naisen%20nautinto.jpg

http://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=139 - 

HS

Nautinnon sanansaattaja

https://www.hs.fi/elama/art-2000006106319.html - 

 

Ilkka Luoma 16.5.2019 - 9:20:
 
 
Erinomaisen avaava kirjoitus - aidosti evoluutioitsekäs, omaa nautintoa korostava vapaan toimintamallin räväkkä ulostulo. Tosiasioina voimme nähdä kuitenkin vain sen, että mies säilyttää evoluution ikiaikaisen hengissäpysymisensä lain - siittiöidensä kyvyn jatkaa sukua eli evoluution jatkuvuutta - onhan evoluutio "elänyt" jo tuhansia eri lajeja ylläpitävänä "informaatiovoimana" miljoonia vuosia. Evoluutio on katsonut tarpeelliseksi viedä naiselta suvunjatkamisen mahdollisuus vaihdevuosien jälkeen. 

Silti evoluution luoma nautinnontunto jää jäljelle ja tässä piilee kiintoisa tilanne - niin naisella kuin miehellä on tuo oikeus - nyt emme paneudu moraaliin, emme parisuhteeseen tai hienotunteisuuteen kumppaniaan kohtaan. 

Nautinto luotiin, jotta suku jatkuisi. Ihmisten osalta kiima-aikakin säädettiin jatkuvaksi - tosin miehelle jatkuvaa kyvykkyyttä ei ole kuin masai-miehillä ja pornosivuilla (kyynishuumorilla ilmaistuna). 

Kirjoitus on kuitenkin aito ulostulo haluista ja tarpeesta ilmaista, että kokenutkin voi ohjailla kokemattomuutta - kyseessähän on erotiikka, joka, kuten todetaan - kommunikoi, juuri näin - evoluutio loi aistillista mielihyvää tuottavia ulkoistekijöitä herättämään kommunikoinnin mahdollisuus - ilmaisuna, että minä täällä - ota minut! 

Miksi evoluutio jätti miehelle kyvyn jatkaa sukua, eli sen myötä aidon herännäisyyden myös operoida niin - kommunikointina, jos sopiva mielihyvä-ärsyke ilmestyy näköpiiriin? Naiselta tämä suvunjatkaminen estyi - varmaankin evoluutio pohti, etteivät rakenteet kestä yhtä väkevintä eliökunnan tapahtumaa - syntymää. 

Silti elämään jäi halu. Halu on yhdistävä, miellyttävä ja usein myös sitova ominaisuus, josta luontuu toinen evoluution luoma ominaisuus - mustasukkaisuus. Niin nainen kuin mies ovat mustan kipeitä, se on luonnollista - oma valloitus halutaan pitää, jos se on sen arvoista. Arvomaailmansa sitten jokainen rakentaa itse. Emme nyt moralisoi tai hae ohjeita mistään, jokainen miettii oman kommunikointinsa tarpeen.
 
 
...