...

naval.jpg

Mahdollisesti provokaattori Aleksei Navalnyi

1

HS

Navalnyi pysyy piikkinä Putinin lihassa

https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000007747573.html  - 

..

Ilkka Luoma 19.1.2021 - 10:40
 
Miksi länsi käy tätä omaa maailmallishegemoniallista sotaa - paljon suurempiaan vastaan?

[1] 2 - On hyvä huomata, että Venäjä ja Kiina omanlaisineen yhteiskuntamalleineen on jo kääntänyt silmänsä sitä kaikkein suurinta väestöpopulaatiota kohtaan - kehitysmaiden ja kehittyvien valtioiden suuntaan.

Elämmekö jo Kiinan vuosisataa, kuten amerikkalainen laatuaviisi Newsweek jo hyvin osuvasti kannessaan julisti, jo jokunen vuosi sitten - "China's Century".


Nyt painopisteessä on voimallisesti Venäjän Duuman vaalit

Lähes varmasti arvioitu vaaliehdokas kaadereineen - Aleksei Navalnyi on niissä myös mukana. Tämä sekaantuminen, jos mikä aikaansaa jännitteitä nyt lännen ja Venäjän välille ja me suomalaiset olemme tässä tulilinjalla.

On aika havaita meidän vieressä oleva se toinen ydinasesuurvalta, jota ei voida täältä Suomesta käsin käskeä ja eikä siltä vaatia. Voimme vastata, jos meiltä kysytään - muutoin sekaantumattomuus on sitä parasta ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa.

Me emme voi sekaantua muiden vieraiden omiin sisäisiin asioihin, oli heidän tapahtumat kuinka tuomittavia tahansa, meidän lakiemme mukaisesti.

Jokaisella itsenäiselle valtiolla on omat lakikokoelmansa ja niitä he noudattavat - omalla tavallansa, ja tuo tapa ei kuulu meille, kunhan emme ole siinä itse osallisina!
e [1]
..
 
EKSTRA
...
 

Luodaanko jälleen Venäjän uhkaa?