(Toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini ilmoitti odotetun ja tiedetyn ilmoituksen: ”En lähde enää PS -puheenjohtajakilpaan” |1. Ilkeät kielet myhäilivät, ettei Timo enää uskaltanut tai jaksanut koetella itseään reviiritaistelija Jussi Halla-ahoa vastaan, siksi suosituksi Jussi oli noussut ”perus - perussuomalaisten” joukoissa, jotka junttasivat todeksi aikanaan soinismin sanakukkaset – jytkyn ja jatkojytkyttelyn)

 

[ … Perus – Erkki äänestää Halla-ahoa, sillä hänellä on selvä kanta maahanmuuttoon; se on kirkas – ei enää perusteettomia pakolaisia, ei sekoiteta omaa pakkaa enempää. Halla-aho sai siipeensä jo uransa alkuvaiheissa kun ennusteli Kreikkaan panssarivaunuja kaduille – syntyi Jussille liikanimi ”panssarijuntta

 … Perus - Päivikki ihmetteli minne ovat kadonneet Perussuomalaisten jytkyttelyteesit: ”Ei Natoon, ei EU ja markka takaisin”. Hävisivät kuin hauet kaislikoista. Pettikö Soini äänestäjänsä?|2 Ehkä, aprikoi Perus- Päivikki, olivathan kannatusmittaukset pudonneet puoleen huipustansa, ja Halla-aho saattaa puolittaa vielä puolikkaankin – jakamalla puolueen kahteen osaan. No – aika näyttää … ]

 

Halla-aho on yhden liikkeen asiamies, fiksu ja sanallisesti ymmärrettävä – vähemmän lakritsia, vähemmän banaaneja eikä rehottavia finnejä lainkaan. Soini johti retoriikalla – ”Miten Te kehtaatte, ja kyllähän Te kehtaatte”. Nyt soivat uudet sävelet ja Timo saattaa karistaa Jyrki Kataisen tavoin tomut jaloistaan. Pää oli tullut vetävän käteen?

EKSTRA Ilta-Sanomat: Itsevarma Soini kuittaili muille Ylen vaalitentissä – ”kannattaa kuunnella, voi oppia jotain” ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005118228.html – ”Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Soini itse ei uskaltanut käydä Halla-ahon kanssa kilpaan puheenjohtajuudesta. Nöyryys on hyve, kopeus pahe ja ylpeys jo käsiteltiinkin” – allekirjoittanut.

 

Tutkija innostui Soinin perääntymisilmoituksesta – Soini pelkäsi?

[Pelkäsikö Soini Halla-ahoa – ehkä? ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703062200081397_pi.shtml - ]

”Halla-aho on reviiripuolustaja, ja puolet perussuomalaisista on hänen opetuslapsiaan” – allekirjoittanut.

 

Halla-aho tuo puoluekokoukseen jännitysnäytelmän

[Arvaamaton puoluekokous? ~ http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201703062200081482_pk.shtml - ]

Halla - aholaiset voivat hajottaa Perussuomalaiset. Seuraavina lähtevät oinoslaiset, sitten hakkaraislaiset, lopulta vielä tynkkysläiset ja immoslaiset nostavat kytkintä. Jäljelle jäävät soinislaiset ja terholaiset [?] – allekirjoittanut.

 

Puolueapparaatti ja työmies tekivät karhunpalveluksen itselleen!

[Työmies Matti Putkonen munasi, kun piti kenttäväkeä yksinkertaisena sopulilaumana? ~ http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005115956.html - ]

Perinteelliset puolueet junttaavat asioitaan. Kenttäväki ei tästä perussuomalaisten osalta pidä. Jokainen ehdot täyttävä jäsenmaksunsa maksanut perussuomalainen on äänivaltainen kesän 2017 Jyväskylän puoluekokouksessa – osallistuessaan, kun Soinille valitaan jatkajaa. Kerrotaan, että PS: iin on liittynyt satoja halla - aholaisia. Ehkä yllätys odottaa ja apparaatin junttailu saa korvilleen ja kiristää kypärän remmit ahdistukseen saakka? – allekirjoittanut.

 

Kansanedustaja Sampo Terho kovensi linjaansa – ilmoittautuipa jopa presidenttiehdokkaaksikin!

[Junailemalla junailtu kampitus Jussi Halla-ahoa vastaan saattoi käydä kalliiksi Terholle? ~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005116551.html - ]

"Miten te kehtaatte, ja kyllähän te kehtaatte" - Timo Soini. Äänestäjät saattavat lähteä kuin hauet kaislikosta; liikaa puolueapparaattipeliä! Halla-aho on suosittu reviiripuolustajaallekirjoittanut.

 

Mitä Jussi Halla-aho tekee nyt?

Kentältä kuuluu kova melu – ”Jussi kehiin, me äänestämme sinut puheenjohtajaksi. Luotamme sinuun reviirimme puolustajana!” |3. Näin saattaa todellisuudessa ollakin, sillä niin moni suomalainen on sitä mieltä, että Soini ja PS - eliitti pettivät äänestäjät.

Piti olla – ”ei Kreikalle, ei eurolle, ei Natolle, vieläpä tiukka ei EU:lle ja hallitsemattomalle maahantulopakolaisuudelle” – nämä jytkyttelyn tuoneet teesit unohdettiin, siksi kova tunku oli Audien nahkaisille takapenkeille.

Hyvä näin, sillä Soini ja kumppanit paljastivat todellisen ajatusmaailmansa, joka kruunautui sillä, että Timo Soini väisti epämieluisan ministeripostin – valtiovarainministeriön, ja valitsi sopivasti poissaolevan ulkoministeriön!

Voisiko Jussi Halla-aho puheenjohtajaksi tullessaan viedä Perussuomalaiset oppositioon jytkyttäen vai rytkyttäen, jää nähtäväksi.  Lopuksi on todettava, ettei fiksu ja sanavalmis Halla-aho ole rasisti. Jussi on realisti ja ymmärtää kansallisia pyrkimyksiä, evoluution reviirijärjestelyt ja samankaltaisten etsivät toisistaan turvaa -mentaliteetin, sekä yhteyttä ja toimeentuloa tuttujen kanssa – on perustuttua Jussille.

Halla-aho saattaa tunnustaa lauseen: ”Jokaisella ihmisellä on se paras isänmaa, jossa hän tulee toimeen juuri omalla äidinkielellään!”

Nyt aivan ensimmäiseksi Halla-ahon tulee ilmoittautua puheenjohtajakisaan mukaan – tätä monet odottavat.

|1 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232742-timo-soini-teki-ennakoidusti-oikean-paatoksen -

|2 Puheenjohtaja ja vielä ulkoministeri Timo Soini kävelee ulos estradilta ~ https://youtu.be/ptjMJPK24C8 - (Pikkuparlamentti - Arktinen neuvosto seminaari – 2017 Helsinki)

|2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/05/ei-uskottavaa-tulevaisuuskuvaa.html -

|3 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/04/reviiritaistelu-ei-ole-rasismia.html -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

...

AL | US |VU | BL | BL | T | FB | FB | BLOG 000000

DOC halla-aholaiset voiton korvilla_08032017 – Microsoft Word Starter

PVM 08032017

|631|