikirjon, mikä taas mahdollistaa itse evoluution maksimaalisen elinvoiman!

Sekin lienee varmaa, että evoluutio tekee virheitä, vääriä ohjelmahyppyjä kuin epäonnistuneita prototyyppejä. Evoluutio rakentaa tuotekehityksen periaatteella tutkien mahdollisimman tarkasti miten "sallitusti kilpailullinen mentaliteetti" edesauttaa lajikohtaista selviytymistä elämän monimuotoisuudessa. Siis kaikki perustuu lisääntymiseen - ikäänkuin "loputtomana elämänä", ainakin atomistiikan näkökulmasta katsoen.

Onko samasukupuolisuuden mieltymys, jopa rakkaus virhebitti pystyssä - väärässä paikassa; emme tiedä sitä. Vai onko evoluutio niin kokeilunhaluinen, että ylläpitää myös samasukupuolisten keskinäiseloa - tuotekehitysprototyyppeinä, malleina varsinaiselle tuotekehittymisen päälinjalle, joka on jälleen se lisääntyminen.

Samasukupuolisuuden mieltymysideologia on elossa olevien aivollinen hormonituotos, kuten rakkaus muutoinkin. Ei ole syytä kieltää samasukupuolisten keskinäisrakkautta - se on täysin sallittua, sillä se ei HS-jutun pohjalta häiritse lisääntymistä, koska samasukupuolisia on prosenttien osuus valtavirrasta.

Henkistä mieltymystä samasukupuolisten kesken on yllättävän paljon, sekään ei häiritse lisääntymistä.
 
...