|1250|Mai|2539|407555|dan

 

maidan%20language.jpg
 

Kartta: ~ https://edition.cnn.com/2015/02/10/europe/ukraine-war-how-we-got-here/index.html - 

Mitä kieltä yhteisestä kieliperheestä Ukrainassa puhutaan?

 

***

 

 

Itäslaavien keskinäissota - mitä joukkopsykoottisen Maidanin mellakoiden takaa löytyy?

48x48_20191004131740879.jpg
 


2023-04-27  --  08:56:39
 

CIA-operaatio: Maidanin tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa - europarlamenttiedustaja Puolasta

Mitä todella tapahtui Kiovassa helmikuussa 2014 tapahtumissa, jotka johtivat Lännen tukemaan vallankaappaukseen ja Ukrainan nykyisen hallinnon astumiseen vallankahvaan? Kiovassa on syytetty ja pidätetty todisteetta Berkut-poliisin viranomaisia ja viralliset tutkinnat ovat junnanneet paikoillaan näihin päiviin saakka mielenosoittajien ja poliisien murhaamisista.

Entinen Puolan presidenttiehdokas, konservatiivipuolueen johtaja ja nykyinen europarlamentin edustaja Janusz Korwin-Mikke kertoi Wiadomoscin haastattelussa, että Maidanilla operoineet tarkka-ampujat oli koulutettu Puolassa.Korwin-Mikken mukaan murhien takana oli USA:n keskustiedustelupalvelu CIA:n operaatio. Hänen vastauksensa oli yksiselitteinen, kyllä, kysymykseen siitä oliko ampumisten takana CIA.

"Kyllä, mutta se oli myös meidän operaatio. Tarkka-ampujat koulutettiin Puolassa",

.. Korwin-Mikke sanoi ja lisäsi, että tämä suoritettiin tarkoituksena provosoida mellakoita. "Puola koulutti nuo terroristit miellyttääkseen Yhdysvaltoja, joka sijoitti suuresti Ukrainan vallankaappaukseen", poliitikko lisäsi.

"Sanon tämän toistamiseen: teemme palveluksen Washingtonille", hän painotti.

__
EKSTRA

Tunnetusti joukkopsykoosi vaikuttaa helposti sopulimaisena ilmiönä

- nyt onkin hyvä kohta pohtia mitä meillä tapahtuu tämän itäslaavien keskinäissodan osalta; miten osallistumme, miten tuemme ketäkin ja miten otamme velkaa toimittaaksemme lisää tappavia aseita Ukrainaan, jossa käytännössä jo koko Nato on mutkan kautta suoranainen sodan osapuoli ..

- miten joukkopsykoosi tuleekaan vaikuttamaan niin Ukrainassa, Natossa, Suomessa ja jopa Venäjällä, joka jo kokee sotivansa koko Natoa vastaan -

-kummitteleeko joukkopsykoosissa jo taktisten ydinaseiden käyttöön oton vaara?

__
Lainaus alkaa --
Copy -


"Joukkopsykoosista. Ihmiset uskovat viralliseen narratiiviin

Yksi joukkopsykoosin muodostamisen piirteistä on se, miten se tekee ihmisistä aivan äärimmäisen suvaitsemattomia kaikkia toisenlaisia mielipiteitä kohtaan. Voi myös ymmärtää syyn tähän hyvin helposti, kun tietää, että nämä toisenlaiset äänet uhkaavat herättää ihmiset. Siitä seuraisi se, että heräävät joutuisivat kohtaamaan jälleen heitä haastavan elämän olosuhteensa ajalta ennen massapsykoosin muodostumista.

Massapsykoosin otteessa olevalle ihmiselle on helpompaa olla mieluummin uskomatta toista henkilöä, joka yrittää vakuuttaa häntä siitä, että narratiivi on pahasti pielessä. On paljon helpompaa ohjata tämä kaikki turhautuneisuus ja aggressiivisuus , mikä oli jo ennenkin olemassa, näitä eriäviä mielipiteitä kohti.

Suomalaisia viedään kuin pässiä narussa median toimesta"

-paste.

-Veijo Eskelinen -lainaus päättyy.


__


111605

 

 

__

 

|  64  SUOMI24  119  P  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 

 

 

__

e